Manžel nepomáhá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
22.12.13 19:10
@Anonymní píše:
Holky jak to delate kdyz vam manzel vubec nepomaha, ani nejde treba s malym ven? delate vsechno samy? nebo na truc se na to vyprdnete a nekdy ani neuvarite? kdyz nema obedy v praci? a ji doma?

a potřebuješ tuhle kouli na noze…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.12.13 12:52

Vyzkoušela jsem varianty
1 nedoprosovat se a udelat si vsechno sama
2 i druhy extrém kdy jsem ho neobsluhovala
a výsledek?
Vzdycky se najde zoufalá, ktera vezme zavděk ženatým chudackem a ja jsem si vyslechla, ze ho nepotrebuju, kdyz vsechno zvládnu sama (varianta 1) a ze jsem na prd hospodyne (varianta 2), tak pozor na tu radikalnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.12.13 12:58

Vyzkoušela jsem varianty
1 nedoprosovat se a udelat si vsechno sama
2 i druhy extrém kdy jsem ho neobsluhovala
a výsledek?
Vzdycky se najde zoufalá, ktera vezme zavděk ženatým chudackem a ja jsem si vyslechla, ze ho nepotrebuju, kdyz vsechno zvládnu sama (varianta 1) a ze jsem na prd hospodyne (varianta 2), tak pozor na tu radikalnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
23.12.13 21:44

Tak se najde, a co? Přijde člověk o něco, co by mu mělo chybět? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 08:34

Ahojky holky, potřebuju si trochu (hodně :mrgreen: ) postěžovat na manžela. Nejradši bych mu jednu vrazila :cert: Minulý týden ho vyhodili z práce a mohl si za to sám, ale to už neřeším. Jde mi o to, že mi vůbec nepomáhá. Naopak mám kvůli němu víc práce, protože syn nechápe, že si s nim nemůže hrát, protože hledá práci a syn je pak strašně zlobivej. Nic jsem neřekla, protože vím, že práci potřebuje a musí hledat (i když si hrál hry na počítači, když děti spaly a hádejte, kdo uklízel :cert: ). Co mě teda dodělalo, že kdykoliv má jet na pohovor nebo někam, tak se pán vozí autem, ale teď když jsem potřebovala, aby mě odvezl do hrozný pr..le světa(našla jsem si brigádu, protože HO vyhodili a bůhví, kdy bude mít práci), tak na to pochopitelně zapomněl a pozval si kamaráda :cert: On sám říkal, že mě bude vozit, dokud je doma, protože tam je krásný hřiště, kde bude celé odpoledne s dětma, dokonce i synovi to slíbil! A pak na mě kouká jako, že jsem se sna zbláznila, že chci odvést! No takže jsem nakrklá. Vím, že je to ta jeho mužská tupost, ale už takhle jsem byla vytočená kvůli tomu vyhazovu a že si zas neodpočinu a on myslí jen na sebe. Uf. Potřebovala jsem si trochu postěžovat, tak omluvte krkolomnost textu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
4.4.14 08:45

@Peťule1013 Jak tak tady čtu mám nejúžasnějšího chpala na planetě. Nejen že má práci -hodně fyzicky náročnou ale pak po ní mi hodně pomáhá a vždy pomáhal doma. Když někam potřebují odvézt buď mě odveze nebo mi dá auto. A přijít v dnešní době o práci není nic moc. Vůbec se ti nedivím že jsi nazlobená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.4.14 08:48

Podle mě to není mužská tupost, jak píšeš, ale lenost či sobectví (dá nakonec přednost sobě). :nevim: Pochybuju, že by si nepamatoval, že jste se domluvili, pokud by zapomněl, tak měl kamaráda odvolat a dodržet vaši domluvu. Tohle se prostě nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
4.4.14 08:50

Souhlasím. Jednoznačně měl kamaráda odvolat.Tebe odvést a pak se na hřišti věnovat synovi! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 08:57
@Nelisa píše:
Podle mě to není mužská tupost, jak píšeš, ale lenost či sobectví (dá nakonec přednost sobě). :nevim: Pochybuju, že by si nepamatoval, že jste se domluvili, pokud by zapomněl, tak měl kamaráda odvolat a dodržet vaši domluvu. Tohle se prostě nedělá.

Určitě zapomněl. On takhle zapomíná často. Bohužel často nje to něco pro mě, ale zapomíná i jiné,, svoje" věci. No to jsem si taky myslela, že to odvolá, ale nic. Dělá jako že je všechno v pohodě, já s ním teda moc nemluvím. Teď odjel na pracák. A asi budu dlouho naštvaná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.4.14 09:00

@Peťule1013 No, asi bych uvařila dobrou večeři a pak to s ním stručně, věcně a bez zbytečných emocí probrala. Vypustit páru na e- miminu taky pomůže, ne že ne, ale tohle by chtělo řešit s ním(nastavit pravidla, dokud je to čerstvé, taky může práci hledat půl roku a to byste se za současného stavu tak leda hádali).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.4.14 09:04
@Peťule1013 píše:
Určitě zapomněl. On takhle zapomíná často. Bohužel často nje to něco pro mě, ale zapomíná i jiné,, svoje" věci. No to jsem si taky myslela, že to odvolá, ale nic. Dělá jako že je všechno v pohodě, já s ním teda moc nemluvím. Teď odjel na pracák. A asi budu dlouho naštvaná!

Tím „pochybuju, že by si nepamatoval, že jste se domluvili“ jsem chtěla říct, že po tvém připomenutí určitě věděl, že jste domluvení, pak je přirozená reakce člověka dodržení smluveného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 09:31

@Nelisa aha ;) no to bych si taky myslela, ale oni ti chlapi jsou fakt natvrdlý. No až přijede, tak se ho ještě jednou zeptám, jestli mě teda neodveze a když řekne, že ne, tak mu na nějakou brigádu prdím. Když on se nechal vyhodit, ať chodí na brigádu on, než najde práci. A bude vymalováno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3193
4.4.14 09:34

@Peťule1013 porid velky kalendar, tam vsechno pis a jeste mu to pripominej. Pak se nestane, ze na neco „zapomene“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.4.14 09:36
@Peťule1013 píše:
@Nelisa aha ;) no to bych si taky myslela, ale oni ti chlapi jsou fakt natvrdlý. No až přijede, tak se ho ještě jednou zeptám, jestli mě teda neodveze a když řekne, že ne, tak mu na nějakou brigádu prdím. Když on se nechal vyhodit, ať chodí na brigádu on, než najde práci. A bude vymalováno :palec:

jj :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.4.14 09:40

@Peťule1013 a ty jsi na materske? Nechapu, ze ho nechas valet doma a ty jsi hledas brigadu? Bych ho ohrala…nebo at jde na materskou se vsim vsudy a ty do prace se vsim vsudy. Ale po navratu bych teda chtela videt, ze doma neco udelal, uklidil, uvaril. Tak jak zenska. Nesnasim takove uvalene sebestredne chlapy. Na vojnu s nima!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí