Manžel nepomáhá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
21.10.15 14:51
@Anonymní píše:
Ahoj.Chci se zeptat, jestli byste tolerovaly toto. Chlap by chodil do prace, vy jste doma s deckem. Jenze on by se snazil podnikat v necem a vydelek by byl smesny, ze by nemelo cenu to vubec provozovat. Tenhle jeho podnikatelsky pokus by mu bral ale veskery cas, ve kterem by mohl byt s vasim ditetem, neco doma pomoct, vzit ditko ven.No jenze by se zasival s tim svym podnikanim s mizernym vysledkem a vse by bylo na vas. Takze on prijde z prace a jde zas tam a vrati se vecer, naji se, cuci na tv a vy toho mate dost, padate unavou a jeho ani nenapadne vynest kos, umyt nadobi, vykoupat dite. Tolerovaly byste to nebo ne?

Tak u nás je 100% práce v domácnosti a kolem dítěte na mě, manžel se věnuje svojí práci a svým koníčkům, za které ještě utrácí peníze, které vydělá v práci :nevim: Podnikání bych asi snášela líp, než ty koníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
21.10.15 14:54

Já si teda nemyslím, že když je ženská doma s dítětem tak by měla v domácnosti dělat všechno ona a chlap jen vydělávat peníze. Asi bych to chvíli tolerovala ale asi by brzy začalo být doma dusno. U nás dělám jeden týden všechno já, protože přítel chodí pozdě z práce, ale i tak ráno ten koš vynese :D a druhý týden když je doma se zase stará převážně on ( krmí, koupe, hraje si s malou, jde s kočárkem, nakupuje, luxuje, opravuje…)a já si můžu oddychnout. Asi bych mu důrazně řekla, že chceš pomoct a konkrétně s čím. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.10.15 14:55

Ja te sice v urcitem smeru chapu narozdil od supermatek, co zvladaji vsechno samy. jsou proste deti, se kteryma se toho moc udelat neda a vim jake to je varit a zehlit o pulnoci…

jenze u tebe je trochu citet arogantni a shazovacny ton vuci tomu, co manzel dela. mozna je proste spis rad, ze ma duvod vypadnout z domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.10.15 15:02
@Anonymní píše:
Ahoj.Chci se zeptat, jestli byste tolerovaly toto. Chlap by chodil do prace, vy jste doma s deckem. Jenze on by se snazil podnikat v necem a vydelek by byl smesny, ze by nemelo cenu to vubec provozovat. Tenhle jeho podnikatelsky pokus by mu bral ale veskery cas, ve kterem by mohl byt s vasim ditetem, neco doma pomoct, vzit ditko ven.No jenze by se zasival s tim svym podnikanim s mizernym vysledkem a vse by bylo na vas. Takze on prijde z prace a jde zas tam a vrati se vecer, naji se, cuci na tv a vy toho mate dost, padate unavou a jeho ani nenapadne vynest kos, umyt nadobi, vykoupat dite. Tolerovaly byste to nebo ne?

Jedno dítě, žádné dítě. Tebe spíš štve to jeho podnikání, viď? To chápu. Ale zkus mu důvěřovat, třeba se to pohne k lepšímu. Poznáš, jestli je to k něčemu? Když nestíháš, něco prostě vypusť. Ono se to nezblázní.

• Citovat
  • Upravit
5010
21.10.15 15:03

Taky nejsem zastáncem toho, že by žena měla dělat vše sama a muž „jenom“ vydělávat peníze. Dcera je zrovna z těch dětí, se kterými ta „dovolená“ rozhodně žádná dovolená není a cokoliv potřebuju doma udělat, můžu dělat jenom když spí. A že spí i v 18m pěkně mizerně. Beru to tak, že ta moje „dovolená“ je taky práce, jenže místo toho, abych makala 8 hodin denně 5 dní v týdnu a byla za to slušně placená teď makám 24 hodin denně 7 dní v týdnu a peníze za to tak akorát na přežití. Pokud je to v jeho silách, muž by se v takové situaci zapojit měl, jinak taky může být výsledkem konec vztahu a manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.15 15:05
@Anonymní píše:

Já mám takovýho doma, jen nepodniká, ale chodí do normální práce.. jeho výdělek sotva pokryje nájem v našem rádoby bytě :oops: On nemaká doma, já taky ne.. že má doma večeři je náhoda, jak mi to vyjde.. sex mi už x měsíců možná let nevychází..

Jako co ti mám povídat, nevím jak staré máte dítě, ale je to cesta do pekel, hlavně to, že netrávíte čas spolu, to se podepíše nejvíc, budeš žít jako samoživitelka a ještě mít chlapa na krku, nakonec si kvůli němu budeš hledat práci takovou, aby si zvládla vše sama, jak ta pi*a..
Jako žiju v tom.
Můj né že by byl tak línej. neschopnej nebo nevim co, dceru miluje.. jeho kolegové tvrdí, jak mluví jen o nás, no nic z toho, dcera ho taky miluje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.15 15:09

Dela to uz 3 roky. Nechci rikat o co jde, ale je to neco, na cem rozhodne nezbohatnete. Pozor, nechci po nem, aby prisel z prace a vysaval, uklizel, varil atd.Ale sakra prece by mohl aspon na chvili vzit ven nase dite, ne? nerikam, ze jsem extra unavena, ale znate to, kdyz jste s ditkem 24 hodin jen vy.Spis bych si obcas chtela od male odpocinout psychicky. Jestli to chapete. Clovek toho ma dost, pak prijde chlap domu, nadrobi vam na prave vysaty koberec, necha vam na stole obal od oplatky, kelimek od jogurtu polozi v obyvaku na obyv. stenu, kos kdyby pretekal, tak tam stejne dalsi odpadky, aniz by to aspon vynesl :pocitac: Abyste vedely tak ta jeho vedlejsi cinnost mu vynese tak 500 kc mesicne :roll: furt je pryc. Nekdy si rikam, proc chtel rodinu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.15 15:26
@kdochcekam píše:
Možná to dělá aby nemusel být s tebou. :nevim:

Booooze :roll: K tobe snad ani nema cenu se vyjadrovat

• Citovat
  • Upravit
21.10.15 15:35
@kdochcekam píše:
A co jako? není to možný? Prostě raděj tráví čas nějakým svým „podnikáním“ než doma s ženskou co šmíruje každej jeho pohyb a jestli dal kelímek na linku nebo na stůl a jestli mu padaj drobky a jestli vynesl smetí…Možná kdyby napsal on proč nebývá doma, zakladatelka by prozřela…

Jeho povinnosti vůči rodině a dítěti, které si pořídil se snad nemažou kvůli tomu, jestli mu zakladatelka připadá (dle tvého) nesnesitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
21.10.15 15:36

Já mám asi doma exota, ráno vstane s malou, udělají snídani a já vstavam když odchází. Večer kdyz stíhá, tak vykoupení malou, najime se a pak mi pomáhá uklidit být, posbírat hračky, vysaje drobky, nandá mycku. O vikendu jde dopoledne ven, abCh mohla v klidu uvařit. Kdyby podnikal, asi by to dělal když malá spí, ale na to fakt energii nemá.. Aby to nevypadalo, že já nedělám nic, já uklizim několikrát denně, varim, nakupuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.10.15 15:41
@kdochcekam píše:
A co jako? není to možný? Prostě raděj tráví čas nějakým svým „podnikáním“ než doma s ženskou co šmíruje každej jeho pohyb a jestli dal kelímek na linku nebo na stůl a jestli mu padaj drobky a jestli vynesl smetí…Možná kdyby napsal on proč nebývá doma, zakladatelka by prozřela…

ne že bych hlasovala pro, že to tak je, ale taky bych to nevylučovala. Ona holka doma má právo žádat svý, pomoc, péči, atd., jasně že jo, ale průšvih je, že toho chlapa to otráví nakonec natolik (protože jeho priorita to není, zjevně nechápe, co je divnýho na kelímku od jogurtu ve skříni, slyší akorát co má udělat a co neudělal, tudíž slušnej pocit neschopnosti v očích manželky), že si vymyslí tisíc důvodů, proč nemůže být doma.

Vybavila se mi jedna moje známá, několik let jsem o ní neměla info. Je šťastně rozvedená. Ale na začátek. Koupili starší domeček, ona na RD. Podnikala, prakticky všechno obstáralava ona. tedy co šlo v rámci financí, takže baráček spíš padal na hlavu než že by se mluvilo o rekonstrukci. Manžela znám sporadicky, od vidění, ale stačilo mi to udělat si názor, že jeho to doma zoufale nebaví pro ten důvod, že v očích své ženy je neschopný. Tak si našel milenku, tak pytlíkovali tohleto, pak se vrátil, zkusili to znova… nešlo to. Je rozvedená, přestěhovaná, on u jiné ženy a oba spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39497
21.10.15 15:47
@pikola píše:
Já mám asi doma exota, ráno vstane s malou, udělají snídani a já vstavam když odchází. Večer kdyz stíhá, tak vykoupení malou, najime se a pak mi pomáhá uklidit být, posbírat hračky, vysaje drobky, nandá mycku. O vikendu jde dopoledne ven, abCh mohla v klidu uvařit. Kdyby podnikal, asi by to dělal když malá spí, ale na to fakt energii nemá.. Aby to nevypadalo, že já nedělám nic, já uklizim několikrát denně, varim, nakupuju :mrgreen:

Ne, nemáš, máš normálního, dospělého a zodpovědného chlapa, který si uvědomuje, že má rodinu a že se nemůže chovat stejně, jako když žil s rodiči + že domácnost i děti nejsou TVOJE, ale VAŠE. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.10.15 15:47
@kdochcekam píše:
Netvrdím že se mažou. Jen se domnívám, že ten chlap nemá chuť se zakladatelkou něco dělat nebo se s ní na něčem podílet.

Něco s ní chuť dělat měl, proto ted mají dítě. ;) Že upřednostňuje čas stravený „podnikáním“ za 500 kc měsíčně, před časem stráveným s potomkem není myslím vina zakladatelky, ať už je jakakoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
21.10.15 15:48
@Anonymní píše:

Proč se k tomu nemá cenu vyjadřovat? On to klidně může být onen důvod podnikání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.10.15 15:54
@Anonymní píše:

Tak se hned neurážej. Přišla sis pro radu a tohle také skutečně klidně může být důvod. Neříkám, že je ale klidně být může. Zvážit musíš všechny možnosti. Mě by teda upřímně fakt zajímalo co je předmětem podnikání, když to vynáší jen 500,– měsíčně… Možná ten obor, ve kterém podniká leccos napoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí