Manžel nepomáhá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
4.4.14 10:17
@Peťule1013 píše:
@Nelisa aha ;) no to bych si taky myslela, ale oni ti chlapi jsou fakt natvrdlý. No až přijede, tak se ho ještě jednou zeptám, jestli mě teda neodveze a když řekne, že ne, tak mu na nějakou brigádu prdím. Když on se nechal vyhodit, ať chodí na brigádu on, než najde práci. A bude vymalováno :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
4.4.14 10:17

@Peťule1013 ježiš marjá to je s prominutím skot tak on to takhle podělá, Ty si najdeš brigádu aby bylo co do úst a on ještě dělá takovýhle štráchy? :zed: No já bych ho asi vyřvala na 3 doby a oznámila bych mu že pokuď mu vadí odvést tě na brigádu tak ať tam jde za Tebe a bude :cert:. Já teda taky při mateřský chodím na brigádu když mi dorazí chlap z práce ( aby bylo víc peněz na rekonstrukci a já se dostala mezi lidi) ale když dorazím domů tak tady je naklizeno o dítko postaráno a na 100% splněnej lístek ktere mu napíšu aby věděl co je potřeba ( pověsit prádlo či sebrat, zadělat těsto na pečivo atd…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 10:24
@reny14 píše:
@Peťule1013 porid velky kalendar, tam vsechno pis a jeste mu to pripominej. Pak se nestane, ze na neco „zapomene“

To dělám, ale někdy holt na něco zapomenu i já, teď třeba mu připomenout, že mě veze. Plus když mu něco připomenu víc než jednou, tak zraním jeho mužskou ješitnost a je naštvanej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
4.4.14 10:29

Připomněla jsi mi dnešní naší ranní hádku. My chodíme zatím do práce oba, ale manžel přijde z práce, vezme si knížku, čte si a pak jde na trénink. Když jej tedy o cokoli požádám, tak to udělá, ale sám od sebe neudělá nic - občas vyžehlí. Už jsem mu to říkala tisíckrát, dokonce jsem mu vytvořila excelovou tabulku, kdy je potřeba co dělat. To dělal chvíli, pak se to zase vrátilo do starých kolejí. Nejvíc mě samozřejmě vytočil, když mi sdělil, že se o tom se mnou bavit nebude, že nepřináším řešením - ale já už fakt nevím jaký a že jen vyčítám. Jenže se nám má za dva měsíce narodit mimčo, všechno jsem do této chvíle zařídila jen já a je třeba udělat pár věcí, na které fakt už nemám. Vím, že jsem si jej takto rozmazlila já, ale někdy už vážně nemůžu. Některým chlapům to musíš zřejmě pořád vše říkat - vyluxuj prosím, dojdi na nákup, udělej tohle a tohle - jenže to si to já radši udělám sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.4.14 10:32
@kaspluc píše:
@Peťule1013 a ty jsi na materske? Nechapu, ze ho nechas valet doma a ty jsi hledas brigadu? Bych ho ohrala…nebo at jde na materskou se vsim vsudy a ty do prace se vsim vsudy. Ale po navratu bych teda chtela videt, ze doma neco udelal, uklidil, uvaril. Tak jak zenska. Nesnasim takove uvalene sebestredne chlapy. Na vojnu s nima!!!

Jsem na mateřské a on se přímo neválí. Stále hledá práci, píše motivační dopisy a chodí na pohovory. Tu brigádu jsem vymyslela jen, dokud nebude mít práci. Že půjdu na 2 dny v týdnu a on se bude starat o děti. Zase trochu oddychnout si od dětí mi nepřišlo na škodu a on aspoň pochopí, že se doma neflákám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.15 14:40

Ahoj.Chci se zeptat, jestli byste tolerovaly toto. Chlap by chodil do prace, vy jste doma s deckem. Jenze on by se snazil podnikat v necem a vydelek by byl smesny, ze by nemelo cenu to vubec provozovat. Tenhle jeho podnikatelsky pokus by mu bral ale veskery cas, ve kterem by mohl byt s vasim ditetem, neco doma pomoct, vzit ditko ven.No jenze by se zasival s tim svym podnikanim s mizernym vysledkem a vse by bylo na vas. Takze on prijde z prace a jde zas tam a vrati se vecer, naji se, cuci na tv a vy toho mate dost, padate unavou a jeho ani nenapadne vynest kos, umyt nadobi, vykoupat dite. Tolerovaly byste to nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
1220
21.10.15 14:42
@Anonymní píše:
Ahoj.Chci se zeptat, jestli byste tolerovaly toto. Chlap by chodil do prace, vy jste doma s deckem. Jenze on by se snazil podnikat v necem a vydelek by byl smesny, ze by nemelo cenu to vubec provozovat. Tenhle jeho podnikatelsky pokus by mu bral ale veskery cas, ve kterem by mohl byt s vasim ditetem, neco doma pomoct, vzit ditko ven.No jenze by se zasival s tim svym podnikanim s mizernym vysledkem a vse by bylo na vas. Takze on prijde z prace a jde zas tam a vrati se vecer, naji se, cuci na tv a vy toho mate dost, padate unavou a jeho ani nenapadne vynest kos, umyt nadobi, vykoupat dite. Tolerovaly byste to nebo ne?

Jak dlouho se snaží takhle podnikat? A co je to za odvětví? Ono některé podnikání potřebuje svou dobu na rozjezd, nikdy to nevynáší hned jako blesk z čistého nebe. Tak podnikání nefunguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.10.15 14:43
@Anonymní píše:
Ahoj.Chci se zeptat, jestli byste tolerovaly toto. Chlap by chodil do prace, vy jste doma s deckem. Jenze on by se snazil podnikat v necem a vydelek by byl smesny, ze by nemelo cenu to vubec provozovat. Tenhle jeho podnikatelsky pokus by mu bral ale veskery cas, ve kterem by mohl byt s vasim ditetem, neco doma pomoct, vzit ditko ven.No jenze by se zasival s tim svym podnikanim s mizernym vysledkem a vse by bylo na vas. Takze on prijde z prace a jde zas tam a vrati se vecer, naji se, cuci na tv a vy toho mate dost, padate unavou a jeho ani nenapadne vynest kos, umyt nadobi, vykoupat dite. Tolerovaly byste to nebo ne?

Na domácí práce máš TY celý den, co by jsi chtěla? Jako občasnou pomoc doma bych uvítala, ale žádný hrůzy. Taky toho má plné kecky.
A k podnikání, každá kačkA DOBRÁ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.15 14:46
@Anonymní píše:

dle tohoto se nedá soudit - jak dlouho se snaží, jak vypadají volné víkendy a pod. mmchdm, u nás pečuju z 99% jen já, vše vč domácnosti. Nevidim důvod, proč by to měl dělat chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
21.10.15 14:51
@Anonymní píše:

Mam 2 prace, u kterym muj prijem „nestoji za nic“, delam je pro radost a mam je rada. A z 99% se staram o domacnost ja. Manzel totiz chodi do prace, aby nas uzivil, tak me nikdy nenapadlo po nem neco chtit - zvlast teda kdyz jsem doma „drepela“ s deckama na matersky.
Ale to je to, ze kazdy mame jiny pohled. :-)
A co je to za podnikani? Ja bych mozna byla rada, ze se snazi domu prinest nejakou kacku na vic. Pokud by mi to ale vadilo, ze v podnikani utapi veskery cas, zkusila bych.si o tom snim promluvil a popripade se dohodnou ze napr. soboty venuje rodine, nedeli podnikani apod.
A nahadou ty bys mu s tim podnikanim pomoci nemohla? Papirovani a tak…

• Citovat
  • Upravit
5010
21.10.15 14:51
@Anonymní píše:

Tak u nás je 100% práce v domácnosti a kolem dítěte na mě, manžel se věnuje svojí práci a svým koníčkům, za které ještě utrácí peníze, které vydělá v práci :nevim: Podnikání bych asi snášela líp, než ty koníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
21.10.15 14:54

Já si teda nemyslím, že když je ženská doma s dítětem tak by měla v domácnosti dělat všechno ona a chlap jen vydělávat peníze. Asi bych to chvíli tolerovala ale asi by brzy začalo být doma dusno. U nás dělám jeden týden všechno já, protože přítel chodí pozdě z práce, ale i tak ráno ten koš vynese :D a druhý týden když je doma se zase stará převážně on ( krmí, koupe, hraje si s malou, jde s kočárkem, nakupuje, luxuje, opravuje…)a já si můžu oddychnout. Asi bych mu důrazně řekla, že chceš pomoct a konkrétně s čím. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.10.15 14:55

Ja te sice v urcitem smeru chapu narozdil od supermatek, co zvladaji vsechno samy. jsou proste deti, se kteryma se toho moc udelat neda a vim jake to je varit a zehlit o pulnoci…

jenze u tebe je trochu citet arogantni a shazovacny ton vuci tomu, co manzel dela. mozna je proste spis rad, ze ma duvod vypadnout z domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.10.15 15:02
@Anonymní píše:

Jedno dítě, žádné dítě. Tebe spíš štve to jeho podnikání, viď? To chápu. Ale zkus mu důvěřovat, třeba se to pohne k lepšímu. Poznáš, jestli je to k něčemu? Když nestíháš, něco prostě vypusť. Ono se to nezblázní.

• Citovat
  • Upravit
5010
21.10.15 15:03

Taky nejsem zastáncem toho, že by žena měla dělat vše sama a muž „jenom“ vydělávat peníze. Dcera je zrovna z těch dětí, se kterými ta „dovolená“ rozhodně žádná dovolená není a cokoliv potřebuju doma udělat, můžu dělat jenom když spí. A že spí i v 18m pěkně mizerně. Beru to tak, že ta moje „dovolená“ je taky práce, jenže místo toho, abych makala 8 hodin denně 5 dní v týdnu a byla za to slušně placená teď makám 24 hodin denně 7 dní v týdnu a peníze za to tak akorát na přežití. Pokud je to v jeho silách, muž by se v takové situaci zapojit měl, jinak taky může být výsledkem konec vztahu a manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí