Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zmatka za mě super, mate to perfektně vymyšlené, vy tu antikoncepci dotáhne k dokonalosti. A paráda, že to umíte řešit oba spolu 👍
@M_Vladim píše:
Už jsem to tam komentoval.
Jen pod čarou:
Připomenu donchunům, že tím odpadá i starost o zápisník se jmény levobočků.
Ale psst!
Jj, i tento bonus je super, ale ne že bych využíval. ![]()
@Ragnarog píše:
@Zmatka za mě super, mate to perfektně vymyšlené, vy tu antikoncepci dotáhne k dokonalosti. A paráda, že to umíte řešit oba spolu 👍
To vis, sme tak strhany ze soucasnyho poctu deti ![]()
@bigl Ano, nehody se stavaji. Ja bych ani nevedela, ze doma praktikujou prerusovanou, kdyby jednou nevytahla prihodu z lekarny. Jednou si manzel nebyl jisty, tak mazala pro pilulku po. A dostala peknou prednasku od lekarnice.
Ale zcela jiste to neni uplne spolehlive.
My treba dalsi neplanujeme, ale kdyz by se nam po nasi strastiplne ceste k prvnim dvema detem nejak podlo dalsi (je 42), tak by proste bylo. A nechranime se teda nijak.
@Petra Star píše:
@bigl Ano, nehody se stavaji. Ja bych ani nevedela, ze doma praktikujou prerusovanou, kdyby jednou nevytahla prihodu z lekarny. Jednou si manzel nebyl jisty, tak mazala pro pilulku po. A dostala peknou prednasku od lekarnice.
Ale zcela jiste to neni uplne spolehlive.
My treba dalsi neplanujeme, ale kdyz by se nam po nasi strastiplne ceste k prvnim dvema detem nejak podlo dalsi (je 42), tak by proste bylo. A nechranime se teda nijak.
Po vasektomii je období asi měsíc, kdy může být muž stále ještě plodný. Ten měsíc jsme do toho bušili jak hluchej do vrat. Syndrom zavírajících se dveří se tomu myslím říká.
![]()
@KalamityJohn píše:
Po vasektomii je období asi měsíc, kdy může být muž stále ještě plodný. Ten měsíc jsme do toho bušili jak hluchej do vrat. Syndrom zavírajících se dveří se tomu myslím říká.![]()