Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ráda bych věděla váš názor a pokud možno třeba i nějakou radu. Jsme s manželem 11 let, z toho 3 roky manželé a máme roční miminko. Bohužel už několik let řeším že manžel se mnou nemá potřebu se milovat:( začalo to před pár lety tím, že jsme se přestali líbat, pak sex začal pokulhávat. Večer nechtěl vůbec, že je prý unavený a v posteli se má spát. Tak aspoň ráno měl zájem ale poslední dva roky spolu spíme tak 4 za rok:( Zkoušela jsem si s ním promluvit po dobrém, pak dělala i scény, pak nemluvila vůbec. Nic nepomáhá. Jsem si na 90% jistá že nikoho nemá a snad není ani homosexuál. Prostě dělá že sex neexistuje. Samozřejmě že to má vliv i na ostatní chod domácnosti, protože jsem na něj podvědomě naštvaná, takže se skoro pořád teď hádáme:( Nevím co mám dělat. Máme jít do nějaké poradny? Díky za jakoukoliv radu nebo tip.
Tak ho taky ignoruj. Na poradnu ti asi jen tak nepřistoupí, nepředpokládám, že by v něčem viděl problém.
Přece ti musel říct PROČ…třeba to nějak oživit, zkusit něco nového, zajímavého, třeba je to jen nějaké přechodně období…chtělo by si to promluvit a probrat to, jenže je smutné, že on se bavit nechce…komunikace je základ, myslíš, že by si ho do nějaké poradny dostala, že by šel? Nechce o tom mluvit s tebou natož před někým cizím
Ahojky no nechci te strasit ale je to jako pres kopirak. U nas to same prestal me libat pak sex jen ´alo a pek vubec byla jsem si na 100% jista ze nikoho nema nechtela jsem na nej tlacit mel take plno starosti s praci a tak. Bohuzel ted uz vim chap sex proste potrebuje a kdyz neni ten sex doma tak nekde jinde urcite ano. Cele se to nakonec rozpadlo a priznal se rozesli jsme se kdyz byl male rok.
Do poradny bych nikdy nešla.
hele u nás je to stejné, jsme spolu 15 let a sex máme 4× do roka..mě ti to nějak už ani nechybí, asi jak jsem utahaná z práce. je teda fakt, že manžel není nijak akční.
když omylem k něčemu již dojde, tak je během reklamy hotovo.fakt zážitek ![]()
Trvá to už dlouho, takže jsem toho zkoušla už opravdu hodně: svádění, erotické poukázky, cokoliv… nic nezabírá. Když se ho zeptám PROČ tak řekne že neví:( No myslím že na poradnu by možná přistoupil ale nevím kam se obrátit aby to byl někdo dobrý kdo by nám pomohl… Navíc je to pro mě takové rozčarování: Jsem od jakživa romantička a myslela jsem si že nám TO vydrží a budeme štastni až na věky, bohužel zjiśtuji že jsem se mýlila a říkám si, jestli to je vztah který chci žít až do konce života…
Ahoj, u nás je to podobné. Ale já jsem přibrala během těch let 20 kg a prsa po třech dětech taky už nevypadají dobře. Manžela sexuálně už nepřitahuji a to uvádí jako důvod proč sex nechce.
@Anonymní píše:
Věřím tomu, že význam slova „romantička“ neznamená " myslím si, že ve vztahu se bud stáe cítit jako první den".
Na každém vztahu se musí pracovat. Když tvrdí, že neví, tak třeba opravdu sám neví. Jestli není proti odborné pomoci, tak poradnu navštiv. Když ti nesedne jeden terapeut, tak zkusíš jiného. Ale něco dělej, jinak zjistíš, že za „pltem je tráva zelenější“.
Je to divný, normální( doufám) chlap, zdravý, mladý a nepotřebuje sex? Nepotřebuje s prominutím odlehčit? Buď onanuje, v lepším případě. Možná, že jsi ho jako žena přestala sexuálně přitahovat. Nebyl u porodu? Každopádně nesexovat tak dlouhou dobu by ve mě budilo oprávněné otázky. Pokud o tom nechce mluvit, je možná ohleduplný a vyleze z něj těžko, že ho z nějakého důvodu nepřitahuješ, že se mu třeba něco zošklivilo. Ty ho znáš nejlépe.
@petulh pokud by šel, tak to je otázka na sexuologa a mohl by pomoci.
Můj gynekolog je například rovnou sexuolog, tak se můžeš poptat v téhle sféře. Nebo najdi na netu. Myslím, že když si za ty léta nezmohla nic sama, odborník by pomohl.
Jedna věc je jak to řešit a druhá - hlavní - je přece příčina! Pokud spolu spíte 4× za rok, tak to přece nemohlo nastat najednou.
U nás to samé, ženskou nemá, sex tam jednou do měsíce, když je dobrej měsíc, pokud držím hubu a krok tak nic není třeba měsíce 3
unavuje mě to a přemýšlím o milenci ![]()
@Anonymní píše:
U nás to samé, ženskou nemá, sex tam jednou do měsíce, když je dobrej měsíc, pokud držím hubu a krok tak nic není třeba měsíce 3![]()
unavuje mě to a přemýšlím o milenci
To byl vždycky takovej?
@Burj Chalifa před svatbou každej den po svatbě čímdál míň
kdybych to věděla, nebrala bych si ho
![]()
@Anonymní píše:
To, jestli byl takovej vždycky, je jen část otázky proč to je. I kdyby takovej nebyl, tak je jen větší šance, že se to vyřeší, ale ne jistota. Spíš bych se ptala, zda to řešit chce.
Souhlas, není to normální, příčinu to mít musí. Mladej chlap a nepotřebuje to.Nebo potřebuje, ale ne se ženou. Sakra, je tu nějaký mužský, ať nám to vysvětlí, jak to u těch chlapů je?