Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
Souhlas, není to normální, příčinu to mít musí. Mladej chlap a nepotřebuje to.Nebo potřebuje, ale ne se ženou. Sakra, je tu nějaký mužský, ať nám to vysvětlí, jak to u těch chlapů je?
Chlapi chlastají, matky sedí na netu
Ale vážně, zažila jsem to v jednom vztahu, myslela, že to je moje vina, no a po čase jsem zjistila, že on sex nepotřebuje. V podsatě měl stejný problém se všema. Ze začátku dobrý, protože byl vyhladovělý a pak děs běs velebnosti. Já si myslím, že je jedno jestli chlap nebo ženská, je to klišé, že muži chtějí pořád a ženy bolí hlava. Ono to funguje na obě strany.
Zakladatelko- jestli s tím sama nehneš, štve tě to, tak asi fakt odborná pomoc by se šikla. Otázka je, jestli to chce řešit on. ![]()
Napíšu zas ze své strany, já odmítám sex - u nás to začlo nedostatkem času, pak právě ustalo i to líbání, čímž jsme se hodně odcizili, manžel pak sex somroval a tím se mi pomalu, ale jistě zhnusil.Rada není. Byla jsem u psychologa, ten mi vlastně ve zkratce řekl, že pokud jsme už v tomhle stadiu, zbývá nám jen rozvod.Ta jeho slova pak potvrzuje i Radim Uzel, který v jednom článku říká, že tohle „zhnusení“ už bývá nevratné. ![]()
Tak můj chlap nebyl nikdy nějak na sex
já bych ho zas mohla mít neustále ale teď mi to přijde strašně líto připadám si hrozná 25kg nahoře nikdy jsme nebyla nejštíhlejší ale tlustá taky připadám si jak vorvaň a ani se mu nedivím že se mnou nechce spát jsem v 6m těhu ale byl takový dá se říct vždy byli i období že jsme spolu spali 3× do týdne ale teď je to stěží 1 do měsíce a u prvního dítěte jsme spolu nespali asi 3m to bylo před porodem a v šestinedělí ale pak super a nemohli jsme se dočkat ale pak zase nanovo prostě mu to asi stačí jednou za sto let i když to nechápu ![]()
@Anonymní píše:
Napíšu zas ze své strany, já odmítám sex - u nás to začlo nedostatkem času, pak právě ustalo i to líbání, čímž jsme se hodně odcizili, manžel pak sex somroval a tím se mi pomalu, ale jistě zhnusil.Rada není. Byla jsem u psychologa, ten mi vlastně ve zkratce řekl, že pokud jsme už v tomhle stadiu, zbývá nám jen rozvod.Ta jeho slova pak potvrzuje i Radim Uzel, který v jednom článku říká, že tohle „zhnusení“ už bývá nevratné.
Jo, to píše i Plzák ve své knížce Do nepohody připraven. Ta pojednává o fázích manželského rozvratu.Jako jeden z jeho signálů píše i o dotykovém odporu, jakési štítivosti k partnerovi. Řešení? Onanie, nevěra, rozvod.To nejsou fáze, ale možnosti.
Ahoj… kdyz jsem to cetla tak jsem se v tomuplne nasla… to same u nas… s jednim velkym rozdilem… mame taky rocni holcicku ale jsme spolu neco pres dva roky ![]()
je mi 25… po porodu jsem se vubec nezmenila… jeste jsem neco zhubla… a i kdyz to asi bude znit namyslene, ale hodne chlapu by si to s tim mim vymenilo.. jo a nejme manzele… taky jsem to zkousela po zlem i po dobrem, korzety, oblecky… a nic… kolikrat jsme se kvuli tomu pohadali… ze jsem mlada zena a mam byt odkazana na jeden sex za mesic? a on mi jeste rekne ze je od veci ze to resim, ze je to normalni… uz jsem taky uvazovala nad milencem ale to bych nedala
ale takto zit taky nechci ![]()
Jsem ráda, že v tom nejedu sama.
Já jsem na suchu od září 2011 a pomýšlím na milence, protože jsem začala pracovat sama na sobě a zjistila jsem, že mi funguje všechno jak má. No a s jídlem roste chuť. Po vánocích bylo první mazlení s přítelem po tom půstu, ale na druhý den jsem litovala, že k něčemu vůbec došlo. Stačila jedna věta a měla jsem dost.
Fyzicky jsme se nedotýkali ani nepamatuji a takové usmiřívání bylo od léta, oťukávání. Teď je to zase pod bodem mrazu.Chod domácnosti trpí taky. Nemám elán, nic nedělám s radostí, vše s musem, nebaví mě to.
Do poradny by nešel ani náhodou. Prý potřebuje klid a pohodu a to já taky, kde je však zakopaný pes?
Už si z toho dělám legraci, že vánoce jsou u nás častěji jak milování.
Je dnes na noční a má možnost zavolat. Neozval se, napsala jsem mu sms nekonfliktně Šťastný nový rok 2013.Odpověď No jo:-)tobě a nám společně taky.Pak si má člověk myslet cokoliv. V chlapech se asi taky nevyznám. Fakt by pomohl nějaký tatínek, co má už nějaké zkušenosti i s tímto problémem. Pohled z druhé strany.
Burj Chalifa píše:
Souhlas, není to normální, příčinu to mít musí. Mladej chlap a nepotřebuje to.Nebo potřebuje, ale ne se ženou. Sakra, je tu nějaký mužský, ať nám to vysvětlí, jak to u těch chlapů je?
Tak já chlap jsem, ale jestli to vysvětlím, to teda nevím.
Můj názor je ten, že se potřeba postupem času samozřejmě snižuje, ale rozhodně ne tak, že pokud to někdo potřebuje každej den, tak najednou mu to stečí 4× za rok.
Musí být asi někde nějaký problém, buď ve vztahu nebo se chlap zamiloval jinde.
Chtělo by to si o tom pořádně promluvit, musí ten chlap říct sám, v čem je problém.
Jen jestli můžu poradit, tak s milencem opatrně, není to žádná sranda vést dvojí život, pokuste se to napřed vyřešit doma, milenec často bývá začátek konce.
@Heineken píše:
Tak já chlap jsem, ale jestli to vysvětlím, to teda nevím.
Můj názor je ten, že se potřeba postupem času samozřejmě snižuje, ale rozhodně ne tak, že pokud to někdo potřebuje každej den, tak najednou mu to stečí 4× za rok.
Musí být asi někde nějaký problém, buď ve vztahu nebo se chlap zamiloval jinde.
Chtělo by to si o tom pořádně promluvit, musí ten chlap říct sám, v čem je problém.
No dobře, čistě z fyziologického hlediska - jak často má chlap to svoje pnutí, kterému musí odlehčit?
To by mě taky zajímalo, ty potřeby. U žen je to každý měsíc v ovulaci normálně, když je žena zdravá, ale u chlapa?
Anonymní 00:26
Burj Chalifa píše:
No dobře, čistě z fyziologického hlediska - jak často má chlap to svoje pnutí, kterému musí odlehčit?
To se nedá říct univerzálně, každej chlap je jinej a taky záleží na věku.
Asi bych se v tomhle držel průměru, to je myslím 2× až 3× týdně.
Jinak vydržet se to samozřejmě dá dýl, ale proč se přemáhat.
Já osobně to ale dlouho nevydržím, pokud bych mohl odlečit jen jednou za týden, tak bych už asi lezl po stropě.
Anonymní píše:
To by mě taky zajímalo, ty potřeby. U žen je to každý měsíc v ovulaci normálně, když je žena zdravá, ale u chlapa?
Anonymní 00:26
Je to hrozně individuální, nedá se to stanovit univerzálně.
Teda to si vůbec neumím ani představit a doufám, že tohle mě v manželství nečeká… Každopádně bylo by mi HNED divné, že můj chlap najednou sex nechce, když to do té doby klapalo… Řešila bych to hned a z odpovědí typu:nevím proč to tak je, bych se teda nespokojila. Buď to ví, ale bojí se to říct, nebo opravdu neví a pak by měl mít snahu se po příčině pídit. První možnost mi přijde pravděpodobnější. Pokud by měl takový nezájem od začátku, ale když říkáte, že dřív i každý den!!! Milence bych já osobně nevolila, až by to prasklo, ještě bude špatná ta ženská, nikdo se pak nebude ptát, proč milence měla… To je můj nazor, zkušenost ale nemám…
Ptala jsem se na to manžela a podle něj musí mít ten chlap buď milenku anebo má nějaký psychologický problém… ![]()