Manžel se mnou nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.1.13 10:24

Tak my třeba máme hezký manželství..jediná skvrna je u nás sex. Přesně jak píše zakladatelka, já bych mohla a chtěla, ale manžel prostě na to moc neni. Zažila jsem si taky všechno, přemlouvání, brečení, vyhrožování, nevšímání si, nebo naopak svádění, prádýlko, zhubnutí…prostě nic :roll: :roll: Když se ho zeptám tak problém nemá a neví co se děje. Jsme spolu 10let a frekvence se postupně snižovala. Když jsme o tom mluvili v podstatě mi řekl, že čím víc chci já tím jenmu se míň chce, čím víc tlačím, tím víc se mu nechce :nevim: :nevim: řešení nemám sama to neumím vyřešit a tak trpělivě čekám, jestli se to samo někdy zpraví :think: Frekvenci teď máme tak jednou za měsíc a když neřeknu já tak třeba ani 2 měsíce neni nic. Naposledy mi řekl, že i třeba sám chce, ale neumí začít :roll: :roll: což mi teda po 10 letech přijde vtipný. Když už k tomu dojde tak je to super to zas jo jen to prostě nepotřebuje tak často.

jo a taky k tomu přispěla jedna věc a to hulení trávy i sám FX Doležal říkal, že to prostě snižuje chut…teď konečně přestal tak čekám sexuální orgie každý den :mrgreen: :mrgreen:

A jinak platí pravidlo u ženských i u chlapů čím míń sexu tím míň chybí..prostě si člověk zvykne.Je jasný, že tady chlapi píšou 2,3× týdně, ale kdyby byli třeba delší dobu bez partnerky taky by to tak často nemuseli mít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 10:27

A já jsem zas jedna z těch, která to milencem nechce řešit :oops: :oops: jako v představách ano a často o tom sním, ale já tohle prostě nedokážu, protože manžela stále miluju :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 11:38

No hele, já se chystám to zkusit teď nějak nenápadně zlepšit, ale nečekám zázraky :) Plánuju zatim dostat to z naší frekvence dvakrát ročně tak na dvakrát měsíčně :lol: Tak uvidíme.
Důležitý jsou i nějaký doteky během dne, mazlení a tak. Těžko se skočí do postele s někým, koho jsem se rok nedotkla. A to taky zanedbáváme, pořád je něco na práci…
Hodně je taky důležitá komunikace, ale k té já manžela prostě nepřinutím :zed:

• Citovat
  • Upravit
46669
1.1.13 11:38
@Burj Chalifa píše:
Počkej, chceš naznačit, že se ženské málo myjí nebo jako co?

Já to pochopila tak, že ženská by měla cvičit a mít pěknou postavu, aby v chlapovi vzbudila touhu. Jenže to si bude myslet jen ona, protože přece láska vzniká čichem. Takže se ženská sedře v posilovně a bude jí to prd platný, protože mu nebude vonět. Ámen!

Prostě na každýho platí něco jinýho, a kdo holt sex s konkrétní osobou nechce, s tím nic nehne :nevim:
Vžijte se do role, kdy byste se svým partnerem prostě spát nechtěly/i. O čem by bylo přemáhání a přemlouvání? O tom, že se to ještě víc zhnusí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
1.1.13 14:36

Jo zhubnout :) tak to se muzu rovnou vyparit :) ja si myslim ze u nas to neni vubec o fyz. pritazlivosti… s tim bych mohla mit problem jedine ja… ja mam 170cm a momentalne 49kg takze myslim ze v poradku, zato on ma 115kg na 177cm :zed: a nikdy mi ani nenapadlo ze bych s nim nechtela kvuli tomu spat :think: achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.1.13 14:54

@Yvonne @Burj Chalifa
Ale ne :D. tak jsem to nemyslel. Jakože touha je podvědomá záležitost, kterou vnímáme čichem, ale neznatelně. To je jedno, omlouvám se za nejasné vyjádření.
Vím, že holky cvičí a makají mnohem více než chlapi, kterým většinou akorát naroste pupek :evil:. Ale nevíme jak to má zakladatelka, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 15:13

Já si myslím, že se zaměňuje příčina s důsledkem.
V láskyplném vztahu se těžko přes noc změní člověk z osoby s normální potřebou sexu v osobu zcela asexuální. Mám dojem, že oba tak nějak přestali na tom vztahu pracovat, jednou, dvakrát, třikrát si už nedají pusu, nepohladí se, neobejmou, rezignují na společné chvíle, protože s dětma dá trochu větší práci najít společné chvíle. Občas se zkejsne u televize, jednou dávají fotbal, pak hezký film, pak se chce spát. Pomaloučku polehoučku se lidé odcizí. Důsledkem je potom pokles frekvence. Spíš by chtělo zapátrat po příčině. Proč ve chvíli, kdy jste se třeba přestali líbat, dotýkat - a ani tohle nepřišlo přece ze dne na den - jste oba společně nezabojovali.
Myslím, že za tím vším je ten dnešní instantní svět - všechno chci hned, teď, když se mi to nelíbí, nehodí, vykašlu se na to a najdu si pro zábavu něco lepšího. Řeči o tom, že jsou muži unavení, vystresovaní, ženský stahaný od dětí a péčí o domácnost, to jsou jen přiblblý kecy. Kdyby měl každý na paměti, že člověk, kterého si vzal bude ten, kterého bude milovat a ctít až do smrti a každou chvíli dbal na dobro toho druhého, bude mnohé jednodušší.
Otrávenýho chlapa, nebo ženskou, když se sebe celý den nedotknou, nepolíbí a štěkají po sobě, těžko nějak nakopne protějšek v krajkovém prádle nebo s novejma prsama.
Jsem s manželem 19 roků, frekvence pořád stejně častá, myslím, že máme láskyplný vztah a muže jsem přitahovala i když jsem měla o desítky kil víc, i když mě viděl při porodu všech našich dětí a já ho mám ráda i s řídnoucí kšticí a dvaceti kily navíc. Nezapomeneme si dát pusu přinejmenším ráno, večer, po příchodu z práce a asi ještě několikrát mezi tím, usínáme v objetí a máme po všech stránkách pěkný vztah. To, že spolu máme pořád častý sex vidím jako důsledek.
Naopak, tu nechuť, ať už muže nebo ženy, vidím zase jako důsledek obrazu toho vztahu, pokud to předtím bylo alespoň ucházející.
Samozřejmě, že jsou nejspíš lidé, kteří sex nepotřebují vůbec, ale to není nejspíš případ většiny zdejších přispěvatelů, přispěvatelek.
Pokud muži, ženě, je třeba úplně jedno, že ten druhý se chce milovat a on mu nevyjde vstříc ani v nejmenším, je ten problém někde trochu hlouběji než v sexuální apetenci.
Markéta

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 17:40

No, nám je spíš divné, že muži nechtějí sex s nikým, nejen s námi…
Ale jinak máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit
20557
1.1.13 19:17

Anonymní Markéta má naprostou pravdu!!! :palec: ¨
Souhlasím s tím, že děti jsou zabijáci vztahu a vášně.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 19:50

Já to tedy zkusím, jdete do toho se mnou?
Nečekám zázraky, když už jsem vydržela tak dlouho, pár měsíců mě už nezabije.
Můžeme si napsat pokroky a jak na to, aby jsme nebyly za doprošovatelky. Mně by se to hodně dotklo, kdybych byla ponížena nebo nějak slovně napadána, že se vtírám, jestli mi rozumíte.¨
Třeba anonym 00,26 z dnešního rána.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 19:52

Já jsem anonym dnes 11:38 :lol: a už na tom makám. Začnu tulením u telky 8)

• Citovat
  • Upravit
20557
1.1.13 20:03

Já bych taky byla pro uzavřenou skupinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
1.1.13 20:07

Ja taky :) a hlavne holky pro odtajneni mam z vas chaos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
1.1.13 20:10

@peggy.sl - jsi zmenila foto vid? :) ja te vzdy identifikovala podle ni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
1.1.13 21:50
Anonymní píše:
Založila jsem skupinu, hodím sem odkaz.

Jestli tam chcete i chlapa, tak mi pošlete pozvánku, ale vnucovat se nebudu a domluvte se holky napřed mezi sebou, aby to některé nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí