Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Asi to je tím, že to berete z mužského pohledu. Pro mě to není výmluva. Prostě jen dětem nechci rozbít rodinu. Netvrdím, že je to ideální řešení, ale připadá mi momentálně nejlepší pro všechny.
Samozřejmě, že to beru z mužského pohledu, jinak to ani neumím.
Ideální řešení je to možná pro Vás.
Pro manžela? Bylo by fér mu o tom říct, aby to byla společná dohoda.
Může Vás milovat, může cítit to samé… ale nevíte to.
@Jitulinka.1 píše:
„@Martinanela“: Já o chlapech mám jen to nejhorší mínění a neměj špatný svědomí protože tvůj manžel ti určitě taky vždy věrný nebylžádný chlap totiž věrný není takže bud v klidu a klidně v tom i pokračuj
hlavně se netrap
Skvělé, část diskutujících dam tu bokovky přiznává, část příspěvků je od zoufalých chlapů co se jim manželky zamilovaly jinde, ale nejhorší jsou chlapy ![]()
Možná byl, možná nebyl, a klidně ať v tom pokračuje.
Jen nesmí počítat s tím, že až ji milenec nechá nebo ona jeho - že se vrátí do vztahu jako by se nic nestalo.
@Jitulinka.1 píše:
@Martinanela Já o chlapech mám jen to nejhorší mínění a neměj špatný svědomí protože tvůj manžel ti určitě taky vždy věrný nebylžádný chlap totiž věrný není takže bud v klidu a klidně v tom i pokračuj
hlavně se netrap
No to je slovo do pranice!
já mám o chlapech špatný mínění - tak ty pokračuj ![]()
@Anonymní píše:
Ano, přesně s tímto souhlasím. V okolí vidím, jak to (ne)funguje u rozejitých rodičů a tohle pro své děti nechci, nakonec jsou třeba rodiče šťastní v jiných vztazích, ale děti šťastné nejsou. Děti jsou pro mě vším a pro ně žiju.
Ano. Ja take, proto bych se nikdy nerozvedla, at se deje, co se deje.
@Jitulinka.1 píše:
@Martinanela Já o chlapech mám jen to nejhorší mínění a neměj špatný svědomí protože tvůj manžel ti určitě taky vždy věrný nebylžádný chlap totiž věrný není takže bud v klidu a klidně v tom i pokračuj
hlavně se netrap
Tak tohle je fakt super prispevek ![]()
Jak muzete tvrdit, ze zadny chlap neni verny. Asi se budete hodne moc divit, ale ja mam takoveho doma. Jsem s nim 13 let a celou tu dobu je verny. Ja si toho strasne noc vazim a vim, ze mam obrovske stesti.
Chvili tu nejsem a rozjelo se to tu
byla jsem u manzelskeho psychologa, stary pan, velmi uznavany v odbornych kruzich. Rikam mu: chci to ukoncit, nechci milence, chci z toho ven!! Jak to mam udelat? A on mi hodinu tvrdil, ze si to mam uzit, dost me to pobavilo
jo vykladal mi ruzny prihody, zajimavy sezeni to bylo…pak se na me podival a rika: podivejte se 95% paru je nevernych. Proto rikam aleluja tem 5%
ja bych chtela, aby se vse vratilo do starych koleji. Pan Josef ma pravdu, ze musim pracovat na vztahu s manzelem. Jenze ja nevim, jestli ho miluju, asi to nejde poznat, kdyz jsem zamilovana jinde…a taky ma pravdu v tom, abych se pak nedivila, ze az me to prejde, manzel bude mit nekoho jinyho…jsem si toho vedoma. Mam extremne citlive deti, visi na nas, rozvod by neprezily a ja to neudelam. Ale stastna nejsem.
@Martinanela píše:
Chvili tu nejsem a rozjelo se to tubyla jsem u manzelskeho psychologa, stary pan, velmi uznavany v odbornych kruzich. Rikam mu: chci to ukoncit, nechci milence, chci z toho ven!! Jak to mam udelat? A on mi hodinu tvrdil, ze si to mam uzit, dost me to pobavilo
jo vykladal mi ruzny prihody, zajimavy sezeni to bylo…pak se na me podival a rika: podivejte se 95% paru je nevernych. Proto rikam aleluja tem 5%
ja bych chtela, aby se vse vratilo do starych koleji. Pan Josef ma pravdu, ze musim pracovat na vztahu s manzelem. Jenze ja nevim, jestli ho miluju, asi to nejde poznat, kdyz jsem zamilovana jinde…a taky ma pravdu v tom, abych se pak nedivila, ze az me to prejde, manzel bude mit nekoho jinyho…jsem si toho vedoma. Mam extremne citlive deti, visi na nas, rozvod by neprezily a ja to neudelam. Ale stastna nejsem.
To je strasna blbost. 95 procent je strasne moc! Tomu neverim. A rikat matce od deti, ze si to ma uzit muze jen ubozak. Sam to bude nejakej vobsournik ![]()
@Darcakarca píše:
To je strasna blbost. 95 procent je strasne moc! Tomu neverim. A rikat matce od deti, ze si to ma uzit muze jen ubozak. Sam to bude nejakej vobsournik
Jo byl to vobsourik
myslim rikal 85% jsem do popletla ![]()
@Martinanela píše:
Jo byl to vobsourikmyslim rikal 85% jsem do popletla
I tak je to dost, moje zkusenost je ale takova, ze minimalne v tomhle mel pan doktor pravdu
Radu nemam, podle me to chce jen cas, hodne casu.
@Martinanela píše:
Dobry vecer, jsem tu asi podruhe v zivote. Stala se mi takova vec…ja vim, ze me odsoudite a pravem, nejsem na to vubec pysna a dost se za to stydim, jen to nemam vubec komu rict. A po x lete citove vyprahlosti v manzelstvi jsem se zamilovala do o 12 let mladsiho kolegy. A on do me. Ano vim, je to strasna blbost, kravina a jak jsem stara, tak jsem blba. Ten paralelni vztah trva rok, vyspali jsme se spolu po roce a ty city jsou hodne silny. Ja s nim byt nemuzu, nefungovalo by to a nikdy detem nechci rozbit rodinu. Proste zustanu. Jenze… ukazal mi co je to mit rad, spoustu hezky veci… vcera jsme to definitivne ukoncili, ja dala i vypoved, abych se odstrihla. Ta bolest je ale hrozna, ja vim, ze jsem si to zaslouzila po tom co jsem provedla, ale muze se to stat kazdymu, snazila jsem se to mockrat ukoncit, ale pokazde jsme se k sobe vratili. Ted je to definitivni, chci to tak kvuli manzelovi, detem i sobe. Ale ta bolest je nepredstavitelna. Nevim jak to v sobe zlomit a zacit nejak fungovat, uplne jsem se sesypala. Vim, ze si za to muzu sama, ale to mi ted asi moc nepomuzePříspěvek upraven 02.01.18 v 00:34
Zakladatelko, je to po pěti měsících už lepší? Co manžel, je vám spolu už lip? ![]()
@Martinanela
Zakladatelko, jak to prosím u Vás dopadlo? Řeším teď to stejné a je to peklo na zemi. Povedlo se manželství zachránit?
@ou894 píše: Více
Nejsem zakladatelka. Ale mě se to stalo před 6ti lety. Ano, bylo to peklo na zemi. První rok byl příšerném, jeden den jsem manžela vyhazovala, druhý jsem věděla, že s ním chci žít dál.
Teď jsme šťastní, on mi dokázal, že ví co udělal za chybu a že mi to vynahradí (nekecal, a ještě předčil má očekávání) a já sama pochopila, že na vztahu musíme pracovat oba a nemůžu se jen vézt. Sečteme podtrženo, jde to.
Bude to boj, bolest a pokud jste na začátku, vůbec vám to nezávidím. Do teď si pamatuji ten pocit bezmoci, pocit toho, že se mi zhroutil svět, veškeré mé iluze o světě se v jedné minutě rozplynuly…zradu od člověka, co tu měl být vždy pro mě.
Musíte vědět, že je to jen na vás jak se rozhodnete, nikdo vám neřekne co je zrovna pro váš vztah dobré. Nechte manžela říct, jak on to vidí, nechte ho to vysvětlit a pak sledujte jeho činy, protože jen ty ukážou, jeho snahu a sama uvidíte, kam to směřuje.
Hodně sil, teď jich budete spoustu potřebovat. Mě to tehdy stálo noci plné slz a 15kg na váze (na to si zpětné moc nestěžuju
), ale zpětně vím, že mi to za záchranu stálo.
@Anonymní píše: Více
U vás tedy byl nevěrný manžel, nebo to chápu špatně? Ať už je to jakkoliv, moc Vás obdivuji, že jste to dokázali dát dohromady!
@Anonymní píše: Více
obnovovatelka ale je spíše ona ta nevěrná pokud dobře chápu… Já zažila letos to co ty… zjistila jsem manželovu nevěru, táhnul to i celkem dlouho…
@ou894 píše: Více
Ano, manžel byl nevěrný…rok.
Ajo, promiňte, já původní příspěvek nečetla, nevěděla jsem, že tam jde o nevěru ženy.