Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KKubula píše: Více
Neznám někoho, kdo by si úmyslně rozbil hlavu.
Stejně tak jako neznám nikoho, kdo by se neúmyslně vyspal s kolegou z práce.
Myslím, že tohle není nejšťastnější přirovnání
Paradoxní je, že naše společnost je zvláštně nastavena. Někdo si úmyslně ublíží, pohřbí svou rodinu a svým způsobem i budoucnost děti a ještě bych mu měl pomáhat? Pomáham často a rád lidem, kteří si to zaslouží, ale tohle není ten případ. Tohle odsuzuji. Toť vše.
@Nikdo důležitý píše: Více
Píšu vlastní blbostí. Asi se nikam nedostaneme, když čteš něco jiného, než píšu.
@Anonymní píše: Více
Trochu vytrženo z kontextu po celkem hodně letech ![]()
Vztah z rozumu, kde se ti dva skutečně dohodnou, že vztah zachovají s ohledem na děti je možný. Pokud mají srovnané priority, a více méně přátelský vztah kde si nedělají naschvály.
Zcela jiná situace je, když ten důvod proč zůstat nejsou ve skutečnosti děti, ale třeba strach ze samoty, materiální důvody. A nebo třeba vystřízlivění z románku.
@Darcakarca píše: Více
Ale nee,
jakýpak hroucení. Bylo to hezký a když to chlapec nezvládá, tak to stopni.
Sama jsem spokojená se svým tajemstvím a je to hezký. Nedej hlavně na závistivý ženský plný žluči. A nepočítej s tím, že by z toho bylo něco víc, žádný chlap za to nestojí, když máš děti a ženská už vůbec ne, nejsme na to stavěné. ![]()
Hodně štěstí a krásného dobrodružství Ti přeji.
@Nikdo důležitý píše: Více
Chlapečku čiší z tebe závist a zášť.
Já jí to přeji a sama jsem prožila několikrát hezký mimomanželský poměr, jen se to musí umět zvládnout. Mimochodem manželství to nakonec také pěkně okoření, nic nového co by tady nebylo, není a nebude.
Přeji zakladatelce vše dobré.
Jen kecy milá anonymní růže.
Výtah z rulíku zlomocného není koření, ale jed. Nijak to nespraví chuť a jen způsobí nevolnost. To, že jste jako pár notné dávky jedu „přežili“ je spíš souhra okolností.
Tolik přirovnání.
To, že zůstáváš v mizerném vztahu, který si musíš doplňovat milenci je tvá volba.
Je to i volba tvého muže.
Ty jsi drzá jen za klávesnici, v reálu jsi menší než malá a žiješ raději dvojí život, než abys našla špetku odvahy a mluvila pravdu.