Zamilovala jsem se do o 12 let mladšího kolegy z práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.9.25 21:28
@Anonymní píše: Více

Joo u mě taky skoro rok.. a vím to půl roku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.25 23:01
@Anonymní píše: Více

A ukončili jste vztah? Nebo se snažíte to udržet?

Obojí není lehká cesta…ukončit manželství po letech, teď jsou v tom děti, majetky, ale i city, ktere mnohdy i přes tu zradu jsou silné…bojovat o obnovu je také dost těžké, psychicky, člověk musí hodně pracovat i na sobě…oboji může dopadnout dobře, pokud to není udržitelné, třeba přijde nový lepší partner, ale už je tam to riziko nedůvěry, i k novému partnerovi…v druhém případě, pokud člověk podstoupí ten boj, může to dopadnou dobře, ti lidé se změní, ten vztah se změní a když konečně začnou komunikovat, může to mít i úspěch. Je na každém jakou cestu si vybere. Nikdo vně vašeho vztahu vám nedokáže pomoci. Na diskuzních fórech nikdy nenajdete dobrou radu, každý si do vás projektuje sebe, svoji povahu, svůj vztah a své chování, ale to nejste ani vy, ani váš partner.

• Citovat
  • Upravit
18.9.25 21:56
@Martinanela píše: Více

Ano, přesně, můžeš si za to sama 👏

Co teď přesně očekáváš, že tě obdobné ženy podrží a ty morálně hodnotnější odsoudí? Staniž se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.9.25 09:18

Podel sa s tou bolesťou s manzelom. Ulavi sa Tvojmu svedomiu a do dalsej etapy zivota vykrocite bez lzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
19.9.25 09:50
@Nikdo důležitý píše: Více

Nečteš zadání. Otázka z roku 2018 zněla, Jak překonat bolest a normálně fungovat. To že si za to může sama, ví a tak to píše. Ale jestli potřebuješ potvrdit již dávno potvrzené, be her guest. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.25 17:03
@KKubula píše: Více

Tak zadání otázky jaksi chybí. Paní si podřezala větev pod vlastním zadkem a tak si sem přišla poplakat,…a co jako?

Tady mi to přijde jako klub pruseraru co se vzájemně podporují po průšvihu. Fakt krásná práce. Podvedla jsi ho? Nevadí, vždyť pozítří ho nejspíš podvedes zase, tak žádný stres :P

A když ne ty jeho, tak on tebe časem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
20.9.25 05:53

Cituji:

Nevim jak to v sobe zlomit a zacit nejak fungovat, uplne jsem se sesypala.

To je jediné zadání, které tam vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.25 10:13
@Josef_t píše: Více

Proč výmluva? My jsme se s manželem ještě před dítětem shodli na tom, že rozbíjet rodinu kvůli tomu, že nejsme ve vztahu úplně spokojení, je čistá sobeckost. Že pak už jde hlavně o to dítě, aby mělo úplnou rodinu. Za tím si stojím, i když bych taky nejradši odešla, ale odejdu, až bude syn plnoletý. A třeba se zatím ještě něco mezi námi změní… Žádné milence nemáme, jen pro úplnost. Poradnu jsem navrhovala, prý zatím nechce, že to zkusíme vyřešit sami, ale nevyřešilo se nic.

• Citovat
  • Upravit
21.9.25 08:46

Vím že sebepoškozování je špatné a vždy jsem to odsuzoval. Přesto jsem si ÚMYSLNĚ sekl sekerou do kolena, jak to teď udělat, abych mohl opět skákat bez bolesti?

To není zadání otázky, ale spíš takové přiznání stavu. Ono teď už je pozdě řešit jak něco dát dohromady, když jsem to úmyslně podělal. To prostě nejde. Čas nelze vrátit.

A ať mi nikdo nevykládá, že se mi něco podobného může stát také a neúmyslně. Jakože zakopnu a spadnu nahý na nahou kolegyni z práce? :lol:

Nebo že se „náhodou“ zamiluju? Ne, život není náhoda a když jdu něčemu naproti, tak bych měl být schopný kalkulovat i s následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
21.9.25 10:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.25 11:06

Já se takto zamilovala totálně „naštěstí“ jen platonicky. Kdyby bylo něco víc, stačilo by klidně i psaní, totálně bych rozvrátila rodinu. Opravdu jsem byla přes rok jak tělo bez duše. A skutečně platí, sejde z očí, sejde z mysli. Po třech letech si na něj vzpomenu, ale už to tam není. Pravda ale je, že když se potkáme jednou za čas, nebo jsem na místě, kde to před lety proběhlo, jsem z toho celá nesvá a začnu být nervózní. Moc ti fandím, dát výpověď je dobrý krok. Počítej ale s tím, že tak rok ještě budeš myšlenkami u něj. Mě pomohlo realizovat se v koníčkách. Manžel doteď nic neví, ale poznal to na mě, že se něco děje a musím říct, že nám to manželství posílilo. Stal se z něj ohleduplnější muž, najednou má pro nás více času, než dřív.

• Citovat
  • Upravit
2637
21.9.25 11:38

Jinými slovy být nešťastný do smrti? Komu to pomůže? Soudcům z lidu, jako jsi ty, aby mohli říct já jsem ti to říkal? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.25 11:49

Za chyby se hold platí

A nešťastná bude chvíli, lidský mozek je naprogramovaný nebýt nešťastný, takže to časem vytěsní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
21.9.25 12:09

A proč jsou někteří lidé roky nešťastní a nemůžou se z nějaké situace dostat?
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak asi nikdo nepotřebuje psychologa ne?
A proč se tu řeší téma z roku 2018 vlastně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
21.9.25 13:11

A ona za ně platí.

V lidské přirozenosti je taky ulevit si od bolesti. Když se vlastní blbostí rozbiješ hlavu, taky si ji necháš sešít a budeš to chladit, aby to tak nebolelo. Nebo ty bys to neudělal, abys pořádně trpěl a příště si to lépe pamatoval? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí