Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda jsem mrtvá
takhle jako u téhle diskuze jsem se už dlouho nezasmála akorát teď koukám na ta okna a mám špatné svědomí
![]()
@Brita83 píše:
Teda jsem mrtvátakhle jako u téhle diskuze jsem se už dlouho nezasmála akorát teď koukám na ta okna a mám špatné svědomí
![]()
ježiš, kup si žaluzie ![]()
@Brita83 píše:
Teda jsem mrtvátakhle jako u téhle diskuze jsem se už dlouho nezasmála akorát teď koukám na ta okna a mám špatné svědomí
![]()
Mě do nich momentálně pere slunko, tak nic není vidět
a pak už je tma
Scooba, roomba a braava jsou moje nej kámošky.
A hobota si taky pořídím. ![]()
Ktery chlap si jde stezovat na emimino??? A pak jeste napise, ze myti podlah je zenska prace
![]()
@Tonick19 píše:
Ktery chlap si jde stezovat na emimino??? A pak jeste napise, ze myti podlah je zenska prace![]()
![]()
![]()
![]()
Troll ![]()
@Ellusa píše:
Jen takový zvídavý dotaz - co děláš doma ty?
@Tonick19 píše:
Ktery chlap si jde stezovat na emimino??? A pak jeste napise, ze myti podlah je zenska prace![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to dopadá, když má chlap zbytečně moc času. To můj manžel ani netuší, že nějaké Em existuje.Ani by na to neměl čas. Oba tady sedět nemůžeme, že? ![]()
Tak si porid uklizecku.. taky sem doma rezignovala. A slecna mi chodi jednou tydne uklidit. A ja jsem v klidu. ![]()
Jeste me napada, ze by se zakladatel mohl prihlasit do Vymeny manzelek. A napsat do manualu, co vse je potreba uklidit a pokud bude mit stesti, ma vanocni uklid prakticky hotovy. No a v pripade, ze mu prijede cunas, jen se mu posune meritko snesitelnosti a tolerance.
Nicmene v obou pripadech by pak mohla nastat domaci pohoda.
No zase nic..jsem byla zvědavá, proč ta ženská ksakru neuklízí a tady debata bez zakladatele. Škoda zase diskuze o ničem..
@Chiquinquirá píše:
No zase nic..jsem byla zvědavá, proč ta ženská ksakru neuklízí a tady debata bez zakladatele. Škoda zase diskuze o ničem..
Protoze „te zenske“ mozna doslo, ze domacnost je tak nejak spolecna.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat