Jak uklízíte vlasy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
676
3.9.17 09:15

Jak uklizite vlasy?

Hrozně mně padají vlasy. Když vysaju, vlasy zůstanou, jak je efektivně „zneškodnit“? Dík za rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7552
3.9.17 09:19

@Catmum mě zabírá vysavač… nemáš nějaký starý, který už nemá takový výkon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.9.17 09:20

Taky vysavač. Starý to taky nezvládal, ale pořídili jsme nový a ten se zakousne do koberce a nepustí :lol: vysaje vše, ani vlasy neuniknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
3.9.17 09:25

Asi záleží z jakého povrchu ti nejdou odstranit a jak účinný máš vysavač.

• na tvrdém povrchu by měl vysavač stačit, když jsem ho nechtěla vytahovat, setřela jsem vlasy růčo vlhkým papírkem
  • koberce kusové vyklepat
  • koberce celoplošné by měly jít dobrým vysavačem vysát
  • na křeslo a podobné povrchy v nejhorším použít takové ty lepící lapače vlasů

Jinak kdo nechce mít doma vlasy vůbec, ostříhá celou rodinu včetně sebe na krátko a má pokoj. Pak přestanou i problémy s čištěním odpadu v koupelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
3.9.17 09:31

Mám právě nový a dost výkonný vysavač, nejde mi to do hlavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.9.17 09:37
@Innocence píše:
Taky vysavač. Starý to taky nezvládal, ale pořídili jsme nový a ten se zakousne do koberce a nepustí :lol: vysaje vše, ani vlasy neuniknou :)

Mužu se zeptat, co jste vybrali? mám ted v plánu koupit vysavač po 12letech nový, nejlépe bezsáčková. Ten co máme je ještě v pořádku, na Hepa filtr, ale už má upadlé kolečko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.9.17 09:42
@Catmum píše:
Mám právě nový a dost výkonný vysavač, nejde mi to do hlavy :think:

Asi záleží jaký má výkon sání, dobrý je nad 300w

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.9.17 09:47

@pannda
Máme tenhle: https://www.philips.cz/…kovy-vysavac ale není bezsáčkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.9.17 09:57
@Innocence píše:
@pannda
Máme tenhle: https://www.philips.cz/…kovy-vysavac ale není bezsáčkový.

Máš dobrý vkus, já zrovna včera uvažovala nad touto značkou, ale bezsáčkovém…Jinak se mi líbi tento https://www.euronics.cz/…sic/p399646/
ale zřejmě prodej končí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.9.17 10:04

@pannda
Nevypadá špatně, je to vysavač podlahový, tak pokud nemáš koberce, tak bude fajn :) ten Philda je vyloženě na obojí a vyhovuje mi i že je tak malý. To právě vybíral přítel, když jsem pořád nadávala na ten starý, jednoho dne jsem přišla domů a čekal tam na mě tenhle fešák :lol: hned mě to uklízení začalo víc bavit :lol: na podlahy super, na koberce i na nábytek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.9.17 10:10
@Innocence píše:
@pannda
Nevypadá špatně, je to vysavač podlahový, tak pokud nemáš koberce, tak bude fajn :) ten Philda je vyloženě na obojí a vyhovuje mi i že je tak malý. To právě vybíral přítel, když jsem pořád nadávala na ten starý, jednoho dne jsem přišla domů a čekal tam na mě tenhle fešák :lol: hned mě to uklízení začalo víc bavit :lol: na podlahy super, na koberce i na nábytek :)

mám i koberec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
3.9.17 12:14

Moje zkusenost je takova, ze nejen silny vysavac, ale i kartac dela rozdil. Bud se meni uplne ta hlavice na normalni podlahu ci koberec nebo se vyklopi/zaklopi kartac. No a na vlasy proste zabira hlavice s kartacem, ktera je vlastne na podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný