Manželova strana jehovisti

Anonymní
16.6.11 14:30

Manželova strana jehovisti

Už fakt nemůžu.Musím to napsat.
Tchýně a švagři jsou jehovisti.Manžel ale není, protože odešel od jejich víry.Bavíme se spolu, ale není to ono.Máme 2letého prcka a tchýně moc nejeví zájem a hlídá jiného ročního prcka u nějaké paní.Dělá nám naschvály a vždy se blbě tváří když třeba něco slavíme.Co je jí do toho sakra, já jí taky nekecám do života je to její věc a můj život je zase moje věc.Furt mi nosí ty jejich traktáty a každý rozhovor vede jen na jedinou stranu a to že pán Jehova to vyřeší a bude armagedon a jen oni žijou správně a já se pak cítím jako ten největší plivanec který bůh stvořil. :nevim: achjo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
16.6.11 14:33

No tak to máš pech…nebejt příbuzní tak je vypakuju stejně jako to dělám když přijde dvojice jehovistů k nám za vrata…proč jako hlídá to cizí dítě, jako naschvál?? :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.6.11 14:33

jee tak tohle bych vubec nebrala do hlavy, vytiskla bych ji naoplatku z netu clanek o tom kazateli co se nabalikoval v USa na lidech, armagedon se nekonal a mile ovecky ted pachaji sebevrazdy pac jsou na mizine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.6.11 14:34

asinejlepsi od takovych lidi pomoc necekat, nejlepe se s nima nestykat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.6.11 14:36

Tak bud vlastne rada, ze o vnouce nejevi zajem, Ty bys ji ditko sverila?
Ale musi to byt narocne, zvlast kdyz Vam to zasahuje i do vztahu s manzelem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.6.11 14:36
beruska2× píše:
jee tak tohle bych vubec nebrala do hlavy, vytiskla bych ji naoplatku z netu clanek o tom kazateli co se nabalikoval v USa na lidech, armagedon se nekonal a mile ovecky ted pachaji sebevrazdy pac jsou na mizine :roll:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
16.6.11 14:38

Pokud nesdílíš jejich debilní víru, tak bys snad ani nechtěla, aby taková babička hlídala Tvoje dítě, ne?
Rozhodně bych radila přerušit styky. Manžel je syn, ať rodiče navštěvuje, ale Tebe k tomu nemůže nikdo nutit. Mě by tam rozhodně nikdo nedostal!!!

Beruška má dobrý nápad s tím vytisknutím!!!
D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.6.11 14:39

chapu ze ti to je lito, ale takovy lidi proste nepredelas, jsou to napul fanatici a jak rikaji holky, byla bych rada, ze moc hlidat nechce,…
bala bych se s ni nechat dite samotny…

nic s tim nenedelas.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.6.11 14:44

TAK Z TOHO SI NEDELEJ VUBEC TEZKOU HLAVU.JI REKNI ZE POKUD CHCE VIDET VNOUCKA A CHCE K VAM CHODIT TAK AT SVY KECY NECHA VENKU ZA DVERMI.ZE U TEBE DOMA SE MLUVIT O KRAVINACH NEBUDE.
TED JA BYCH TO TAK ASPON UDELALA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.6.11 14:47

tak at sedi, me by spis vadilo ze mi nosi ty blaboly, proste bych ji narovinu rekla ze to je jeji vec, cemu veri,
ja ze ale doma to mit nechci, nechci se o tom bavit porad dokola a nechci aby to potom vtloukala do hlavy mejm detem..

s takovyma lidma slusne ale razne… :wink: cim driv si udelat „poradek“ tim driv si oddechnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
16.6.11 14:50

Víš, buď ráda, že o malýho nejeví zájem. Podle mě by mu ty kecy o armagedonu a Jehovovi hustila do hlavy a malej by z toho akorát tak měl guláš v hlavě…
A taky bych jí řekla, že ty máš svojí víru, nebo jsi ateista, tak ať ti nevyčítá, že žijou jen oni správně, nebo bych je slušně požádala, ať o jejich víře nemluví u tebe doma, že ty jejich názory nesdílíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
16.6.11 14:54

Tak ten článek s informací o zaručeném očekávaném konci světa by na babku asi moc dojem neudělal, protože by argumentovala, že to byla úplně jiná sekta. A oni jsou taky jiná sekta. Mmch, velice špatně slyší na to, že jsou obyčejná sekta, raději o sobě říkají, že jsou rybáři lidí… 8-o :-D . Proč se k tobě babka chová chladně a jiné děti ochotně hlídá, pomáhá jinde a pod.? To je přece jasné - oni si takhle navzájem pomáhají mezi sebou. Nečlenové jsou nečistí. Divím se, že se ještě nezřekli svého syna, když od „církve“ odešel - to je totiž taková normální praktika u nich. Bydlí nedaleko nás rodina, jejichž syn se oženil s jednou takovou a časem zcela přerušil do té doby bezproblémové rodinné vztahy. Zřekl se svých rodičů a zbytku rodiny, která je nečistá. Malá dcera, kterou sňatkem vyženil, je chudák… Paní (jeho matka) nám vyprávěla, že když u nich byla kdysi na víkend, a rozbila si holka koleno, půl dne se schovávala, aby ji nikdo nenašel. Paní jí chtěla vyčistit ránu a zašít kalhoty, ale holčička plakala, že by byla nečistá, kdyby se jí dotýkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.6.11 14:55

:palec: ..a milé ovečky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pardon zakladatelko, já bych to udělala taky takhle, beruska to napsala výstižně. :kytka:

beruska2× píše:
jee tak tohle bych vubec nebrala do hlavy, vytiskla bych ji naoplatku z netu clanek o tom kazateli co se nabalikoval v USa na lidech, armagedon se nekonal a mile ovecky ted pachaji sebevrazdy pac jsou na mizine :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.6.11 14:59

Ježkovy voči 8-o :roll:
Tihle lidé asi nebudou nikdy patřit mezi ty - s normálním pohledem na svět :roll:
Ve Tvém případě bych asi kontakty omezila na minimum a možná byla radši, že to babi „hustí a zkouší“ někde jinde.
Od takových radši co nejdál, nebo se jich nezbavíš a budou Ti do zdravých rodinných vztahů zasahovat téměř neustále :roll: Oni Tě poslouchat a při tom vnímat - co jim říkáš, nebudou. Mají svoji pravdu.

(Téměř každý měsíc je vyhazuju od našeho domu 8-) ale jsou strašně neodbytní :cert: ). 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
16.6.11 15:05

nastvila bych nejaka pravidla,ze doma se o jehovistech a vire bavit nebude,ze si to neprejes, potom pripade muze prijit na kaficko.. a na druhou stranu nevim jaka je nebo neni,ale ja bych byla rada,ze nechce ditko hlidat nikdy nevis co mu muze navykladat apod.. ja jsem zasadne proti jehovistum,takze bych ani nedovolila aby moje dite s ni bylo samo,pokud bych si nebyla jista,ze se o tom ani nezmini.. ty jsi treba neverici a taky tim nikoho „neobtezujes“.. radeji bych co nejvice utnula kontakt, ne uplne,ale co nejvice.. to je muj nazor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová