Manželovy lži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.26 21:55
@Alenka200 píše: Více

CoD mobile, WOT, Shake&Fidgets a pak různý blbosti kde jsou právě balíčky s herní měnou, diamanty atd.

• Citovat
  • Upravit
2440
25.2.26 22:00

A manžel to taky vidí jako problém, nebo jen ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6052
@Anonymní píše: Více

Máš špatný vzor z rodiny. Neopakuj stejné chyby. Tvůj otec je s alkoholičkou, ty s gamblerem. Najdi si někoho normálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5494

A jsi si jistá, že nemá další? Viděla jsi výpis z registru? V tomhle se dá zahučet za těžké prachy a chlap to jinak může být sebelepší. Prostě je to závislost a pokud ji nezačne řešit je to o hubu a pak Ti “ zadní vrátka “ nemusí vůbec stačit, až exekutor zaklepe na účet. Což vhledem že jste manželé už bohužel úplně klidně může.

Ja bych v první radě začala řešit kde všude dluží … A ok podala žádost o rozvod. Abych uchránila deti a sebe před dluhy.
Chlap co raději narve prachy do hraní ve chvíli kdy rodina nemá na základ … v situaci kdy má 2 malé děti.

Příspěvek upraven 25.02.26 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Yasmen píše: Více

Ono to možná z textu blbě vyplývá, jsem si všimla v komentářích. On měl několikrát půjčky ale teď už to má splacené, takže žádné dluhy nemá, a prý si už půjčku brát nebude. Takže nějak jsem si myslela že to už bude dobrý, že blbý by bylo kdyby ani nájem a elektřinu neplatil atd.
Zděděné nic nemám, a našetřeno mám tak nějak dost, měla jsem původně v plánu si za ty peníze udělat řidičák a zbytek nechat a šetřit dál

• Citovat
  • Upravit
5494
25.2.26 22:03

A tomu věříš? Že si další půjčky už brát nebude? Máš to nějak pojištěné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.26 22:03
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Jak kdy, zapírá do doby, než mu řeknu že jsem to přímo viděla a vím že lže
A nejdřív řekne že tolik do toho nedává (protože teď jde o mikrotransakce ale za měsíc to dá už tisíce)
A pak teda souhlasil že se mnou půjde do poradny, ale podle něj to závislost není

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.26 22:05
@Kipa22 píše: Více

S tím jak jsem blbá si už asi ani lepšího nenajdu 😅
A ani nevím jestli chci k dětem někoho,,nového"

• Citovat
  • Upravit
2440
25.2.26 22:05

Jestli s tím on sám nic dělat nechce, tak nemáš šanci, pak už jedině rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
25.2.26 22:07

Jojo, lepsi je pockat, az vas exekutor vyhodi z bytu. To bude teprve pro deti zážitek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5494
25.2.26 22:07

Vůbec nechápu, jak mu můžeš věřit. Opakovaně Ti lže. Bagatelizuje problém a díky jeho útratě ve hrách vy máte tak akorát na jídlo.
Tak dej děti do školky/ jeslí a jdi pracovat. Budete mít víc financí, když mu tak chceš věřit a miluješ ho. Nebo si najdi brigádu. Děti snad zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.26 22:10
@Yasmen píše: Více

Ale on nemá už dluhy/ půjčky
Ano, nechala jsem si vyjet registr dlužníků, ale na něm se neukazují teda půjčky, co člověk splácí, ale až registrované exekuce, a on tam nic nemá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.26 22:14
@Snopy123 píše: Více

Nevím, asi tak nějak ze zkušeností beru v potaz že chlapi jsou na nějaký procesy pomalejší, takže tomu dávám pořád čas no.
Jinak starší v jeslích je a mladší je půl roku, to bych musela jít na brigádu kde budu max 3 hodiny
Ale v jejích 2 letech ji mám v plánu dát do jeslí a jit do práce, rodičák mi stejně vychází tak ma ty 2 roky
A chlap právě vydělává dost, ale má i nějaký zbytečný trvalý platby a máme vysoký nájem a zbývá prostě málo, kór když malé platím tu školku

• Citovat
  • Upravit
645
25.2.26 22:17

To chce třetího mimíska, pak se manžel určitě už změní. Promiň za kousavý komentář, rady jsi dostala: nůž na krk, finance komplet pod palcem ty a nebo rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5494
25.2.26 22:20

Pokud si nechá vjet cbcb tak tam vidíš naprosto všechno. Od bankovních po nebankovní půjčky kdy, kolik, průběh splacení po měsících včetně toho jestli jsou již splacené a nebo v jakém stavu jsou - vše 4roky zpátky. Sice se za to platí, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí