Manželovy lži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37240
26.2.26 10:13
@adresa píše: Více

Když jsou manželé tak to není do dvou let dítěte, to je jen u nesezdaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34789
26.2.26 10:14
@JancaS84 píše: Více

Já vím, ale když je to „buď budu mít peníze nebo rozvod“, tak se od té částky může odpichnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5494
26.2.26 10:18
@Anonymní píše: Více

Je normálně závislý. Neumí si pomoci.
Jinak samozřejmě že závislosti se lze zbavit. Musí ale chtít. A to on nechce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5494
26.2.26 10:19

@HornyHippo Jenže to by musel chtít a to zřejmě nechce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.26 10:24
@884135 píše: Více

Splácel, ne zplácel
Ano, to už vím, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.26 10:31

Mí rodiče se taky rozvedli, ale líp nám s mámou nebylo, chtěla jsem zůstat s tátou
Nikoho kdo by mi měl jak pomoct nemám, jedině prarodiče, ale ty nechci v jejich věku obtěžovat, to si raději poradím s tím azylákem
Já vím, pro to zatajování půjček měl vysvětlení, že nechtěl abych se zatěžovala jeho problémy, a že to chtěl vyřešit tak, aby nás to nepostihlo

• Citovat
  • Upravit
25556
26.2.26 10:32

co konkrétně víš?? na otázku KDE přesně jsi zjišťovala jeho závazky, jsi neodpověděla, není to totiž tak snadné, a většinou ani bezplatné.. minimálně na tu poštu bych si skočila kvůli centrální evidenci exekucí pro svůj klid hned, stojí to pár kaček a budeš mít jistotu, že v této fázi (ještě zatím) není a nehrozí vám brzké přímé ohrožení…
u těch dalších registrů bych kontaktovala aspoň ten Solus, dá se tam zaregistrovat a za poplatek vyjedou přehled případných dluhů u jejich smluvních partnerů, kam patří banky, část nebankovek, dodavatelé telekomunikačních služeb a energií… ty pořád snižuješ tu závažnost situace… Vyrostla jsi v nehezkých podmínkách, ale v tom opravdu nejsi sama a neznamená to, že vzorce, které jsi zažila, jsou normální… tak ochraň před riziky vaše děti…

pokud hraje denně a pořád ho to stojí peníze, není s tím lehké jen tak přestat (píšeš, že hraje spíš on-line hry s placenými doplňky), to je dnes celkem mor a hraje to hodně lidí, nemusí to být nutně gambling, pokud si ti lidi dají třeba měsíční strop, který mohou vložit, ALE to platí u lidí, kteří mají bez potíží peníze na jídlo a lékárnu!! chápeš ten rozdíl?? Hraje denně? jednu konkrétní hru nebo více? se známými nebo neznámými hráči? kdy se věnuje rodině, když chodí do práce? tohle stojí kromě peněz i fůru času, pár kolegů jednu dobu hrálo po nocích tanky a sekli s tím kolektivně všichni, protože chodili do práce jak chodící zombie a taky je to stálo prachy a hádky doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.26 10:41
@Lucy75 píše: Více
Že Vím to, že mi není pomoci
Už nevím jaká to bylo stránka ale stálo to asi 200 Kč
Nevím, jestli hraje denně, na telefonu denně je, ne vždy vidím co tam dělá
Tanky byl schopný hrát i 12 z v kuse, ale jen když je na návštěvě u rodičů, doma hraje méně, protože ho buzeruju
  • Citovat
  • Upravit
35348
26.2.26 10:44

Takže chceš žít v neustálé nejistotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.26 10:48
@arinecka píše: Více

Tak vždycky jsem žila v nejistotě
A nedovedu si představit žít naprosté jistotě, že se nic nestane, nezkazí a tak

• Citovat
  • Upravit
5628
26.2.26 10:58

Pořád ho omlouváš a sobě si namlouváš. Tak proč jsi zakládala diskusi, když je pro Tebe každá rada obtěžující a nepřijatelná? Tak jo, nech to dál plynout, chlap utratí peníze, budeš s dětmi v nejistotě, průser za dveřmi - ovšem Ty ho máš pořád tak rááááda. Slepota říznutá bezohledností k dobru dětí, to jsi Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
26.2.26 11:01

Zakladatelko, vidím rozvod jako nejlepší řešení. Sepsat, že dluhy jsou jeho (jestli to jde, to nevím, to poradí právník). Vyměřit výživné. Však můžete být spolu, ale rozvedení a majetkově oddělení. Jinak se řítíš do průšvihu. A ano, oddělit SJM (dnes nově SJ), majetek převést na Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37240
26.2.26 11:03

Tak jistotu nemá nikdy nikdo v ničem. Ale proč tomu jít vědomě naproti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.26 11:04
@884135 píše: Více

Právě že z těch rad jsem si dost vzala, jen nerada reaguji na útočné rady plné urážek

• Citovat
  • Upravit
5628
26.2.26 11:05

Aha, rady plné urážek :think: A mohla bych je vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí