Manželská postel vrže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
21.8.11 23:42

Nelík, dobrej tip, molitan nastříhám. Nám vrže děsně postel z Ikei, lepili jsme tam tesnění do oken a nepomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
22.8.11 01:25
Anonymní píše:
Zdravím všechny, uvažuji o koupi nové postele, protože tu co máme pěkně vrže :evil: . Což je trošku problém, protože naše roční holčina spinká s námi v jedné místnosti a to mi není zrovna příjemné v našich „chvilkách“ :hug: . Plánujeme přístavbu pokojíku, ale to bude asi za dva roky. Zajímalo by mě zda máte taky takový problém, jakou máte postel? A vrže či nevrže

ahoj, my dostali dar nedar manželskou dřevěnou postel od mojí mámy. Ze Sconta. Je to teda šmejd první třídy. Strašný rošty, matrace uplně bídný, (molitan by snad vykonal stejnou službu), po 3 dnech jsem cítila uplně každý péro a vrže jako blázen. Teď když vstávám a otáčím se každou noc tak 10× tak to je fakt strašný. Už jsme si objednali novou pevnou postel takovou vysokou z Ikei, leželi jsme tam na ní asi půl hodiny a to je takovej rozdíl..Taky stojí dvakrát tolik než ta ze Sconta. Osobně bych si ve Scontu nebo Ascu nikdy nic nekoupila, přijde mi to jako fakt levnej obyčejnej nábytek, nic zajímavýho, kvalitního nebo hezkýho jsem tam neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.8.11 22:52

Ahoj, my máme dva měsíce novou postel a po 14ti dnech začala vrzat. Už jsme ji zkoušeli různě přenastavit a vrže pořád. Stála 20 tisíc, tak mě to taky štve. Takže si nemysli, že koupí nové postele budeš mít vyhráno. Je dost možný, že bude vrzat i nová. Kupovali jsme ji ve Scontu. Nejradši bych ji šla reklamovat, ale nevím, jestli by se mi nevysmáli, kdybych jim řekla, že vrže :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
22.8.11 23:00

to bych reklamovat sla..nase taky nebyla nejlevnejsi a ty rosty mely byt pry ortodonticky ze si muzeme nastavit i mekkost a podobny kraviny a je to na dve veci nebyt to uz tak dlouho tka jim to tam jdu omlatit o hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
23.8.11 18:26
Janett11 píše:
Ahoj, my máme dva měsíce novou postel a po 14ti dnech začala vrzat. Už jsme ji zkoušeli různě přenastavit a vrže pořád. Stála 20 tisíc, tak mě to taky štve. Takže si nemysli, že koupí nové postele budeš mít vyhráno. Je dost možný, že bude vrzat i nová. Kupovali jsme ji ve Scontu. Nejradši bych ji šla reklamovat, ale nevím, jestli by se mi nevysmáli, kdybych jim řekla, že vrže :-( .

Ja bych ji vratila.My si taky malem koupili drevenou z mazzivo.Stala 40tis i s rošty a matracemi.Kamoš co má hotel nam to na posl.chvili vymluvil,že to bude vrzat.Jedinny, ktery nevržou jsou ty vysoky,jakoby hotelovy bez roštu.Vyrabi je ted nově Ikea,stoji 40tis se všema matracema a podložkama.Nebo jeste super drahy firmy ale na to asi většina lidi nemá..hastens,pullman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamilag
27.2.12 12:09

lepky a přestane vrzat

Ahoj, naše taky vrzala při vstávání z postele. Pak jsem ale nalepila na ty držáky roštu takové lepíci podložky z pryže, jak se dávají pod nohy stolu a židlí. Je to mnohem lepší.

• Citovat
  • Upravit
kelllliy
19.6.12 15:03

Mužu se zeptat ktery spoje nevržou?

• Citovat
  • Upravit
6637
19.6.12 15:12

Ahoj máme celodřevěnou postel a taky hrozně vrzala ze začátku jsme to mazali svíčkou a bylo to stejně na nic, pak mi švagr poradil ať to v místě kde se postel spojuje namažeme silikonem a přestalo to a máme tu nejlepší postel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
19.6.12 15:24

Pod námi jednou na pátek 13 naše dřevěná postel rupla pár minut po půlnoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Delgado
6.10.13 02:02

1. Postel vrzat nesmí. Snad jen péra, s tim se nic nenadělá. Pružina se dá máznout.
2. Neni to Vaše věc, ale vašich chlapů.
3. Starý postele pod váma nevrzaly ne?
4. Ať se vaši chlápci podivaj na ňákou mužskou diskusi.
5. Mě vrže taky, zítra ji jdu podlepit.
6. Jarka jen řekla: To je hrozný jak to vrže, udělej s tím něco!
Tak se to řeší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný