Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@entropy ježiš
teď koukám, že jsem úplně slepá a nedošlo mi, že ti jde primárně o audioknihy
takže ještě poznámka ![]()
Na tom svém Libretto přehrávám normálně i audioknihy (mp3) formát. Kindle ti tohle nepřehraje myslím. Takže buď nějakou od Prestigio nebo pak ty s klasickým displejem asi ![]()
Jo a jinak pro inspiraci myslím, že nějaké fotky a popisky dávaly ještě ženské přímo na FB k terapiedomova. Dost možná to teda bude třeba až u půl roku starých příspěvků, ale něco jsem tam tehdy zahlédla ![]()
Baby tak ak niekto zhanate Marie Kondo tak bude čoskoro už nový náklad na trhu. Už pár dní vidím v robote palety s hárkami tejto knihy. Neviem koľko tisicovy náklad to bude.
@Anatalia Kniha je volně ke stažení, případně kdo chce, může si ji samozřejmě vytisknout.
pane boze, vzdyt ta knizka stoji min nez dva baliky coca coly… ![]()
Holky, zajímalo by mě, když máte hodně knih a některé už víte, že nebude číst. podle MK by se měly dát pryč. co s nimi děláte?
@oblacek Ahoj, též teď řeším. Budu asi nechávat za minimální částky v bazaru. Nejspíš na databazeknih.cz. Nebo na aukru. Nebo nabídnu v antikvariátu (mám hodně poměrně starých). Ráda si počkám na prověřené tipy. Knihy bych nevyhodila.
Moje zkušenosti s knihami: nikdo je nechce, ani zadarmo. Antikvariáty jsem vzdala, pár jsem jich nacpala k nám do obecní knihovny. V práci (úřad) nechtěli knihy do knihovny ani zadarmo, protože by je museli nechat ocenit
a bylo by s tím moc administrativy.
Takže jsem jich měla 500: 300 knih jsem si nechala, asi stovku jsem vnutila mojí mámě (stejně po dvojích povodních nemá ani stránku), pár knih jsem dala kolegyním v práci, pár jsem jich vnutila do naší obecní knihovny a zbytek jsem odvezla jiné kolegyni, která je postupně nosí do prodejny nějakého pečovatelského domu (oni si knihy prodají sami, jsou rádi, že mají aspoň nějaký malý příjem). Jednu se mi povedlo prodat
.
@Kobea no teda.
ja mam treba za poslednich 5 let nakoupenych hromady knih o vychove. A nebo psychologii nejsou to stare tituly, tak jsem doufala, ze by je nekdo jeste ocenil ![]()
A nejhorsi je, ze kupuju porad nove a nove knihy. Mam je rada, ale pravda je, ze prectu a uz se k nim nevracim
je to skoda aby se tady na ne prasilo
Holky, knihy o výchově nosíme do mateřskýho centra a další knihy se dají dát do knihovniček na nádraží a nebo nemocnic.
@oblacek píše:
Holky, zajímalo by mě, když máte hodně knih a některé už víte, že nebude číst. podle MK by se měly dát pryč. co s nimi děláte?
No, podle MK by se asi měly dávat pryč, ale já je pryč nedávám. Jen ty, které fakt nebudu číst (tzn. většinou ty, které jsem ani nepřečetla nebo nedočetla a dostaly se ke mě omylem). Mým celoživotním snem je vlastní malá knihovnička, takže knihy jsou jedny z mála věcí, které dostaly výjimku a pryč prostě nepůjdou ![]()
Jinak jde to dát třeba do knihovny, nabídnout do dětských domovů, školek apod. záleží na žánru. Případně nějaké nabídnout tady, pokud máte něco zajímavého ![]()
Holky, musim se trochu verejne pochvalit. Jeste jsem knihu nedocetla a uz jsem vyhodila 4 pytle obleceni, 2 periny, jedny boty a jeden cednik. S lehkym srdcem
Dekuji za tuto diskuzi.
Ted jsem chtela vlitnout na nenosene bundy a vyrobit aspon pytel, ale milacek se sel sprchovat ![]()