Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak vetsinou po nákupu te mohou hodnotit. Nekdo to nedela.
Nebo zkus pozadat o hodnoceni.
Jenze ja nevim jak, dokonce jsem projela na fbíčku ten jejich postup, a dokonce pomahal itak manzel ktery tedy vzdy vi.. nenachazim tam ty ikonky jak se v postupu pise,,,nekde musi byt chyba
potrebuji nekoho kdo me opravdu navede krok za krokem ![]()
Dobrý večer, mám ten samý problém
. Podařilo se vám to rozlousknout? Děkuji
Na svém profilu na marketplace klikni vlevo na nákup. Potom vpravo je: Všechna témata nápovědy. A tam je článek: Jak na Marketplace fungují hodnocení ![]()
Na FB fungujou hodnocení uplně na dvě věci, snad nikdo mě ještě nehodnotil a požádat o hodnocení nejde…
a to jsem toho prodala už hodně
Taky řeším ten stejný problém. Kdyby někdo věděl jak to vyřešit tak mi prosím napište. Budu vážně vděčná.
Hm, tak mě už to taky nejde. Mám tam 44hodnoceni a požádat kupují už nemůžu..ale šlo to.
Hlavně když clovek něco prodá, koupí, ani mu to nenabídne hodnocení toho druhého… ![]()
Dobrý den, nefunguje mi upozornění na zprávy z Marketplace, i když je zapnuté. Musím celou aplikaci otevřít a proklikat se až na Doručené zprávy a tam vidím, že mi někdo napsal dotaz ke koupi.
Dříve fungovalo přes Messenger dobře.
Opravdu není možná jiná varianta?
Mám dotaz když odpovím na inzerát. Napíšu zprávu prodejci a on mi odepíše. Tak pokud tu komunikaci nesmažu tak se mu pořád zobrazuje že jsem online jako přátelům? Jako i když je to komunikace jen na inzerát.
anonym nikde jsem to nenašla.
Ano, zobrazuje. Mně se stále zobrazuje na prvních pozicích jedna paní, které jsem jednou jedinkrát něco prodala před 8lety.
@Hoa Mai píše:
Ano, zobrazuje. Mně se stále zobrazuje na prvních pozicích jedna paní, které jsem jednou jedinkrát něco prodala před 8lety.
Když to smažu tak se jim to zobrazovat nebude ne?
Dobrý den, mám dotaz, dá se nějak upozornit na nespolehlivé zákaznice na Marketplace? Hledám a nenacházím, díky za odpověď
Dobry den, prosim o pomoc. na faceb.jsem si zalozila profil a obcas nabizim zbozi, to si lide kupuji ale nevim jak mne mohou ohodnotit. Vidim ze jsou tam nejake hvezdicky..muzete me poradit? dekuji moc a moc, Zoufalka