Marketplace fBk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.1.21 13:59

marketplace fBk

Dobry den, prosim o pomoc. na faceb.jsem si zalozila profil a obcas nabizim zbozi, to si lide kupuji ale nevim jak mne mohou ohodnotit. Vidim ze jsou tam nejake hvezdicky..muzete me poradit? dekuji moc a moc, Zoufalka :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22800
10.1.21 19:44

Tak vetsinou po nákupu te mohou hodnotit. Nekdo to nedela.
Nebo zkus pozadat o hodnoceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.21 22:39

Jenze ja nevim jak, dokonce jsem projela na fbíčku ten jejich postup, a dokonce pomahal itak manzel ktery tedy vzdy vi.. nenachazim tam ty ikonky jak se v postupu pise,,,nekde musi byt chyba :( potrebuji nekoho kdo me opravdu navede krok za krokem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
83
17.10.21 20:47

Dobrý večer, mám ten samý problém :roll:. Podařilo se vám to rozlousknout? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.10.21 21:40

Na svém profilu na marketplace klikni vlevo na nákup. Potom vpravo je: Všechna témata nápovědy. A tam je článek: Jak na Marketplace fungují hodnocení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.10.21 10:08

Na FB fungujou hodnocení uplně na dvě věci, snad nikdo mě ještě nehodnotil a požádat o hodnocení nejde…
a to jsem toho prodala už hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.21 20:23

Taky řeším ten stejný problém. Kdyby někdo věděl jak to vyřešit tak mi prosím napište. Budu vážně vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
8.11.21 20:31

Hm, tak mě už to taky nejde. Mám tam 44hodnoceni a požádat kupují už nemůžu..ale šlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.11.21 12:48

Hlavně když clovek něco prodá, koupí, ani mu to nenabídne hodnocení toho druhého… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.22 17:13

Dobrý den, nefunguje mi upozornění na zprávy z Marketplace, i když je zapnuté. Musím celou aplikaci otevřít a proklikat se až na Doručené zprávy a tam vidím, že mi někdo napsal dotaz ke koupi.

Dříve fungovalo přes Messenger dobře.

Opravdu není možná jiná varianta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.4.22 23:31

@Káťa19 jojo přesně 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 18:56

Mám dotaz když odpovím na inzerát. Napíšu zprávu prodejci a on mi odepíše. Tak pokud tu komunikaci nesmažu tak se mu pořád zobrazuje že jsem online jako přátelům? Jako i když je to komunikace jen na inzerát.
anonym nikde jsem to nenašla.

• Citovat
  • Upravit
10461
28.11.22 22:05

Ano, zobrazuje. Mně se stále zobrazuje na prvních pozicích jedna paní, které jsem jednou jedinkrát něco prodala před 8lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.22 08:47
@Hoa Mai píše:
Ano, zobrazuje. Mně se stále zobrazuje na prvních pozicích jedna paní, které jsem jednou jedinkrát něco prodala před 8lety.

Když to smažu tak se jim to zobrazovat nebude ne?

• Citovat
  • Upravit
3
13.12.22 10:19

Dobrý den, mám dotaz, dá se nějak upozornit na nespolehlivé zákaznice na Marketplace? Hledám a nenacházím, díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák