Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2547
17.9.08 10:17

holky, obavam sa, ze i teraz jej-mu to vychadza podla planu. kauza vanesska sa pomaly uz stracala a teraz ma novu kauzu Markysek a zasa spustu pozornosti!!!! Mozno je medzi nami tesi sa oblube svojej novej diskusii :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
17.9.08 10:19

Dell, myslíš, že tu může být mezi námi pod jiným nickem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
17.9.08 10:21

Tak mě už to fakt nedá neragovat… Čím dál víc mám pocit, že by se tahle ohavnost neměla házet uplně za hlavu a pokud někoho napadá, jak toto vyřešit a dozvědět se víc o tomhle člověku, tak ať to prosím udělá. Podle mě takový člověk, který vědomě způsobuje lidem bolest-byť v tomto případě „jen“ virtuálně, může postupem času svou úchylku vybičovat do takových rozměrů, že začně ubližovat i ve skutečnosti. Roky tu s Vámi hraje někdo tuto ohavnou hru a jak jste již zjistily, tak jeho potřeba působit Vám bolest rapidně stoupá…co bude za další rok?…Možná to všechny příliš prožíváme, příliš řešíme…ale všechny si jistě vzpomeneme na kauzu Kuřimských chlapečků. Všichni kolem něco tušili, ale nikdo neměl odvahu něco řešit a raději to všichni hodili za hlavu…a jak to dopadlo? :cry: Nevím, ale opravdu mám pocit, že jako žert je to příliš promyšlené a většina úchylek ZAČÍNÁ téměř nevinně-bohužel pokud se ten dotyčný člověk neléčí, tak se mu nikdy nepodaří svou úchylku držet v rámci možností na uzdě… Tolik můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.9.08 10:24

dobře, tak voda - ano. já to brala podle sebe (až bude po všem, tak vám pro odlehčení třeba napíšu, jak jsem byla těhotná já, zasmějete se), mně by teda v tu chvíli byly kámošky asi větrem. :D
policie se tím bude zabývat, když ji na to někdo upozorní. upozornit se dá jen trestním oznámením. hodit za hlavu nabídku doktora antla by bylo frajerství až pohrdání pomocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
17.9.08 10:27

Holky mě překvapuje, jak jsou některé z vás k ní schovívavé. Ona se k vám vplížila se svým srdceryvným příběhem a vy jste jí nejen litovaly, ale jak už tu bylo v pár příspěvcích řečeno, svěřovaly jste se jí v soukromých zprávách o detailech svých životních tragedií, kdy jste přišly o miminko. Dokážete si představit, že ona to za pár týdnů „vybalí“ na jiném fóru pod jiným nickem jako svůj vlastní tragický osud?
Hnus, hnus a jedním slovem hnus! Já bych slitování neměla.
 Romana

""http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png:http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png

""http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png:http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.9.08 10:30
Romik píše:
Holky mě překvapuje, jak jsou některé z vás k ní schovívavé. Ona se k vám vplížila se svým srdceryvným příběhem a vy jste jí nejen litovaly, ale jak už tu bylo v pár příspěvcích řečeno, svěřovaly jste se jí v soukromých zprávách o detailech svých životních tragedií, kdy jste přišly o miminko. Dokážete si představit, že ona to za pár týdnů „vybalí“ na jiném fóru pod jiným nickem jako svůj vlastní tragický osud?
Hnus, hnus a jedním slovem hnus! Já bych slitování neměla.
 Romana

Si říkám, že přesně takhle přišla/přišel k tomuhle příběhu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
17.9.08 10:33

Bre ranko :)

Taky jsem nejake nesrovnalosti nasla, nedalo mi to a znovu si precetla diskusi Vanesska… no joo, taky mi to nedoslo…

Kdyz Marky psala, ze k inkubatoru pustili Jirika, to by v zadne nemocnici snad neudelali, pustit nekoho jineho nez matku k inkubatoru s ditetem, ktere ma celkovou infekci organismu, u nas taky porodila maminka driv a nikoho jineho nez ji k inkubatoru zatim nepustili. Nebo myslite, ze to je mozne??

Fotky na dovolene tri tydny po porodu, bez jakehokoli naznaku, ze by rodila… (to brsiko bylo opravdu dokonale) me zarazilo, ale mozne to je…

Taky mi to porad lezi v hlave..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.9.08 10:41

Já jsem sice Vanessku zaregistrovala, měla jsem asi měsíc před porodem, tak mě to taky negativně zaujalo, ale nijak jsem to neprožívala. Asi jsem se chtěla odpoutat od zlých zpráv, protože moje těhotensetví taky nebylo košér… spíš mi tehdy přišlo, že je nějak „převanesskováno“, a o to víc, že se to týkalo hradecké porodnice, kterou máme blízko a já se tam před x lety taky pekla v inkubátoru. No nic…

Jen mě celou dobu napadá, nebyla to opravdu „JENOM“ maminka, která nějak tragicky o miminko přišla… Nemůže se z toho vzpamatovat a tak to vše chce znovu prožívat, minutu po minutě, přikrášleně, intenzivněji, aby to bolelo víc a víc a nakonec,kdo ví, přebolelo?

Jen mi v téhle teorii nesedí ta fotka vycpaného břicha, podle toho to tipuju na báječně se bavícího puberťáka. A kde by puberťák vzal tak podrobné informace o těhotenství, porodech a potratech? No kde…na emimi, stačí si přečíst ten milion diskuzí… :wink:

Přiznám se, že by mi byla milejší ta první teorie, ta by se snad i dala omluvit, tu podporu jste ji milé dámy pak dávaly znovu a znovu, i když fiktivní vanesce…přesto i to je minimálně případ pro psychologa.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.08 10:57

Pani Zuzano,
ten link co jste sem davala je opravdu otresny. A nezlobte se, ale nechapu proc. Jestli to uvidi nejake tehulky, tak jim to vubec neprida. Navic kdyz se to zase odehralo v Hradci Kralove.......
Nevim, nevim, ale zda se mi to dost nevhodne.
 Gabka

• Citovat
  • Upravit
1955
17.9.08 10:58

Teruško,mě taky pustili k i nkubátoru kde ležel můj nevlastní bráška-protože jsem tam měla známé(pracovala jsem tam před rodičovskou).A jestli je ta Markéta třeba ze zdravotnictví a měla tam známé,tak mohli pustit i Jiříka.Ale já tomu všemu už prostě nevěřím. Řekla bych,že většina věcí byla taková,že se jevila normálně,protože člověka by ani ve snu nenapadlo,že to byly kecy.Někdy měl člověk určitá podezření-třeba s těma babičkama-ale proč by člověk podezříval,že?
Na jednoho člověka těch událostí bylo opravdu až příliš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.9.08 10:58

Teruška má pravdu,
prodila jsem 20.8 a doteď můj starší šestnáctiletý syn (o prarodičích nemluvě) bráchu neviděl, protože k inkubátorům má přístup pouze matka a to neomezeně a otec pouze hodinu denně v rozmezí od 13.00 do 19:00 hodin. Zkoušela jsem to na sestry jestli by přece jen Honza nemohl a… nemohl v žádném případě!!
Což trochu vylučuje tu teorii, že markýsek pracovala jako sestra u inkubátorů protože tohle by musela vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.9.08 11:00

Tak jsem teď předběhla příspěvek Elunky, ale v Podolí jsem nic takového jako protekci neviděla. Samozřejmě kdybych viděla u inkubátorů cizí protekční dítě, hned bych toho zneužila a ozvala se, že chci taky, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.9.08 11:28

link jsem tam dala, abych vám připomněla, kdo ten doktor antl je, že se opravdu s gaunery nepárá a zdarma nám nabízí pomoc. opravdu se sem nehodil, psala jsem, že to je jen na chvilku a avizovala jsem, že to je otřesné. už je to pryč, jak jsem řekla.
nemohu sehnat právníky odjinud, než z hradce, to proto, že tu žiju a mám známé. a vaneska je hradecký případ. případné trest. ozn. by se asi podávalo tady.
doufala jsem, že se na to bud kouknete a pochopíte, že to je člověk na správném místě nebo se vrátíte o pár stránek dopředu a znovu si přečtete, jak situaci hodnotí a co nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.08 11:28

Zuzko, to video jsem si pouštět neměla. Já jsem holky znala, chodila jsem s tou mladší na základku… Zuzka

• Citovat
  • Upravit
898
17.9.08 11:33

myslela jsem, že se tu k tomu nebudu vyjadřovat, ale musím.
Stejně jak Katty tak i já si s ní psala SZ, kdy jsem se stále vracela do toho nejhoršího období ve svém životě. Ted zjištuji jak jsem byla najivní. Tak jak Katty pomohla mě před rokem tak i já chtěla pomoci.
Díky tomu jsem málem přišla o rodinu. Takže mě ublížila hodně moc a ráda bych se dozvěděla proč a kdo to je „Markýsek“
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová