Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
17.9.08 16:03

mě by spíš zajímalo, zda admini můžou vidět, že nás markýs čte… popř. jestli už přispívá z nového nicku!
a pak bych se chtěla zeptat to trestní oznámení podané je? nebo na co se čeká???? já bych ho být paní Zuzanou podala! a využila pana právníka Antla… na nic bych nečekala..
rozhodně si všichni zasloužíme aby se prokázalo kdo to byl… a pokud to půjde byl za své činy potrestán! to můj názor!
slušnost by měla být! i tady na veřejném netu!!!
Samozřejmě markýskův skype zůstává ofline že? a co telefon? nezkoušel jste někdo písnout třeba smsku… typu: stačilo by jedno slovo - PROČ??? NEBO TAK NĚCO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.9.08 16:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.9.08 16:19

nebo tohle
je toho na youtube spousta
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.9.08 16:21

řekla bych že jsi kápla na správný typ porodnice.. je to asi někde v cizině.. a byla by hloupá kdyby dávala fotku českého mimi… to by se rychle někdo ozval!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
17.9.08 16:39

pokud budete nekdo chtit kontaktovat porodnici v UK, pisnete mi SZ, bydlim tady, anglicky mluvim, tak jsem k dispozici :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.9.08 16:48

Ahojky,

tak já hlásím, že jsem nevydržela a zkoušela jsem jí poslat sms, ale nereaguje :? Což jsem ostatně předpokládala. Nicméně číslo dostupné je, sms byla doručena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
17.9.08 16:55

Já nevím, jak to je s tím trestním oznámením, ale myslím, že paní Zuzana asi nebude tím správným, kdo by ho měl podávat.. To by spíš měl buď někdo poškozený odtud - či třeba skupina, adminové…anebo třeba ta porodnice v Hradci, která se také může cítit poškozena, ne? Nejsem právník… :roll: Jak je to paní Zuzano ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.9.08 17:01

Holky,
nechci vás zklamat,ale asi nejste na správné stopě s tou fotkou V.V té vzpomínkové koláži bylo to miminko přikryté růžovou dečkou s malýma motýlkama. Takže to může být odkukoliv.Možná i fotky dvou různých miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.9.08 17:16

ano, petrajdo, já jsem až krajní řešení. já dnes celý den čekám na dvě důležitá vyjádření, do té doby než je dostanu by bylo předčasné cokoliv dělat nebo říkat. ale jestli je tady někdo, kdo by se k tomu trest. ozn. chtěl připojit a má obavy to tady vyhlásit veřejně, může mi to napsat na mejl, prosím, na mejl, ne do těch procezovaných zpráv, abych měla možnost kontaktu. už několik takových dopisů už mám. poradte se třeba se svými muži, možná by to totiž představovalo, že vám domů občas přijde obálka s pruhem, tak aby pak nebylo nějaké pozdvižení na dvorečku.:roll: a dále bych prosila, jestli je tady některá, co se vyzná a děcko jí právě nepláče hlady nebo tak něco, o následující (nechci to poadministrátorce, má své práce dost): v kolika diskusních forech byl markýs přihlášen, kolik žen asi tak mohl ovlivnovat? bližší podrobnosti o tom, jak se tr.ozn. podává, si budu moci nechat řádně vyložit až o víkendu. Videa s tím chroustem v inkubátoru - hmmmm, dobrá práce. já ho sice taky už asi před 14 dny hledala, ale jen přes google, a ne moc vytrvale, přiznávám. a taky jen podle českých klíčových slov. jen mě napadlo, jestli ty peřinky nejsou součástí té kukaňky, a tedy jestli je seriově nedodává výrobce inkubátorů. ale jsou to tytéž, co měla vanessa. děkuji za spolupráci. takhle jsem si to představovala už v pondělí, když jsem vám psala poprve.

douška: uděláme to jinak, v rámci vaší ochrany, protože je na 100 procent jisté, že to markýs čte: PROSÍM, KTERÁ SE BUDE CHTĚT - ZATÍM NEZÁVAZNĚ- PŘIPADAT K TRESTNÍMU OZNÁMENÍ, PIŠTE TO POUZE MĚ, a to na e-meil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
17.9.08 18:44

Ačkoliv si nejsem jistá, jak moc bych byla platná, tak já se k tomu trestnímu oznámení přidám, především proto, že je mi líto holek, které si za smyšleným příběhem promítaly své skutečné starosti a trápení a které si něčím podobným skutečně prošly.

Mě osobně se dotkla „pouze“ diskuse o Vanessce a to mám to štěstí, že mé dítě se narodilo bez problémů - neumí si představit, jak moc by mě to zasáhlo ve chvíli, kdy bych prožívala v té samé době, nebo někdy dřív, podobnou tragédii. Myslím, že takový podvod si skutečně zaslouží potrestání :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
17.9.08 18:50

Zuzano…já vím, že chodila do: Život po potratu, Jak postupovat po potratu, Vanesska, Termín porodu břen/duben 2009, Duben 2009 a asi do srpna 2008…více nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
17.9.08 18:51

opravuji…březen/duben 2009 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.9.08 18:59

Začala ve Dvojčátkách a pak v Prosinec 2007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
17.9.08 19:01

a do září 2006 chodila jako její sestra Kammi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
17.9.08 19:06

Holky nemohla byste mi některá zkusit poslat její tel.číslo?Zkouším ji hledat a ten skype by taky pomohl.Mám fotku,která je té její moc podobná,ale nevím.Vím,že jsem nikdy nereagovala a někomu to může přijít divné,ale tahle kauza mě docela pohltila a chci se tomu dotyčnému bezpáteřňákovi dostat na kloub.Patřím do červňátek 2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová