Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je těžké jí najít podle fotky,třeba tu co vložila ani není její.Muže to být kamarádka,dokonce i převlečený kamarád a nebo další ukradnutá fotka ![]()
no musím říct ze mala ma porad rucicky sevreny v pest takze pochybuju ze to tak stihli blisknout a takova nahoda s tim prstem vypada to jako na vtip no uplne mne tu mrazi v zadech co jeste vypatrate ![]()
Ja jen nechapu to informovala vsech 10 míst na foru jak se ji daří v tehu?? to by mne teda vůbec nebavilo si neco vymyslet o kontrolach já bych ani nevedela co napsat kdyz bych zadnou kontorlu nemela a nebo nebyla tehostna nebo ja tomu fakt nerozumim
Mala spi tak pohoda ![]()
Hele co jsem nasla ![]()
http://www.lowbirthweight.org/…_at_NICU.gif
Marry11 píše:
no musím říct ze mala ma porad rucicky sevreny v pest takze pochybuju ze to tak stihli blisknout a takova nahoda s tim prstem vypada to jako na vtip no uplne mne tu mrazi v zadech co jeste vypatrate
moje dcera mela prst vztyčeny, asi dve vteriny. Nestihli jsme to blisknout.
Marry11 píše:
Ja jen nechapu to informovala vsech 10 míst na foru jak se ji daří v tehu?? to by mne teda vůbec nebavilo si neco vymyslet o kontrolach já bych ani nevedela co napsat kdyz bych zadnou kontorlu nemela a nebo nebyla tehostna nebo ja tomu fakt nerozumimMala spi tak pohoda
napsala jednou apak kopirovala ne?????Nebot me by to taky nebavilo. A už vůbec ne kdyz nejsem tehu.
No kriminalistickou antropologii jí z těcho fotek neuděláme. Navíc tam je důležité ucho a tady nikde vidět není.
Já si myslím, že podobné jsou, ale ta holka z libimseti je dohledatelná, má tam kamarády. Je to děcko, má zájmy hip hop a já nevím co ještě. Tak za sebe si přeju, aby to ona nebyla, aby si život užívala jinak.
ja bych nevedela vůbec co psat byla jsem tehotna poprvy ta marka musela byt uplne profik ja jsem v tehu vse se jen docetla a spis vse bylo poprvé a ona psala vše jak profík no vlastně už byla těhotná po 3třetí ![]()
Marry11 píše:
ja bych nevedela vůbec co psat byla jsem tehotna poprvy ta marka musela byt uplne profik ja jsem v tehu vse se jen docetla a spis vse bylo poprvé a ona psala vše jak profík no vlastně už byla těhotná po 3třetí
Marry né jen do těhu se dokázala vžít ale i do ztráty miminka pardon miminek ty pocity co psala přes Sz i ty pojmy z oblasti zdravotnictví to vše muselo jí to stát hodně času a všeho
a teĎ si nás čte a určo se baví jak ženské na mateřské nemají co dělat
![]()
Mišuna píše:
Jenže jak jsem se dívala např. na její vstup do srpna 08 ( jinak holky stálé diskuze fakt nešmíruju) tak reagovala jmenovitě na všechny holky, takže nemohla kopírovat a navíc musela všechno dočítat, protože byla v obraze a hrozně účastná, vyptávala se na detajly a rozdávala konkrétní rady… no tím si mj. ty holky dokonale získala.
právě dokázala si nás získat
tím nejhoršímmožným a to soucitem že přišla o miminka
No nic jsem myslela ze jsem nasla podobnou fotku ale neni to ona