Markýsek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
17.9.08 22:12

a podobu vidim,ale určitě to není ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.9.08 22:15

Taky si myslim ze to neni ona :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.9.08 22:19

je těžké jí najít podle fotky,třeba tu co vložila ani není její.Muže to být kamarádka,dokonce i převlečený kamarád a nebo další ukradnutá fotka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.9.08 22:20

no musím říct ze mala ma porad rucicky sevreny v pest takze pochybuju ze to tak stihli blisknout a takova nahoda s tim prstem vypada to jako na vtip no uplne mne tu mrazi v zadech co jeste vypatrate :)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
17.9.08 22:22

Ja jen nechapu to informovala vsech 10 míst na foru jak se ji daří v tehu?? to by mne teda vůbec nebavilo si neco vymyslet o kontrolach já bych ani nevedela co napsat kdyz bych zadnou kontorlu nemela a nebo nebyla tehostna nebo ja tomu fakt nerozumim :) Mala spi tak pohoda :)

• Citovat
  • Upravit
25926
17.9.08 22:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 22:26
Marry11 píše:
no musím říct ze mala ma porad rucicky sevreny v pest takze pochybuju ze to tak stihli blisknout a takova nahoda s tim prstem vypada to jako na vtip no uplne mne tu mrazi v zadech co jeste vypatrate :)

moje dcera mela prst vztyčeny, asi dve vteriny. Nestihli jsme to blisknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 22:27
Marry11 píše:
Ja jen nechapu to informovala vsech 10 míst na foru jak se ji daří v tehu?? to by mne teda vůbec nebavilo si neco vymyslet o kontrolach já bych ani nevedela co napsat kdyz bych zadnou kontorlu nemela a nebo nebyla tehostna nebo ja tomu fakt nerozumim :) Mala spi tak pohoda :)

napsala jednou apak kopirovala ne?????Nebot me by to taky nebavilo. A už vůbec ne kdyz nejsem tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 22:28

katykaty dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.9.08 22:28

katy co tím chceš říct?

• Citovat
  • Upravit
327
17.9.08 22:29

No kriminalistickou antropologii jí z těcho fotek neuděláme. Navíc tam je důležité ucho a tady nikde vidět není.

Já si myslím, že podobné jsou, ale ta holka z libimseti je dohledatelná, má tam kamarády. Je to děcko, má zájmy hip hop a já nevím co ještě. Tak za sebe si přeju, aby to ona nebyla, aby si život užívala jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.9.08 22:30

ja bych nevedela vůbec co psat byla jsem tehotna poprvy ta marka musela byt uplne profik ja jsem v tehu vse se jen docetla a spis vse bylo poprvé a ona psala vše jak profík no vlastně už byla těhotná po 3třetí :lol:

• Citovat
  • Upravit
7928
17.9.08 22:34
Marry11 píše:
ja bych nevedela vůbec co psat byla jsem tehotna poprvy ta marka musela byt uplne profik ja jsem v tehu vse se jen docetla a spis vse bylo poprvé a ona psala vše jak profík no vlastně už byla těhotná po 3třetí :lol:

Marry né jen do těhu se dokázala vžít ale i do ztráty miminka pardon miminek ty pocity co psala přes Sz i ty pojmy z oblasti zdravotnictví to vše muselo jí to stát hodně času a všeho

a teĎ si nás čte a určo se baví jak ženské na mateřské nemají co dělat :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
17.9.08 22:35
Mišuna píše:
Jenže jak jsem se dívala např. na její vstup do srpna 08 ( jinak holky stálé diskuze fakt nešmíruju :D ) tak reagovala jmenovitě na všechny holky, takže nemohla kopírovat a navíc musela všechno dočítat, protože byla v obraze a hrozně účastná, vyptávala se na detajly a rozdávala konkrétní rady… no tím si mj. ty holky dokonale získala.

právě dokázala si nás získat :cry: :cry: :cry: tím nejhoršímmožným a to soucitem že přišla o miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.9.08 22:38

No nic jsem myslela ze jsem nasla podobnou fotku ale neni to ona 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie