Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a ja mam zase jiny dotaz.
Mozna budu vypadat jak blb
ale necetla jsem vse, na to bych potrebovala nekolik dni ![]()
Ale videl nekdo tu redaktorku Zuzanu? Treba to je opet Markysek a opet se bavi.
A co Sherlock Holmesová? Muzeme opravdu verit, ze to je nekdo s emimina? Psala, ze preposlala par mailu nekomu s emimina, muze to nekdo potvrdit? Nemusi psat, kdo to je, ten Sherlock Holmesová, ale jenom napsat, ze je dostala.
Ja jenom, jestli opravdu dokazala lhat lidem pres rok a byla tak dokonala, mohla si klidne vymyslet dalsi pokracovani sveho pribehu a ted se treba opet bavi.
Ja jenom, ze s toho vseho, mam ted divny pocit a nevim komu verit, kdyz ona dokazala vystupovat pod tolika jmenama
![]()
Jsem Anonymni, protoze jsi opravdu prijdu jak blb ![]()
Ahoj,ted jsem dočetla celou diskusi…a položila si otázku,stejnou jako vy včechny tady,PROČ???Proboha proč,někdo udělal něco tak ohavnýho a smutnýho?Co to bylo za člověka,který dokázal,tak strašně moc ubližovat maminkám,které přišly o svoje děti??Já jsem tedy s Markýskem v „kontaktu“ nebyla,ale příběh si vybavuji,i s Baby-cafe…bylo to smutý a jako vy i já s toho byla smutná…
Jen se vracím k těm fotkám,já tedy viděla jednu,tu jak je na str.tuším 44,jak tam má 100% vycpané bříško…no a já si myslím,že na fotce není zralá žena,která má doma 16letého syna a která prodělala tolik neštěstí v životě.
Moc ráda,znala důvod,toho,proč to markýsek všechno udělala,i když si myslím,že to se nikdo nedozví.
no tohle mě napadlo už včera ![]()
Ale předpokládám, že ADMINI jsou nyní natolik bystří, aby odhalili IP paní Zuzany coby Markýska (teda doufám, i když tady se už pomalu věřit nedá ničemu
)
Mišuno taky myslím, že to nebyla nějak moc mladá holka. (nebo kluk
)
Míšo dokonalý Markýsek rozhodně nebyl - měl by vědět, že podle IP adresy a dalších věcí je vypátratelný, navíc teda jak vidět, v tom co psal bylo dost nesrovnalostí, ovšem věřím tomu, že jeho reálná fotka - minimálně pod indiciemi, které máme - vyhledatelná není.
Anonymní tak jasně, že jsme ani Zuzanu, ani maminku holmesovou neviděly, ale předpokládám, že admini by věděli, že je to Markýsek.
To už je zase asi přehnaná obezřetnost, byť sem určitě nepíšeme všechny všechno, většina z nás jsou reálné osoby.
Doufám ![]()
http://hradecky.denik.cz/…va_1060.html
víte že mě to taky napdlo, že mi věříte, a mohu být fikce. ne, nebojte, já se nejdřív ohlásila majiteli serveru, a ten si mě - i lessina, okamžitě prověřili.
anonymní blbe
, to je schíza, co? Taky mě to napadlo hned zkraje, to je pak jak nerozmotatelná mozaika kdovíjakých pravd a lží…
Ale paní Zuzana myslím, existuje ![]()
Fotka na štěstí.cz je dost podobná té s brýlemi a turbanem, skoro bych řekla, že je to ona. Nebo on??
NiKi
podívejte se na lidé.cz dejte kammi a pak markýsek zajímavé.Míša
Volala jsem do Hradeckého deníku a ověřovala si kontakt - a přes své známé (protože od Hradce pocházím) jsem si neoficiálně potvrdila i neexistenci Vanessky. A od doby této kauzy poctivě kontroluji IP adresy - včetně Matky Holmesové ![]()
Víte, když Markýsek slavnostně oznamovala těhotenství, pomyslela jsem si jen, že to není vůbec dobrá zpráva, naopak, že to zavání průserem, bo by nebylo pravděpodobné,že bez pauzy a odpočinku miminko donosí. Ale že to je fikce mě teda nenapadlo - přece jen nestíhám sledovat diskuse natolik pečlivě, abych si pročetla všechny její životní peripetie…
L.
koukala jsem na rodinu, a v diskusi zyrtec v tehotenstvi to vypada na 99.9% jako jeji prispevky. Odkaz tu daval nekdo do diskuze ![]()
No mně tohle napadlo hned v počátku celé kauzy, ale paní Zuzanu jsem si vygooglovala:) A taky jsem si říkala, že admini by si to ohlídali. Ale musím říct, že to by už byly dobrý schýzy
![]()
Můžu potvrdit že Šerlok Holmsová není Markýsek, ale jiná uživatelka zde ze serveru, ale nechtějte po mě vyzradit kdo to je. S.
No tak mě nepřišlo divné nic.Ani to těhu po smrti V.,páč mi psala,že se trošku opili.Prostě ujelo. A to se stát může každému.
lesi přesně tak mně to taky nešlo do hlavy, jak někdo tak bleskově znovu otěhotnění … a teda že si to vymyslela, mně taky ve snu nenapadlo ale věděla sem, že z jejímu problémy při 2 mimčách mimčo asi těžko donosí, když to zkouší furt a neenchá tělo zregenerovat…
FAkt síla toto :
jinak zadala jsem to na lidé opravdu zajímavý žádný popisy a tak najednou ![]()
se mně nechce jít ani pryč a vařit ale musím jít přece jen nemám spuosty povinností ![]()
Jejda tady se rozjelo uplný detektivní pátrání
Já jsem jen chtěla reagovat na fotky chudáka té holky z Líbimseti, kterou jste tu málem zatáhly do této kauzy. Podle mě ta dívčina rozhodně nemůže být Markýsek-je to mladá holka, která má podle fotek kamarády a mimo jiné si hoodně potrpí na módu-obojí vyžaduje docela dost času a to by při své vytíženosti na internetu neměla šanci stíhat-vždyť Markýsek s Vámi byla každý den a samy ženský víte, jak takový nakupování hadýrků zabere času
Krom toho Markýsek z Líbimseti kombinuje velmi obezřetně barvy oblečení a potrpí si na hezký hadýrky, což se o té osobě v růžovým svetru moc říct nedá-styl oblíkání je naprosto odlišný. Taky si myslím, že Markýsek nebude nikdo mladý, protože takový člověk většinou chodí do školy, nebo do práce a v tom případě by neměl čas s Vámi prožvanit celý den
Na znuděného puberťáka bych to fakt neviděla…