Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A zkoušeli jste hodit do googlu to její telefonní číslo? Třeba ho někde uvedla…
Tak číslo mám na ni jiné, než je uvedeno na těch stránkách o pilates.
Jinak nemám sílu se k tomu už vyjadřovat
Je to prostě otřesný ![]()
Pavlička píše:
A zkoušeli jste hodit do googlu to její telefonní číslo? Třeba ho někde uvedla…
to mě nenapadlo
zkusím, ale pochybuji ![]()
KataZ píše:Pavlička píše:to mě nenapadlo
A zkoušeli jste hodit do googlu to její telefonní číslo? Třeba ho někde uvedla…zkusím, ale pochybuji
tak já nic nenašla ![]()
Myšinko SZ došla a odešla. ![]()
Holky já si myslím, že to nebude člověk, který by třeba dělal instruktora pilates - takoví lidé nemají čas na permanentní sezení u netu a snad ani potřebu žít virtuální život.
Navíc Markýskova IP byla z Prahy. ![]()
Helamo…co mi uniklo? Proč Pilates?
Holky no nevím…chuděry dívčiny, co je tady ukazujete…A podle mě to je starší žena, než všechny tyhle mladice, na které dáváte odkaz
a zjistili jste detektivové, jestli fakt tu byla imrvére? Nebo jenom třeba v určitý čas? Zkoušela jsem dohledávat domělého syna Jirku podle datumu narození, co uváděla, našla jsem stránky jistého puberťáka, se stejným datume narození, ale je z Nové Paky ![]()
Já bych řekla, že naše pátrání je u konce…policie podle mobilu zjistí, kde je a kdo to je taky…toho bych se nebála.
Ona psala, že dělá instruktorku Pilates a že to zkusí v německu.
KataZ píše:Pavlička píše:to mě nenapadlo
A zkoušeli jste hodit do googlu to její telefonní číslo? Třeba ho někde uvedla…zkusím, ale pochybuji
tak já nic nenašla ![]()
holky nevím zda podle čísla něco najdou vypne mobil a je to ne? ![]()
Helamo aháá. No teď je otázka, jestli si i tohle nevymyslela.
Měla by být z Prahy.
Vyhledávání přes mobil je hodně úspěšný, může ho vypnout, zahodit sim a pokud o dotyčné policie hodně stojí, stejně vypátrají, je to o něčem uplně jiným, lokalizace vln, signálu odkud byl mobil s určitým seriovym cislem a sim pouzivan (hodne laicky receno) Může se ho klidne zbavit, ale ty udaje už zůstanou, vždycky jsem se divila, jak anonymy (bomby atd)ihned maji, i pres jakoby anonymni sim karty…Inna
Myslim, že se prověřují i odchozí, příchozí hovory, přes ty se pak da upřesnit konkretni osoba, ale netusim, jestli by takovou akci rozjeli kvůli tomuhle chudakovi. Inna