Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
18.9.08 14:10
Jahůdka píše:A kdo je Myšinka? Registrovala se až dnes a nedělá mezery za tečkami na konci vět. :?: :?: :?:

Řeknu vám - já po tomhle nechutném odhalení už jsem hodně nedůvěřivá! Jak se objevily ty diskuse o orgasmu a o bisexualitě - tak jsem ani neodpovídala, protože si zkrátka nejsem jistá, je-li to míněno vážně. Kór, když je zakládá anonym :( (Teda já bych neodpovídala stejně, neboť nejsem bi a intimnosti veřejně nerozebírám:)
A takové to bylo na emiminu hezké:((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.9.08 14:10

Ja myslim ze to je jedno stejne uz vsechno vi ale at se aspon podiva jak se muze vypatrat clovek kdyz se chce :wink:
Marry jojo hledala jsem podobnou nebo stejnou aby jsme vedeli kde ji ukradla ale nenasla a tu fotku tui nenechala ale jedna holcina ji pro ni zmensovala ci co a mela ji porad v pc tak ji sem hodila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
18.9.08 14:12

Ohledně telefonu je to asi jedno né???Kdyby se tak třeba stalo i u případu Markýska snad ale pc ze kterého psala bude v poho. Nebo, že by také kurýr doručil jiný pc??? Pro odlehčení

Baghiro jo jo bylo to tady hezké na emimi a doufám, že jednou zase bude než zapomeneme na MArkýska i když sama za sebe tvrdím já si budu hledět svého a další věc je jestli manžel zlostí ten pc nevyhodí z okna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.9.08 14:14

tak toto mně vyplivlo jouTobe http://i3.cn.cz/…ny-porod.jpg /> takto asi vypadá nedonošený mimčo v ikubátoru nebo já nevím no jak přesně může vypadat ale mimčo u okna je opravdu podivný to je jak kdyby to bylo focený doma???Ale to už je extrém že?

• Citovat
  • Upravit
Marry11
18.9.08 14:16

vsechny ostatni fotky smaze a pritom si ji da zmensovat pak jsem docetla se tady zpravu od ni jak prijde do porodnice bracha z notebookem … Tak teda uprimne kdyz se nam narodilo mimco a ja posila SMS tak mne manzel rekl at si vsimam vic male nez odesilam SMS a to jsem jej odesilala rodine :lol:
TAkze kdybych popadla notebook a psala honem nekomu cizimu nevim co by mi rekl :) Ledaze by v tom jeli vsichni :lol:

• Citovat
  • Upravit
2072
18.9.08 14:26

já sem Myšinka byla sem tady jako anonym, ale nemám to ráda tak sem se registrovala sem Míša.Sem z jiných stránek, ale o téhle debatě se mluví snad na všech miminkovských stránkách.A za tečkou nikdy mezeru nedělám jen za čárkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.08 14:27
baghira píše: Řeknu vám - já po tomhle nechutném odhalení už jsem hodně nedůvěřivá! Jak se objevily ty diskuse o orgasmu a o bisexualitě - tak jsem ani neodpovídala, protože si zkrátka nejsem jistá, je-li to míněno vážně. Kór, když je zakládá anonym :( (Teda já bych neodpovídala stejně, neboť nejsem bi a intimnosti veřejně nerozebírám:)

Baghiro - naprosto tvůj postoj chápu, přesto si neodpustím poznámku - jsem zakladatelka té diskuse o „bi“ a jsem už dloho na emimi a tohle je zrovna problém, který vnitřně řeším hodně dlohou, ale nemám odvahu vyjít s tím na světlo pod pravým nickem.
Pokud by kdokoli měl podezření, že to není myšleno vážně, Lesina si podle mého IP může ověřit, že jsem skutečně existující uživatelka na emiminu a je tu asi 20 holek, které mě znají i osobně.

Kauza Markýsek hodně otřásla emiminem, ale to přece není důvod, abychom přestali na emimino psát, případně se zavřeli jen do „svých“ diskusí a deníčků, pak by se ztratila ta výhoda: víc hlav víc ví.
A když hold někdo nechce být pod svým nickem, má na to podle mého právo. Přikláním se k tomu, co už někdo psal dřív - ať anonymní příspěvek může být odeslán pouze ze založeného účtu, pouze nick nebude viditelný ostatním

• Citovat
  • Upravit
Marry11
18.9.08 14:35

teda jestli stihala 10 rubrik na tomto foru a ještě další fora tak teda klobouk dolů ta osoba musí žít sama … Nebot já nemám čas jak ted mám mimčo ani jít na zachod a napít se … natož až budeme mít další tak nebudu vědět kde mně hlava stojí :lol:

• Citovat
  • Upravit
6954
18.9.08 14:37

Anonymní zakladatelko diskuze o bisexualitě - já tohle naprosto chápu, asi bych podobnou diskuzi pod svým nickem taky nezaložila a nemohu soudit, jestli třeba Baghira ano :wink: . Ale pro něco jako Inkognito na BC bych taky hlasovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.08 14:39

Vypadá to, že byla nalezena tatáž fotka… Byla jsem poprosena paní Zuzanou o její vložení, proto jsem anonymní…

• Citovat
  • Upravit
7928
18.9.08 14:40
Marry11 píše:
teda jestli stihala 10 rubrik na tomto foru a ještě další fora tak teda klobouk dolů ta osoba musí žít sama … Nebot já nemám čas jak ted mám mimčo ani jít na zachod a napít se … natož až budeme mít další tak nebudu vědět kde mně hlava stojí :lol:

Marry stíhala toho strašně moc na skypu byla tak nějak skoro celý den respektive pokrytí jejich zpráv z různých dní bylo pokaždé jiné, né že by psala třeba jen ráno nebo pozdě večer. JO SZ tak ty mi psala většinou v pozdních hodinách. Do diskuzí také přispívala mám pocit tak nějak denně po celý den takže to je člověk který dle mě do práce vzhledem k té stéjné IP adrese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.9.08 14:44
Anonymni píše:
baghira píše: Řeknu vám - já po tomhle nechutném odhalení už jsem hodně nedůvěřivá! Jak se objevily ty diskuse o orgasmu a o bisexualitě - tak jsem ani neodpovídala, protože si zkrátka nejsem jistá, je-li to míněno vážně. Kór, když je zakládá anonym :( (Teda já bych neodpovídala stejně, neboť nejsem bi a intimnosti veřejně nerozebírám:)

Baghiro - naprosto tvůj postoj chápu, přesto si neodpustím poznámku - jsem zakladatelka té diskuse o „bi“ a jsem už dloho na emimi a tohle je zrovna problém, který vnitřně řeším hodně dlohou, ale nemám odvahu vyjít s tím na světlo pod pravým nickem.
Pokud by kdokoli měl podezření, že to není myšleno vážně, Lesina si podle mého IP může ověřit, že jsem skutečně existující uživatelka na emiminu a je tu asi 20 holek, které mě znají i osobně.

Kauza Markýsek hodně otřásla emiminem, ale to přece není důvod, abychom přestali na emimino psát, případně se zavřeli jen do „svých“ diskusí a deníčků, pak by se ztratila ta výhoda: víc hlav víc ví.
A když hold někdo nechce být pod svým nickem, má na to podle mého právo. Přikláním se k tomu, co už někdo psal dřív - ať anonymní příspěvek může být odeslán pouze ze založeného účtu, pouze nick nebude viditelný ostatním

Jenomže on to nebyl jenom Markýsek, bylo tu těch mystifikací víc, bohužel. Nechtěla jse se tě dotknout, omlouvám se. S tím Inkognitem (jako na BC - určitě je to dobrá věc!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
18.9.08 14:45

to je na 100% ona ten camfourek je ouško od toho foťáku jak je to na té fotce co je i s hlavou kde ste jí nyšly kdo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.9.08 14:45

Ty jo, ta fotka je asi fakt stejná. 8O Odkud to je? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.9.08 14:48

holky ale pod tím nikem mně vyjelo toto:
Zaregistrován od: 21. kvě, 2007
Příspěvků: 2691 [0.19% ze všech příspěvků / 5.53 příspěvků za den] to jako přispěla tolik za den? Vždyt já mám víc těch příspěvků že ona musela mít nějak ty nicky víckrát nebo já tomu nerozumím… to psala furt pod jedním? Vždyt by měla už milion příspěvků.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová