Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Helama píše:
Vypadá mladě - já pořád nemůžu pochopit, proč zakládala diskuzi „puberťák a miminko na cestě“. Ona si se mnou skutečně povídala o našich šestnáctiletých synech, věděla, kdy jsou přijímačky na střední školu, a všechny detaily co si vymyslela naprosto na puberťáka sedí (od piercingu v obočí, po sporty, kterým se věnuje, reakcím na mimino, školu, život).
Všechno o miminkách měla načtené v ostatních diskuzích, takže bylo snadné o tom mluvit, ale puberťáci se tu moc neprobírali a ona si dala tu práci a vytvořila obraz lehce uvěřitelného Jiříka a ještě vytvořila novou diskuzi, aby si o něm mohla odděleně od miminek popovídat.
Musela být opravdu zoufale osamělá.
Nebo nenašla by se ni nějaká diagnoza? Jsou tu nějaké psycholožky? Jen směle do toho!
moíhla mít bratra
a můze trpet patologickou lhavosti , tyto lidi se vymysli a vymysli…

Tak ještě jednou, snad už se mi to povede.
Katty ještě jednou děkuju.
Váš Anonymní 3
no aj nevim teda ale ja byh nedavala na forum svou pravou fotku kdybych si vymyslela príbehy…
holky vy jste hotoví detektivové!!! teda!!!!! klobouk dolů! na článek se těším!
zdravím!!!
A ty fotky toho miminka sou tam přidané dneska to ste tam dal někdo z vás?
katty píše:jo to je stejná marky jako na fotkách z bermud!!!dovolila jsem si to opravit ten anonym nejsem já
Jen postreh, ta tecka na tele Markyska je z blesku, stejnou tecku ma na svetru a tam si zrejme retizek neopalila…
teda už v tom mám uplnej guláš taky
Jen chápu ty fotky mimča to je te stejné ale kde se to vzalo???
Marry já sem z toho jelen už já pomalu nevim kdo sem sama
jakej je tady maglajz
já už se bojím všech ostatních s kým sem si psala že je to Markýsek
ze zaukolovala celou rodinu:)
No nic já si přečtu ten článek a ten snad lži nebudou.