Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6260
18.9.08 20:57

děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
18.9.08 21:02

mně se chce děsně spát, ale nemůžu se odlepit furt aktualizuji co nového vyskočí holky to je jako droga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.9.08 21:03

http://hradecky.denik.cz/

zítra vyjde tento text na jedničkách všech Deníků. ve východních čechách (PK, KHK) bude zítra na šestce větší článek. po poledni bude na webech text vyměněn za obsáhlou zprávu.
dám sem opět linky.

omlouvám se, že jsem nereagovala, přišla jsem domů před sedmou a jen na chvilililinku jsem se natáhla… znáte to :D :oops:

mám prosbu: je-li on-line ta paní, kterou jsem žádala o vložení fotek: postahujte všechny ty fotky, které se tady objevily, připište k nim, o co jde a pošlete mi je na mejl. PROSÍM.

dále ke všem: chcete-li se mě na něco zeptat, posílejte mi ty krátké zprávy nebo jak tomu říkáte :) , defotmace, :) soukromé zprávy… klidně to pak dávejte dál, ale jednak markýsek nemusí vědět všechno (určitě nás čte, dobrý večer, markýsku :twisted: ) a nezapomenu vám odpovědět (hmmm, jako dlužím odpověd té krásné-bystré-aktivní z nedalekého města…).

stále platí, že budete-li se chtít přidat k oznámení, pište mi to na mejl. posudek toho soudního znalce bude zítra na webu podrobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
18.9.08 21:04

ahojky,
moc často tady nechodím,ale dnes jsem byla nemile překvapena.S Markýskem se znám z diskuse Věkový rozdíl a miminko na cestě.Dost jsme spolu řešily starší sourozence a příchod nového člena rodiny.
Byla o všem co se týká pubertáků dost informovaná,řekla bych,že měla dost velký přehled :oops:
Na co si to hrála?to mi hlava nebere.To je jako člověk hodně neštastná nebo hrozně podlá.Myslím,že u nikoho nezůstalo nezůstalo oko suché,kdo sledoval příběh Vanessky a ted tohle. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
18.9.08 21:10

Holky ja jsem asi magor,ale kde se vzali ty druhy fotky miminka..ten jeden je s tim vztycenym prstikem,ale kde se vzala ta druha,jak mu tam kouka ta nozicka?

Dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.9.08 21:15

Pročítala jsem si znovu naši diskuzi a musím říct, že v ní byl Markýsek hrozně příjemný a prima. Škoda, že je celá falešná :-(
Ale prozradila tam to, že bydlí v Praze. Psala jak manžel jednou nepřišel domů a celou noc coural po Praze.

P.S. Ivulo ahoooooj! máš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.9.08 21:16

sandula to taky nechápu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1975
18.9.08 21:25

Tak at am to pani Zuzana objasni..prosim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.9.08 21:32

ty fotky jsou od vás, obě! z mimina. já jim zase jen přidala pixely, doostřila a zvedla jas a kontrast. aby bylo dobře vidět na ty peřinky a zvednutý prstík, že to je opravdu žertovná montáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.9.08 21:36

A kde se vzali vesměs ty fotky jako jinak že je to žert někde z yootu?
No doufám, že se už nic tady takovýho nepřihodí .. I když je mně jasný, že může měla by se její ip zablokovat a doufat, že už se tu nikdy z jiné ip nezaregistruje.

• Citovat
  • Upravit
20656
18.9.08 21:36

ZuzanaP a ostatní detektivně aktivní emimiňačky - jen chci poděkovat, díky vám se to hnulo a té osobě to aspoň jen tak neprojde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
18.9.08 21:42

smazáno, páč se mi to odeslalo 2× :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
18.9.08 21:43
Sandula píše:
Holky ja jsem asi magor,ale kde se vzali ty druhy fotky miminka..ten jeden je s tim vztycenym prstikem,ale kde se vzala ta druha,jak mu tam kouka ta nozicka?Dekuji za odpovedi.

Obě měla LENULA, protože jí je kdysi Markýsek poslala, aby jí je pomohla zesvětlit, že to neumí.
Lenula jí je zesvětlila, odeslala a hodila do koše. Vzhledem k tomu, že ve svém kompu nevysypává koš, tak je ještě vyhrabala.
Psala to začátkem diskuse a několikrát vysvětlovala.....

Jo a jinak si myslím, že ten prstík může mít to dítě opravdu zvednutý a opřený o hadici či spojku z dýchacího přístroje. To mi vůbec nepřijde nesmyslné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
18.9.08 21:46

K té fotce se zvednutým prstíkem - já myslím, že nejde o jednu fotku a její montáž, ale o fotky 2 pořízené krátce po sobě - podívejte se na očičko toho miminka. Na jedné fotce je úplně zavřené, na druhé kouká malou škvírkou. Myslím, že fotomontér by si s očičkem už nehrál (proč taky…) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.9.08 21:50

holky a kde se ty fotky mohli vzít kde je ukradla? či pořídila doma???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová