Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2072
19.9.08 09:01

ale zase sice říkate, že kvůli tomu nikdo neskákal z okna atd.., ale kdyby to někdo tak těžce nesl a třeba z toho stresu jak to sní prožíval potratil co po tom nebo určitě sou tady dost vyděšené maminky, že by se to mohlo stát i jim to je prostě hnus a nemělo by se čekat až se objeví jinde a opravdu se kvůli ní někomu stane nějaké neštěstí.Určitě to neni zdravý člověk, protože tohle normální lidi nedělají.Je jasné, že M. se nepřihlásí, ale když se najde někdo kdo tu osobu na fotce pozná měl by to říct.Je pravda, že by se to tam asi mělo napsat, že se třeba žáda veřejnost o pomoc identifikování té slečny na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.9.08 09:07

Hm, a k cemu to bude,ze budeme vedet,ze je to maruska vokurkova z dolni horni ? Nejak mi unika smysl? To,ze to nejspis neni M. vime vsichni, ale jinak to bude asi dost k nicemu,ne.

Kdyby nekomu zpusobila potrat-mohl by ho zpusobit jakykoliv jiny clanek,taky ho budes zalovat? A jak presne se dokazuje, ze me clanek vynervoval natolik,ze jsem z nej potratila? Stejne tak muze clovek potratit u clanku o stenatech. Nevidela bych to jako pricinu..

Myslim ze by neuskodilo vratit se nohama na zem,smirit se s tim,ze jsme proste nalitly,ze clanek je dost hodne nelichotivy vuci uzivatelkam fora,a to je tak vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
19.9.08 09:10

Zuzoo, neda mi to a musim s tebou souhlasit a podporit te…

Holky, co se takhle vratit ke svym diskusim a mimiskum a mimiskum v brisku?? :( Takovyhle zajem si M. rozhodne nezaslouzi…a verte mi, jste sice skvele detektivky, ale v dnesni dobe vam to bude uplne k nicemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.9.08 09:13

Terusko dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
19.9.08 09:17

já sem napsala pár řádek a skoro ste mě rozcupovaly :lol: Já si za sebe myslím, že by se měla léčit je to můj názor :? Prostě neni zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
19.9.08 09:22
Zuzaa píše:
Hm, a k cemu to bude,ze budeme vedet,ze je to maruska vokurkova z dolni horni ? Nejak mi unika smysl? To,ze to nejspis neni M. vime vsichni, ale jinak to bude asi dost k nicemu,ne.

Kdyby nekomu zpusobila potrat-mohl by ho zpusobit jakykoliv jiny clanek,taky ho budes zalovat? A jak presne se dokazuje, ze me clanek vynervoval natolik,ze jsem z nej potratila? Stejne tak muze clovek potratit u clanku o stenatech. Nevidela bych to jako pricinu..

Myslim ze by neuskodilo vratit se nohama na zem,smirit se s tim,ze jsme proste nalitly,ze clanek je dost hodne nelichotivy vuci uzivatelkam fora,a to je tak vsechno.

Jo, máš naprostou pravdu. Je to blbý, ale je to tak.....
Já to beru jako že čtu napínavou detektivku, sleduju seriál… asi tak :lol: Jinak s tím fakt nic nezmůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
19.9.08 09:22
Myšinka píše:
já sem napsala pár řádek a skoro ste mě rozcupovaly :lol: Já si za sebe myslím, že by se měla léčit je to můj názor :? Prostě neni zdravá.

O tom nikdo nepochybuje, bohuzel pochybuju o tom, ze tim co tady delate prispejete k tomu aby se sla lecit…:(

Hazite tady fotky cizich lidi a neprimo je obvinujete z neceho o cem treba nemaji potuchy.. i ta fotka co je v deniku pochazi odsud…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
19.9.08 09:34

Též si myslím, že bysme se každá měla vrátit do své diskuze,ke svým miminkům,nebo mimískům v bříšku a už to nechat být…Jen je mi divné, že se P.Zuzana pustila do takového tématu,pustila ho vens fotkou,která není potvrzená…koleduje si taky…kašleme na to,stejně se to nevyřeší-JAK?!Myslíte si, že se sama přihlásí?!Ukončeme to a neřešme to,tak má jedině radost,že se opět točí vše kolem ní…hm?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
19.9.08 09:39

ještě by mohla mít strach místo radosti i když takoví lidi asi nemají svědomí 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.9.08 09:48

Jsem také jedna z těch, co víc čtou, než píšou, ale tentokrát mi to skutečně nedá.

Chápu, že zainteresované holčiny asi chtějí docílit pocitu zadostiučinění, tím že se podívají „tváří v tvář“ viníkovi, ale celé se to podle mého názoru jaksi zvrtává. Pokud deník podá trestné oznámení, jak tvrdí, tak jistě předá policii všechny indicie, které by mohly vést k vypátrání M. Věřím, že mají větší možnosti. Pokud policie zjistí její/jeho pravou totožnost, jistě vás o tom paní Zuzana bude informovat.

Magoři se najdou vždycky a všude, bohužel. Ale čím víc se tady budou rozebírat možné a nemožné alternativy, tím víc bude narůstat nedůvera - a chudák nové/noví příchozí, kteří tady budou chtít prezentovat zcela pravdivě svoji bolavou duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.9.08 09:59
Jitula píše:
lenula věř že takových „markýsků“ je tady víc než dost… je to holt internet, a nic s tím neuděláš.....

k těm fotkám, taky by mě zajímalo jestli jste si jisté,že je to opravdu ona? Při představě, že otevřu noviny a tak „moje“ fotka a takový titulek, tak bych byla asi hodně zlá.....

čeho chcete docílit? jen k IP adresám, není problém si ji změnit, stejnou jako mám já má asi dalších 10 uživatelů..... protože můj poskytovatel je z Prahy tak to hází, že moje IP je z Prahy a přitom bydlím na jiném konci republiky..... jsou to opravdu jen směšné argumenty… a věřte, že „markýsek“ je tu opět a velmi dobře se baví a opět se zapojuju do dalších diskuzí.....

Je sice pravda, že uživatel může mít stejnou adresu jako další uživatelé (o tom už jsem tu i psal), ale myslím, že změnit si jí je o něco těžší.
Navíc není tak úplně pravda, že se nedá nic zjistit.
Například Vaší IP lze převést na doménové jméno Vašeho poskytovatele, a na jeho stránkách se dočteme, že je to poskytovatel bezdrátového připojení u Hodonína. Pomocí traceroute (sledování trasy) lze pak zjistit i jména nadřazených poskytovatelů. Typicky je IP sice adresa hraničního routeru poskytovatele, který je často relativně malý a omezuje se jen na malou lokalitu.
Nejen u policie, ale například při řešení nějakých útoků (rozesílání virů například) je běžnou praxí, že administrátor postižené sítě osloví administrátory zdrojové sítě, kteří samozřejmě poznají tzv. „vnitřní adresu“ uživatele schovaného za hraničním routerem a jednoznačně určí o koho jde (případně s pomocí dalších indicií).
Na internetu je tedy anonymita relativní - z pohledu uživatele existuje, ale z pohledu správce sítě je možné zjistit poměrně dost věcí (i jinými postupy, než jsem psal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
19.9.08 10:02

a je v současné době možné, že M. je tady mezi náma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.9.08 10:05

maminky, nemám ted moc čas to všechno číst, ale:
ad fotka na webu. ano, může to být kdokoliv. ale my přece chceme vědět, kdo je na fotce, ne? pod fotkou píšu, že to nůže být kdokoliv. přece chceme, aby se někdo ozval a dívku identifikoval, ne? a jestliže ty fotky do tohoto týdne volně visely na webu emimina, byly právě tak veřejně přístupné , ale dokonce se o nich trvrdilo, že to markýsek je.

nikdo nechce lynčovat. jde tady o precedens. on napadl oslabenou sociální skupinu a týral ji tím, co ji nejvíc trápí. mámám, co ztratily dítě, popisuje, jak přišel o dítě. ženám, co mají strach, že potratí, píše jak opakovaně potrácí. to je přece svinstvo, v každé společnosti je těhotná TABU!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
19.9.08 10:08

Pani Zuzano souhlasim je to svinstvo.A je pravda, že kdo je těch fotkách by se mělo zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.9.08 10:15

Zazi no já do kontaktu s ní nepřišla ale když jsem ji viděla toho andělíčka ve 22 týdnu tak jsem teda viděla, že nemáme stále vyhráno … měla jsem na začátku problém pak naštěstí vše bylo OK ale stejně se člověk pořád bál a tak … A to se stává už asi málokdy v takovým vysokým týdnu potrat …

Já tomu nerozumím omlouvám se zda píšu blbosti :)

Holky těšte se na miminka a neřeště ji případně se koukejte na ty malý co už máte v ruce :) Já teda jsem unešená jak se na nás začla smát :)

PS je to na zabití když se začíná nejvíc usmívat ve 22 hodin kdy už má dávo spát ted 2 dny ponocuje ale pak spí jak dřevo do 8 :lol:
Ted zase spinká ufff :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová