Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
to je opravdu síla. Markýsku ať už jsi kdokoli jsi opravdu CHUDÁK. Nech nás maminy, čekatelky a snažilky na pokoji. Ty i tobě podobní. Pokud potřebuješ pomoc tak ji vyhledej, ale neubližuj svými výmysly ostatním.
Celá ta kauza je nechutná a nejvíc mě to štve kvůli maminkám, které opravdu mimíska ztratily. U nás v říjnu 2007 taky zemřelo jedno miminko a všechny jsme to obrečely a do dneška na Ondráška myslíme. Markýsku ty jsi svých chováním plivl(a) na památku těchto miminek!
Fuj to jsem se rozčílila.
No holky…už to tady myslím zaznělo a musím dát za pravdu těm, kteří říkají, už by to stačilo.Napsalo se toho hodně, je fajn, že ž víme, co všechno je na netu možné a taky je třeba si uvědomit, že takových Markýsků může na emiminu i jinde na forech být stovky.Někdo si občas něco vymyslí, poupraví realitu a někdo si vymýšlí celý život..a je to bohužel jen na nás, jak moc se tím budeme zneklidňovat a někomu na druhé straně drátu věřit..jo lhala a zrovna těhulkám a maminm by nemusela, ale všechny jsme jí to zbaštily, tak bodejť by jí to nevyhovovalo…osobně si myslím, že žádné trestní oznámení se k rozsudku viny nedohrabe…to bych mohla říct i o jiných stránkách, že mě psychicky vydeptaly…zbývají nám dvě možnosti: buď sem nechodit nebo nebýt tak důvěřivé a už vůbec ne podávat o sobě citlivé údaje.. ![]()
Zuzko! Článek je super! Děkujeme!
Doufám a věřím, že všechna Vaše práce, námaha a úsilí k něčemu bude a že tahle kauza dojde až do konce. Souhlasím s tím, že taková bezcitná svině, jako je Markýsek musí být potrestána.
A k tomu chci podotknout, že jsem s ní nic neprožívala a přesto mám takový názor. K diskuzi „Vanesska“ jsem se dostala náhodou, až když byla „Markýsek“ opět těhotná. A jediné, co mě napadlo bylo, jak může mít doslova pár dní po smrti svého miminka myšlenky a chuť na sex.
Pani Zuzano chtela jsem se jen zeptat..ten clanek bude jen zde na vasem webu nebo treba se dostane i do Novinek.cz (ktere myslim cte dost lidi) tudiz by odhaleni melo jeste vetsi sanci…
prce jen kdyz otevrete Seznam.cz tak vas do oci prasti Novinky a jejich zpravy,a kdyz je tam nejaka zajmavost tak na to kliknete..
Jen muj nazor.
joj, novinky, ještě že tohle nečte nikdo z managementu Deníku.
nenenene, novinky na seznamu, to je Právo… tam to URČITĚ nebude.
od nás bere zpravodajství atlas, tak to, myslím, aktuálně.cz. ale nevím, jestli si vezmou i tuhle plnou verzi, to my nemůžeme ovlivnit, co se s textem dál stane, bohužel.
haloooooooo zeny,
ste snad na internete. ano, presne na tom istom internete, kde sa pohybuje aj plno psychopatov a uchylakov!!! takze ja ozaj nechcem rypat, ale co to tu vlastne riesite?!? skor sa zamyslite, kym verejne rozoberate taketo citlive temy (a medzi nami dievcatami - aj kym tu vyvesite fotky vasich bruch a deti, aby mali pri com onanovat uchylaci a pedofili!!)
angie
angelina - no jasny, takze az pujdes po ulici a nekdo te znasilni, tak ti reknu - a co se divis, mas sukni, svet je plny uchylu, tak co cekas, co se divis… jo? Az tvemu diteti venku nekdo ublizi tak ti reknu - cemu se proboha divis, vsak vis, ze pedofilove jsou vsude, to je preci normalni. A budes v klidu, jo?
Jana
Jsem jen nakukovatelka,
ale to je teda dost bizarní.
Asi opravdu nějaká osůbka těžce narušená, s extrémní potřebou býti litována, a ukájející se velkou pozorností druhých…
Bohužel internet je k tomuto jako stvořený - kde jinde by člověk podobného ražení našel pohromadě tolik „spřízněných“ duší plných pochopení, než na internetu (a hlavně na maminkovských fórech!) - a čím víc příspěvků a pozornosti, tím líp…
Znám jednu (bývalou) kámošku, které snad ruplo v bedně a v internetu se přímo ukájí, dává si tam mega a mega fotek a nechá se chváááálit a chváááálit , protože má mindrák z dětství (to je mi jí líto, ale to, co v důsledku toho dělá dnes, přes to se prostě nepřenesu). Zahodila všechny „normální“ (= nevirtuální) kamarádky, protože ji nechválily tolik jako ty virtuální na netu.
Ono na netu se strašně snadno vloží desítky litujících smajlíků, tepajících srdíček, kytiček, tleskajících ručiček, a pro člověka narušeného se tohleto potom snad stane jedinou a největší libůstkou. Protože v běžném životě se věci říkají obtížněji, než se píšou na netu.
Je teda škoda, že ten Markýsek zneužil tolik z Vás… To bylo fakt minimálně neetický, a nechápu jak si dovolil/a k tomu zneužít jméno Hradecké nemocnice (na kterou třeba já znám strašně pozitivní ohlasy)
holky pardon mam to nějaký dlouhý…
se omlouvám, ale to výše je můj jediný příspěvek zde i na všech zmiňovaných diskuzích, takže snad mě to trochu omlouvá ![]()