Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
anonym Jana napsala si to přesně trefně.Nebezpečí je všude a když jde mu nějak zabránit proč to neudělat.Přece se to nebude ignorovat
angelina píše:
haloooooooo zeny,
ste snad na internete. ano, presne na tom istom internete, kde sa pohybuje aj plno psychopatov a uchylakov!!! takze ja ozaj nechcem rypat, ale co to tu vlastne riesite?!? skor sa zamyslite, kym verejne rozoberate taketo citlive temy (a medzi nami dievcatami - aj kym tu vyvesite fotky vasich bruch a deti, aby mali pri com onanovat uchylaci a pedofili!!)
angie
To myslím fakt vážně? Takže když chci říct něco citlivýho a vyberu si k tomu tak skandální prostředí jako je tohle, prostě přivolávám úchyly a pokud mi lžou a snaží se ve mě vybudit všechny moje bolístky, můžu si za to sama????
Jo jinak pro zajímavost, nejsem pro lynčování, ale na jednom chatu se prý rozmohlo, že všem puberťačkám poslali link na fotky nafocený na seznamovací reálný schůzce, kde takovouhle mladou holku vylákal nějakej slizoun. Jeho fotku a pokusy o hmatání pak posílali všem a světě div se, holky si dávají pozor a slizouni se nesnaží o navázání kontaktu.
koukám, že to hodne lidí nadzvedlo tento přípěvek.Sem taky názoru, že když tomu jde zabránit nebo na to upozornit mělo by se to udělat.Je pravda, že to aspon ukáže na neúplnou anonymitu na internetu.
Přesně tak. Poučení pro ty, co by chtěli internetu zneužít se přece vždycky hodí ![]()
Přesně tak. Poučení pro ty, co by chtěli internetu zneužít se přece vždycky hodí ![]()
to ano.To samé jak bylo napsano, že vystavujem svoje fotky bříšek jo je možné, že se nějakej úchyl nad nima uspokojuje, ale když tě neotravuje, nekontaktuje nemluví o tom tak to ani nevíš.Ale tohle je něco jiného když rok komunikuje s holkama žije s nima jejich život oni žijou její s ní.Je to hnus a takové svinsto se nedá přece přehlížet.4lověk jí dal rameno na vybrečení a ona brečela, ale smíchy a to je hnus.
to je divné tady vidim 51 přípěvku a u nás mám přes 4000
třeba se tady taky dopracuji jednou k takovému číslu ![]()
Omlouvám se, že to tu mám víckrát, ale nešlo to odeslat a teď to nejde smazat ![]()
Chci moc poděkovat paní Zuzaně za SUPER článek. Když je takhle zpracován, je mnohem lepší a hlavně kompletní.
Akorát za sebe musím sdělit, že v našem deníku nic nebylo.
Nebýt netu, tak si nic nepřečtu. Zkusím ještě zítra. ![]()
Zuzano, je to skvěle napsané. Alespoň pro zasvěcené ![]()
Ráno jsem četla orlický deník, dá se říct, že je to podobné.
Ach jo, chtěla bych už rozuzlení…
Treba uz to sem nepati nebo to tu jiz bylo receno,ale nyni jsem byla na xchat, a pod jmenem Markysek jsem nasla 2 divciny..jedna 18 let a druha 16 let..a hadejte co? obe jsou z Kralovohradeckeho kraje..
A jeste jsem se ted naprdla..mrkla jsem na atlas.cz kde je tez zminovany clanek a dokonce cely..ale je tam pouze jen jedna fotka toho miminka..cekala bych ze tam daji vsechny aby lidi mohli posuzovat jestli dotycnou znaji…navic ta diskuze k tomu clanku je naprosto uchvatna..pul lidi bych tam nakopala do ![]()
Jinak p.Zuzano vybornej clanek..