Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Markýsek byla údajně z Trutnova,psala to na sourozeneckých konstelacích.
Marry11 píše:
holky a kde se ty fotky mohli vzít kde je ukradla? či pořídila doma???
Marry, dočti si prosím tě celou diskusi..... stáhla je na netu a holky dokonce odhalily servery, kde je mohla stáhnout…
Zorka
asi jo holky jinak se tu budu ptát furt dokola
Tak se do toho o víkendu pustím takový čtení na víkend ![]()
Ted fakt na to nemám čas malá vyvádí ![]()
Marry11 mi ti to ulehcime, napis si otazky co te zajmaji at to nemusis docitat a mi se te na ne pokusime odpovedet.
Bože, holky, já jsem se o nějakým Markýskovi dočetla teď… TU fotku jsem jen zblbla. Holky z naší diskuse těhotenství s dvojčátky jsou svědci
. Tak s ní mě fakt nespojujte! Nakonec, to admini vědí nejlíp. A mám svou vlastní fotogalerii! Tam totiž ta fotka původně měla být.
Konečně jsem dočetla, celé odpoledne jsme nebyli doma, tak toho bylo dost. Čekám až mi dopere pračka, dnešní Instinkt, který normálně sjíždím celý ještě týž den jsem neotevřela.
Betty, nic si z toho nedělej, taky jsem si myslela, že jsi schizofrenní než to tuším Zorka objasnila. Se ti omlouvám. Článek dobrý, Zuzaně dík. Nepochopila jsem přesně jestli tam budou otištěny všechny fotky, ale jsem zvědavá jestli se náhodou někdo neozve, že tu „vycpanou“ holku zná.
přihodila jsem fotku z bermud - v černém tričku - do galerie na web. je sdružená, takže to jde i na republiku. třeba se někdo - nebo někoho pozná?
víc toho nebude? ![]()
Tak mi to neda, sleduji to tady od zacatku,ale…
..devcata,vzdyt uz to zacina byt fraska… ano,pani redaktorka a ona utajena maminka velmi pomohla tim,ze se na Vanessu vyptala a pak to vse zverejnila, vztek,smutek,pohrdani je na miste, vetsina ji tady verila.
Ale v dnesnim svete internetu,kde si kazdy muze relativne inkognito vymyslet co se mu zlibi…? Vzdyt ve skutecnosti nic neprovedla(ano,kradla fotky,nejspis,ja vim)-neobvinila nemocnici,ze ji nezachranili dite,od nikoho z vas nechtela penize,pomoc nebo ja nevim co…proste vse v urovni VIRTUALNI reality.
Pani redaktorka se snazila, sepsala clanek-ale ruku na srdce-jakou TEZKOU psychickou ujmu tady komu zpusobila? Jak se takova ujma pozna, kdyz ji chce kvuli tomu nekdo zalovat? Nehlede na to,ze clanek na me pusobi tak,ze je zde banda blbejch zenskejch na MD,ktere se nechaji tahat za nos. (par znamych neznalych problemu,kterym jsem to dala cist, shodne prohlasilo „slepice“-ne o ní, o nás.A ne proto,ze ji uverily,ale proto, ze se to tak rozmazava. Bez urazky)
Ano,je to bezpaterni debil, kterej si na sve srandicky vybral nejblbejsi web,kterej mohl,ale to je vsechno.
Co myslite,ze vypatrate? Dyt si to po sobe prectete-motate se do svych odpovedi,litaji tu fotky cizich lidi nebo porad ty stejne dokola jen s jinyma komentarema, porad se to tady toci dokola jak kolovratek…a bez vysledku.
I kdyby ji nekdo vypatral,tak co?tak dostane pokutu za kradeni fotek, a to je tak vse,ne? Nebo si myslite, ze vam ji tady predhosi,udela se sraz emimina a tam ji vsechny klamane spolupisatelky budou kamenovat,nebo co?
Dle me je to proste zase jedna z mnoha…takoovych bylo a bude-a je,vsude mozne.
Myslim, ze Markysek si uz davno zmenil IP, vesele se tady bavi vsemi temi teoriemi, a rika si,jak byl tentokrat dobrej. I v novinach se o nem pise. A zatim uz si rozjizdi jinmou srandu jinde.
jen muj nazor…ale uz mi to tady opravdu prijde jen omilani dokola…
Milá paní Zuzano , jenom jsem chtěla poznámku, je to asi jedno, ale fotografii která byla vložena neni z Bermud, tato fotografie má jiný příběh, děvčata tu pouze psala, že ta žena na ní se podobá té, na fotkách které prý byly pořizované na Bermudách. Podrobněší vysvětlení k fotografii bude mít Lessina.
S pozdravem Anonym 3
Zuzoo -jde o to, že je prostě potřeba, aby se při nejlepším léčila!! Vem si, kdyby jsi ji měla za kamarádku, ona Ti to vyprávěla u kafíčka atd atd, a pak se toto zjistilo…???? Vždyť je to to samé, jen jiný způsob komunikace, ale já sama za sebe jsem ráda, že se s tím něco dělá.
Na druhou stranu neříkám - je pravda, že se tu některé věci otáčí dokola, dávají se odkazy a fotky lidí a věcí, kteří s tím chudáci nemají nic společného. Ale myslím, že je to jakási touha a zadostiučinění čtenářek, které jsou tím zklamány a utrpěly citovou újmu, ať už to přiznají nebo ne. Já jsem do dneška Markýska ani Vanessku nečetla a přesto mě to taky vzalo…to už je prostě moc !!!!
Možná jsem to napsala trochu zmateně, ale myšlenky byly rychlejší.
Hezký den, orlický deník už mám přečtený ![]()
Zuzoo, taky ti v mnohém dávám zapravdu, co se týče komentářů k téhle diskuzi
Ale za sebe bych byla opravdu ráda, aby se přišlo na to, kdo tohle byl, jestli se máme bát, že mezi námi řádil úchyl nebo jestli to byl jen trapný žert, nebo jestli …
A beru to jako upozornění - svému dítěti dokola omýlám, nepiš o sobě nic, nedávej adresu, kontakt, blablabla a pak sama nemám daleko k tomu, abych tohle všecko udělala
![]()
nedá mi to, ale musím reagovat…
se Zuzoou musím jen souhlasit. Novinářka o nás napsala článek přesně takový jaký si zasloužíme. Internet vždy byl anonymní a kdo si myslí něco jiného, dostane svého Markýska.
Uz jsem sem nechtela psat,ale naprosto souhlasim se Zuzou.Myslim,ze Markysek uz si uzil popularity az az a je hyena,ale nic se jejim vypatranim nedokaze,ani si nemyslim,ze by byla pro nekoho odstrasujici pripad!Ano jsem taky zvedava kdo to je,ale nic to nevyresi.Zase se tady casem objevi nekdo,kdo zacne lhat,je to moc internetu a jsou bohuzel mezi nami blazni.
Jenomže tady nejde o neškodné lži typu: jsem blondýna, 90-60-90, s jakými se můžeme běžně na internetu setkat. Hodně lidí si na internetu vymýšlí o svém životě, ale toto je snad jiný případ, ne??? Tady jde o to, že si výmýšlela smrt svých dětí a byla zapojená do diskuzí, jejichž uživatelkám mohly smrti dětí způsobit opravdu psychickou újmu.
Např. mě ovlivnila také hodně: Všude se píše, že děti po 32tt jsou schopné života, uvádí se, že šance na jejich přežití je velká. A najednou tu byla Markýsek a v dalším těhotenství bych se modlila, abych donosila dítě až do konce, protože kdybych porodila dřív, měla bych děsný strach. Taky jsem věřila, že pokud žena přijde jednou o dítě ve vysokém stupni těhotenství, je malá pravděpodobnost, že by o něj přišla znovu kvůli jiné komplikaci. Ona ale byla případ, že se jí to stávalo znova a znova. Další těhotenství bych protrpěla strachy…
A co asi zažívaly těhulky okolo ní??????? Toto je podle mě zcela jiný případ lhaní na internetu!
Holky a k čemu vám to jako bude jesli se zjistí kdo to je??? To jako za ní pojedete a zlinčujete jí?? Víte co se říká?? kdo jest bez viny at první hodí kamenem..
Naprosto souhlasím ze zuzoou