Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už i další fotka se našla. Zuzko jste třída. ![]()
Anonymové nechť se stále neomlouvají, prostě jsou situace, kdy je to pochopitelné. A admini IP Markýska určitě prověřují. ![]()
Jo, Myšinko jsem taky anonym, byť ze stejného města. ![]()
musíme počkat na paní Zuzanu určitě nám vysvětlí kde se ty fotky našly.
Mě je poslala na email takže jsem je sem dala
Anonym 2
No tak to jsem zvědavá, kde se našli a hlavně, co teď bude dál? Mají admini nějaký další info nebo můžou aspoň zveřejnit, jestli sem M. chodí dál?
prominte, fotka v růžovém svetru pochází odsud. včera večer, jak jste našly tu holku s řetízkem na krku - taky mi připadá stejná a ten flek na krku jako neopálenýb řetízek. zvětšila jsem to, přitvrdila, ale měla jsem moc práce a ještě jsem se nedívala, jak se vkládají fotky, tak jsem jednu z vás požádala, at to vloží. jenže běh diskuse je překotný a minulo se v čase… i když připouštím, ale to je jen můj soukr názor, že by ty holky byt jedna osoba, nemyslím si, že na té fotce je markýsek. spíš ji někde vyguglil, sebral někde na jiném serveru a ta holka si třeba jen ze psiny vycpala břicho… on ji našel jako markýska (a byly bychom doma) a dal sem… nevím, taky jen uvažuji nahlas- teda přes komp.
včera jsem do noci psala, pro noviny dlouhé, jasně, dnes to kolegynka krátila, já na to už neměla čas. pozor, zítra vyjde v celé republice na straně jedna menší článek (ale jednička je prestižní místo) v denících ve vč kraji bude pkračování na šestce. dnes večer bude na webu to, co zítra na jedničce a zítra v poledne bude na webu článek rozšířen, vlastně to znění, co jsem napsala. linky budou na emiminu. a snad mohu prozradit o dvě hodiny dopředu: trestní oznámení podá deník, kdo se mi ozval/ozve/ bude se moci pouze připojit. doktor antl mi potvrdil, že svou nabídku myslel vážně (v tomto případě nemyslím to -zdarma-, ale to, že to bude dělat on). dnes byl přetížený server, nešly otevřít stránky. náš šéfredaktor se na ně chtěl podívat. a pak usoudil, že server asi poznal, že je chlap a nechtěl ho pustit. tak se sem prý koukne večer. to abychom uklidily, ne? říkala jsem mu, at si uvaří kakao, dá piškoty do misky a dá se do čtení…
neměla jsem čas ještě to všechno pročít, ještě mám na čem dělat, i kolem článku, tak dnes nejsem v obraze. večer to doženu.
Zuzko děkujeme za zprávy. ![]()
Takže: jeden pozdrav pro pana šéfa
a věřte, že tento server rozhodně nediskriminuje muže, má toho posledních pár dnů, chudák, asi dost, taky jsem se sem nemohla dostat.
![]()
Myšinko pani Zuzka psala, ze linky budou zverejneny tady na emiminu, takze o clanek urcite neprijdes ![]()
Řekla bych, že na webových stránkách Hradeckého deníku.
Sice jsem tady do diskuze ještě nepřispívala, protože vše podstatné bylo řečeno, ale čtu od začátku a čekám, jaké toto celé bude mít rozuzlení.
Taky mi už brečí domácnost, dnes nevařím a pracvní morálka na bodu mrazu
.
holky děkuji když už sem do toho všeho začtená.Mně se zase zastavil čas v práci čtu jak zběsilá ![]()

Moc vám k tomu nepovím, jenom to, že toto by měl/a být údajný Markýsek.
Vím, že teď tu zase vzniknou dohady o Anonymním, ale pokud by Admini chtěli, tak se jim přihlásím v SZ, aby mně zbytečně nemuseli hledat přes IP adresu.