Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me asi uz zacina hrabat..
tady to teda je peknej bordel..
Marry11 tady furt neco mele
a ja nevim k cemu,ale tipla bych ze je nekde na zacatku tyhle diskuze..
Anonymi sem hazeji fotky za p.Zuzanu..dobre to chapu,treba to pani Zuzana neumi sem vlozit..
ale jak tu pak mame nekomu verit..
holky když vás tak čtu tak by bylo nejlepí oskenovat si občanky a dt je sem
berte to jako vtip jo…
Tak když to budeme brát podle počtu příspěvků - jsem doufám důvěryhodná.
Ale krom toho mě viděly skoro všechny holky z prosince 2006 ![]()
Že Zuzana někoho pověřila vložením fotky chápu - jednak má i jiné věci na práci a jednak - já se to naučila až když jsem měla podstatně víc příspěvků na kontě, než má ona.
První byl metřík ![]()
no já jsem na začátku diskuze uprostřed a u konce nevím vůbec detaily
Já se nebudu vněšovat a počkám na rozuzlení ![]()
Jájino to si mě pobavila s těma občankama.Sajso tak to je náhoda s tím bydlenim http://www.sirmi.ic.cz/smajl/109.gif

PANÍ ZUZANA MĚ POŽÁDALA ( NEUMÍ VLOŽIT FOTKY ZATÍM) ABYCH TO VLOŽILA TYTO FOTKY BYLY NALEZENY
ANONYM 2
No koukam ze to zacina byt zajimavy..
a uz se moc tesim na p.Zuzanu..
a toho malyho chudacka mi je lito..nekdo si takhle zahral s jeho nebohou drobouckou dusickoua udelal z nej komika.. ![]()
Na tohle se neda nereagovat… nejdriv jsem byla prekvapena, pak nastvana, ptz i ja malinko prispela do diskuze zivot po potratu (nebo jak je ten nazev) a to me holky utesovali: podivej na markýska, ta otehotnela uz v sestinedeli…bylo mi to divne ![]()
a ted uz se tomu jen smeji…je to tu fakt jak detektivka… a jak vas ctu, tak si rikam, kdo je myšinka a kdo vichřice…? ty jsou podezřelé
(uz to tu padlo, kdo jste…tak neresim)
ani nemuzu pracovat, jak to tu hltam ![]()
Hele napadlo mě-mám dotaz spíš na Adminy..
Dá se vysledovat to, když se dotyčná (v tomto případě markýska), jejíž IP adresu znají, jestli je momentálně na serveru a jestli to tu třeba čte?? Já jen, že tu polemizujeme a děláme na všechny bububu, jestli nejdou náhodou podezřelý, tak by se tímto mohla trochu ta atmosféra uvolnit.. ![]()
A ještě-e.mimi mi jeden čas zabíralo hodně času, byla jsem tu docela často, pak to ustalo, ale obdivuju holky, co mají za tak krátkou dobu tolik příspěvků. Tím pádem je i nasnadě to, co jste tady psali a to, že musí být doma, když tolik přispívala. Možná jsem zase za naivku, ale i při jednom dítěti (byť velkém) si nedovedu představit sedět od rána do večera u PC a sledovat ruch.. ![]()
kdo je vichřice nevim.Já sem Míša vás čtu od té doby co se o tom mluvilo na našich těhu stránkách.A ted sme se Sajsou zjistly, že bydlíme ve stejném městě.Chápu vaší nedůvěru i já mám špatný pocit když si představim, že by se tohle dělo u nás.Zaregistrivala sem se páč mi bylo neříjemné a proti srsti být tady jako anonym.
Myšinko, v podstatě jsme všichni anonym, jen si říkame jiným jménem ![]()
ale je to teda síla toto…
jako pár věcí tu nechápu… mam maglajz v tom, kdo je pani zuzana…a proc sem vklada nejaky anonym fotky, ktere uz tu byly…
určitě ví Adminové kdo jsem chodím sem dlouho ale mám strach proto se nepřihlásím vím, že když napíši věřte mi zní to blbě
Anonym 2
Někdo se mně tu ptal, jestli tel.č. na Markýska bylo jen jedno, i když psal Jirka. Ano, nepřišlo mi na tom nic divné, psal z mobilu jen zprávy ohledně porodu, pak už se ozýval jen tady a jinak komunikovala přes SMS Markéta.
Ty fotky už se tedy našly??? Super! Holky, jste fakt detektivové!
Jinak k těm fotkám „Vanessy“: To jsou ty originál fotky, co sem Jirka (Markýsek) vkládal a já jsem je pak zesvětlovala. Pak už jsem si je rovnou uložila zesvětlené a Jirka je pak všechny změnil za ty tesvětlené, protože na nich byla „Vanessa“ líp vidět.