Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
čtu co psala naposled v dubnu ostatní mně nezajímá nebojte dubnátka … tak prý je to zdravotní sestra podle te fotky je takyzdravotní sestra?
Pochopila jsem, ze anonymni ji nasla uplne nekde jinde, nez je emimino. A asi budu moc podezrivava, ale tahle anonymni se mi moc nezda ![]()
Strašný, využívám každé chvilky, a nakukuju
![]()
Marry , z Fotogalerie jde fotka smazat jedině přes admini, ne?
Myslím, že tenkrát ještě nebyla tak „zkušená“, tak se chybka vloudila a pak to v té rychlosti smazat nešlo
![]()
Taky mě zajímá, odkud ta fotka - dvojče - je?!
holky valim domů z práce až budu doma musim se připojit sem napnutá jako kšandy kde co zase bude nového zatim pa
Vichrice , s takovým nickem, bydlištěm a počtem příspěvků bych si moc nevyskakovala
![]()
Ja nevyskakuju
je pravda, ze sem chodim tak rok, ale zatim jsem jen jsem cetla
pac nejsem ani tehotna ani snazilka
Ale uz vyskakovat nebudu, budu jen cist ![]()
Holky holky zacinate bejt opet moc duverivy..ctete ty prispevky vic pozorne a vic nad nima premyslejte..
![]()
Handah píše:
Vichrice , s takovým nickem, bydlištěm a počtem příspěvků bych si moc nevyskakovala![]()
![]()
TAK TO MĚ VELICE POBAVILO POPRVÉ OD PRVNÍHO PŘÍSPĚVKU
TO OSTATNÍ TAK ZÁBAVNÉ NENÍ
no já si chci přečíst jak udělala finál v tom dubnu vím že si vymyslela ten hematom … a na zdravotníka bych řekla že to nejspíš vypadá ty pojmy a všechno jak psala když vanesska se narodila i když dá se to třeba i nastudovat…
NO já bych si to celý přečetla ale zas ve volnu chci udělat něco jinýho tak čtu už jen ty zbytky a to jsem valstně u finále v pátrání ![]()
Jen nechápu seznam těch příspěvků mrknu ještě jinde kde napsala jich musela zaslat daleko víc ne?
jen chci napsat že inkubátor u okna je opravdu reálný - Můj chlapeček byl v inkubátoru u okna
Ja jsem teda spis Breclavacka a nedavno se prestehovala sem do mista, ktere mam uvedene. Jen mi prislo divne, ze pani Zuzana za sebe nekoho nechala psal. Ale pravda, budu vic duveriva a omlouvam se ![]()
Nevím, kde paní Zuzana přišla k té fotce, ona se vám k tomu vyjádří sama, jen mě poprosila, ať ji vložím, že je shodná…
Já se jen kryju anonymitou, aby hned Markýsek nevěděl/a, kdo je s paní Zuzanou v kontaktu. To je snad pochopitelné, ne?
holky já jsem moc důvěřivá takže já cokoliv tu napíšete uvěřím a to je špatný ![]()
NO ta fotka klidně může být upravena budem realisti jak to ted u Markysky a jejich kompliců chodí ![]()
anonymní a ona jednu fotku zapomněla smazat??? nebo já tomu fakt nerozumím ale číst celý to fakt nemám šanci ted dítě spí tak mám čas a teda je to lepší než film