Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
18.9.08 10:49
  • Citovat
  • Upravit
4705
18.9.08 10:54

veera: chtěla jsem napsat něco podobného,ale předběhla jsi mě.

Dneska je Markýsek žhavá sopka, za měsíc to budou jen sotva vlažná kamýnka. Na žádný trestný čin to podle mě taky není,krom těch případných fotek, pro ostatní je to poučení, holt riziko virtuální reality…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.08 11:19

když jsem zadala markýsek do vyhledávače kontaktů na skype, tak mně to našlo 4 kontakty a jeden kde je skype jméno markysecek a otevřu si zobrazit profil, tam má: pozor na mě zase si dělám srandu… docela by mě zajímalo, jestli je to stejný kontakt, který máte na skype…
 Zuzka

• Citovat
  • Upravit
6260
18.9.08 11:42

Proč si myslíte, že to není žalovatelné? Přece dr. Antl je kapacita a určitě ví o čem mluví. Věřila bych odborníkovi.

A Sheelle, promiň, snad jsem to nepochopila špatně, ale to bychom ji snad měly litovat? Člověk, který si takhle zahrává s důvěřivostí, který se vetřel do přízně maminek, nakukal jim bludy a kochal se jejich soucitem? Už to tu někdy zaznělo, ale znovu připomínám, myslím si, že když jí to projde teď, po chvíli odmlky se někde objeví znovu s jinou identitou a vše začne nanovo. Co já vím, mohla by mít třeba smrtelně nemocné dítě :! a děsit rodiče dětí s podobným osudem tragickými zavěry…
I kdyby byla psychicky nemocná, no a co? Tak by se měla vypátrat a měla by se jít léčit, ale aby jí to prošlo jen tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.9.08 11:43

No, holky,
z jedné strany máte pravdu, ale z druhé strany - Markýsek teď podle mě určitě netrpí nad tím, co způsobil. Možná si dá chvilku pauzu, ale myslím si, že s tím začne znovu, třeba i někde jinde. A tomu by se mělo zabránit. Najít ho a donutit, aby si své problémy řešil, nebo aby prostě pochopil, že musí nést odpvědnost za to, co dělá. Jestli jste četly pozorně příspěvky Katty a Makk - myslím si, že jim ublížil Markýsek hodně. A nejsou jediné. A to by se prostě opakovat nemělo. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.08 11:48

mě děsí představa, že by se ukázala u nás na stránkách fuj.U nás o ní taky holky vědí, ale stejně. Míša

• Citovat
  • Upravit
327
18.9.08 12:00

Přemýšlím, máte pravdu, opravuju se: prošetřit by se to asi mohlo (jestli se někdo odhodlá to oznámení podat), spíš si myslím, že TČ se neprokáže a věc bude odložena. Ale to je jen můj názor. Odborníkem a profíkem je určitě pan Antl, ne já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.9.08 12:17

Míšo a kde je to u vás? :wink: Na BC už registrovaná je - pod dvěma nickama - snad jen dvěma. 8) Na poradny.pritelkyne asi taky.. :roll:

Veero jo, to jsem si říkala taky, ale i když to odloží, vypátrat ho budou muset a vyslechnout. Případně nechat vyšetřit atd. A o to jde asi hlavně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.9.08 12:20

Hlásí se detektiv Štika s další stopou :-)
vygooglila jsem „trutnov pilates“ a vyběhla stránka, kde je seznam všech vyškolených instruktorů Pilates. Na stránce jsem dala vyhledat „markéta“ a našlo to jenom jednu. A hádejte odkud je? :)
 http://www.pilates.cz/kurzy.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.9.08 12:21

Dokonce je tam na ni telefonní číslo - nemohl by ho někdo porovnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
18.9.08 12:28

Ahoj holky,
já nevím, ale myslím že pokud ten dotyčný Markýsek má ten nick tady takovýto, že jej nebude používat jinde. Myslím že člověk který je trochu opatrný jinde zvolí jinou přezdívku, zvlášť pokud zvládne být zároveň manžel a sestra atd. A Markéta je docela časté jméno a Markýsek si může říkat nejedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
18.9.08 12:29

helama a co to je za stránky sem už z toho minoň :lol:
Jinak já sem ten anonym Míša.
Sajso a pod jakejma dvěma jmény tam je?U nás sem jí nenašla aspon teda zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.9.08 12:33

Myšinko jednak jako Markýsek a jednak jako svůj manžel - Pawlis. 8) Teda - co víme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.9.08 12:34

To tel. cislo neni stejne jako na „ni“ mam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
18.9.08 12:35

Sajso jo jo to vím já myslela jako ještě nějaká ženská, že tam byla.Četla si sz?Jinak Sem dneska dostala lehký pojeb v práci co prej dělám no čtu si, ale to oni nepochopí.Stejně počítám, že od středy budu doma a do práce půjdu až bůh ví kdy.Asi tak za 4 roky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová