Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mišuna píše:KarolQ píše:souhlasím, jen mi připadá že M. psychická porucha zatím neprošla psychiatrií a léčbou psychofarmaky
nemusi to byt vozičkař, mnoho lidu je v invalidnim dachodu pro psych. poruchu
podle me ani nevyšla na povrch, neb sam dotycny se malokdy jde lecit dobrovolne.
Konečně jsem dočetla diskuzi až na konec a zjistila, že ke všemu o čem jsem včera přemýšlela, když jsem to začala číst, jste už došly samy ![]()
Nejdřív jsem si taky říkala, že si z nás někdo krutě vystřelil viz prostředníček „Vanessky“, že byl výsměchem, ale zase poměrná pečlivost, se kterou byl nick Markýsek vystavěn a intenzita příspěvků, spíš napovídá psychické poruše. Osobně zvládám jen jeden deníček a občas nějakou diskuzi, která mě zaujme, takto jsem narazila na „Vanessku“ a stálo mě to hodně probdělých nocí si to pročíst. Co se týče nesrovnalostí, které popisuje paní Zuzana, tak si taky nejsem jistá, že úplně všechny obstojí, emimiňačky pro své souputnice téměř dýchají /viz obrana „Markýska“/ a manželé emimiňaček jsou většinou dost zainteresovaní, protože emimino jejich manželkám krade opravdu hodně času
Ale já si vzpomínám, že mně byla divná jedna věc, už nevím, jak to bylo přesně a dohledávat se mi to nechce, ale byla to zpráva /nebo přepsaná sms/ od „manžela“, že se tuším něco děje a že by jel za „manželkou“, ale pil, nevím, ale nějak mi to nesedělo, protože vím, že můj manžel by pohnul zemí, aby se za mnou nějak dostal, bylo to podivné, ale přesně jak píšete, člověk nepředpokládá, že by někdo zneužil tak citlivé téma a také Lenula byla v telefonickém kontaktu, takže to člověk přejde. K tomu telefonu by mě zajímalo, jestli Lenula když dostávala sms od „Marky“ i „Jirky“, tak jestli to bylo pořád stejné číslo, ale to jen tak pro zvědavost. Taky si nemyslím, že to musí být nutně zdravotník, protože jak napověděla Katty, tak ta osoba prachsprostě vykrádá cizí osudy, přepracuje a používá znova. Pro normální lidi nepochopitelné, těžko říct, co si tímto kompenzuje. Zřejmě nedostatečnou pozornost ostatních lidí. Také to, že si tato osoba ještě pořídila „sestru“ s potížemi, je vidět, že se vyžívá, když jí někdo lituje. Jsem zvědavá, jestli se někdy dozvíme pravdu, ale podle mě skutečnost nebude taková detektivka.
P.S. mě vidělo cca 10 holek od nás z deníčku ![]()
kadlina píše:
P.S. mě vidělo cca 10 holek od nás z deníčku
Jen mě napadlo, že bys mohla být celý deníček jen a jen ty a tvých deset identit
- takže byste se mohly vídat do alelujá a houby z toho ![]()
Už z té kauzy blbnu a vymýšlím krávoviny, idu hají ![]()
L.
Ahoj holky,
pročítám to tu, moc jste toho napsaly. Vím, že příspěvky tohoto typu nemáte rády, nemůžu jinak. Ale jsem to já, která se okolo toho začala zajímat. Maminka Sherlock Holmesová. Berte to tak, že z jedné strany bych to chtěla podepsat, ale z druhé strany bych se nerada dočkala, abych od „Markýska“ měla bombu pod autem nebo se dokonce stalo něco mému synovi. Jsou holky, které o mně ví, kdo jsem, s nimi jsem v kontaktu a věděli o tom všem dřív, než to propuklo. Mají ode mě přeposlané maily, ve kterých komunikuji s paní Zuzanou.
A co mě k tomu odhalení vedlo? Nejdřív chci říct, že nejsem žádný šmírák, tak si nepřipadám. Mám sama taky ty nepříjemné věci za sebou, takže vím, jak se cítíte. Na jiném serveru si píšu aktivněji než tady.
Holky, prožívala jsem všechen poprask kolem Vanessky, byla moc smutná, litovala M. Ale pořád jsem se pocitově cítila jako nesvá, byla jsem jakoby v jiné kůži. Ale VĚŘILA, jako všechny ostatní VĚŘILA. Jenže koncem srpna přišla zpráva o dalším těhu. To byl ten IMPULS, který mě přesvědčil, že tohle není snad už možný. Nevěřícně jsem na monitor hleděla, já si myslím, že jako každá, tahle zpráva mi prostě vyrazila dech. Tím jsem si začala být jistá, že tady něco není v pořádku. Ať mi to máte za zlé nebo ne, prostě jsem se musela podívat do novin na jména. Vím o tom, že se uveřejňují, i když tam nemusí být všechna. Když mi něco nesedí, tak se prostě snažím podívat do dostupných materiálů, zjišťuju si fakta, jsem prostě taková a nepovažuju se zrovna za Stbáka. Po fotce jsem se rozhodně nepídila. Hledala jsem uklidnění, že tam jméno Vanessa prostě bude a já si řeknu, no holka to má těžký, i když má život jako z telenovely a další těhotenství jí konečně musí vyjít.
Projela jsem články a jeden konkrétní mi nešel otevřít. Tak jsem zkusila vznést dotaz, že se známé narodila dcera Vanessa a článek, ve kterém by měla být, mi nejde zobrazit. Paní redaktorka mi ho přeposlala do mailu a nezapomněla napsat, že holčička jménem Vanessa tam vůbec není. Šla jsem poté s pravdou ven a nebála se jí o tomto tématu otevřeně rozepsat a udělat svojí analýzu. Paní redaktorka, za což jsem jí velice vděčná (a ona to ví), se tématu chytila a zjistila k tomu další věci, které znáte. Tohle nebyla práce 3 dnů! A díky svým životním zkušenostem, kde jsem lež řešila (a ne jednou
), jsem opět dala na svůj čuch.
Maminky, tento web je úžasný, strašně nám maminkám pomáhá všemi způsoby a určo by byla škoda, aby byl kýmkoliv a čímkoliv poškozen. Můžete mi mít za zlé, že jsem začala Markýska podezřívat a pátrala v novinách, chápu. A když znáte výsledek? Nikdo nemá právo jednat jako Markýsek, to se prostě nedělá, bylo nutné jí zastavit a vám všechno oznámit.
Dobrou noc přeje maminka Sherlock Holmesová.
Shercolu vidim,, žees měla stejný pocity jako já já jsem taky uplně čuměla na monitor že otěhotní zase za měsíc po tak tragické věci jako je smrt … A vidět vlastní dítě a ihned se do toho pustili když lékaři zvlášt po potratech doporučují aspon 6 měsíců a ona po smrti na to skočí ihned no mně to bylo velice podivné ale koumat se mně ot nechtělo na to fakt není čas řešit blázna ![]()
Tak pádím kuchtit a sem tam si to zase pročtu ale uplně mně mrzí mráz po zádech děs
ahojky, chci rict jen k tomu, jak se nekdo vcera ptal na ta jmena v novinach. v hradecke porodnici to chodi tak, ze clovek podepisuje mj. i souhlas ke zverejneni krestniho jmena sveho ditete v hradeckem deniku (je tam vzdycky za kazdy den soupis krestnich jmen deti, co se narodily). takze se klidne muze narodit dite - a kdyz rodice souhlas nedaji, v novinach jeho jmeno byt nemusi
(cimz nezpochybnuji dalsi fakta, ale toto jako impuls k patrani me pobavilo).
Ahojky,
maminko Holmesová myslím že chápeme a taky si nemyslím, že bychom byly radši, kdyby celá kauza nevyšla na světlo. Už se blížilo další úmrtí, takže jen dobře, že zas nebude celé emimi brečet nad krutým osudem. ![]()
Holky mrkněte. Našla jsem nějaké Markýska i na poradny.pritelkyne, nevím, jestli je to ta samá, má tam pár příspěvků, ale přišla o mimi, tak to je povědomé… ![]()
ad noviny: ano, máte pravdu, tohle všechno jsem šerlokyni vysvětlila ještě předtím, než jsme pátraly dál. a jak jsem již několikrát psala, původně jsem hledala, zda jsme - jako novináři - neudělali chybu a třeba na nějaké děcko opravdu nezapomněli. proto jsem volala do porodnice, ne ze všetečnosti. logicky jsme také pžedem usoudily, že rodička, která svému prenatálnímu dítěti udělá takovou reklamu na svém osobním účtu a sama jásavě oznamuje jeho narození asi není ten typ, co by sestrám zakázal zveřejnění křestního jména.
Ještě: maminka holmesová nerodila v hk a mechanismus oznamování jmen neznala, dopředu nevěděla o podepisovaném souhlasu rodiček.
Další: my můžeme požadovat i informace, které se nezveřejňují. jsou mnohdy nutné právě k tomu, abychom někomu neublížili. ty ovšem podává sám ředitel nemocnice. a jen v závažných případech, mají-li obecnou platnost. navíc nemocnice nijak nepochybila, když oznámila nenarození. když se nikdo nenarodil (a potažmo také neumřel, tím narážím na jedny z prvních reakcí zde v diskusi) nedotýká se to přece ničích práv na soukromí. ano, stane se někdy, že když sálová sestra hlásí novinám denní sumář, omylem přečte i jméno děcka, které nemá být zveřejněno (moc takových dětí ale není). ovšem okamžitě se opraví (prominte ten ne, ten se nemůže hlásit). novinář prostě jméno škrtne a píše dál. nikoho nezajímají důvody, opravdu ne. věřte mi, sama jsem ještě jako píšící redaktorka děti denně nějaký rok „nabírala“. sloupek s křestními jmény představuje rozsahem asi tak setinu, počítám-li sport, tedy ještě menší procento, denně připravovaného materiálu. takže i (velmi, velmi řídké) sestřino přeřeknutí držíme v hlavě jen do té doby, než jméno škrtneme. nezlobte se, zní to na těchto stránkách možná krutě, ale je to tak. odpovídám víc, než obsahovala vaše (správná) poznámka, ale možná předejdu dalším připomínkám.
holky jukněte ještě na štěstí.cz a dejte si tam markýsek je tam taky fotka
Je pravda, že já vás tady čtu furt a je to lepší než čtení detektivek.Nejsem tady přihlášená páč sem z jiných stránek.Ale sem Míša
Anonymni píše:
holky jukněte ještě na štěstí.cz a dejte si tam markýsek je tam taky fotkaJe pravda, že já vás tady čtu furt a je to lepší než čtení detektivek.Nejsem tady přihlášená páč sem z jiných stránek.Ale sem Míša
No tak pokud bychom přijaly myšlenku, že by někam vložila reálnou fotku, tak v tomto případě tam jistá podobnost je.. ![]()
No, ovšem totálně jsme tím vyloučily myšlenku, že to nemusí být vůbec holka.
A fakt nemusí…
Já osobně si myslim, že by někde ta fotka reálná být mohla.Ten člověk nemůže být tak dokonalej, že by po sobě uklidit všechny stopy.A nevěřim, že psala jen sem k vám koukala sem už i k nám jestli tam nemáme vetřelce a zatim nic.Míša
Jojo, ten věk mi tam taky nesedí…
Její příspěvky byly hodně zkušené (a řekla bych, že s opravdovou znalostí věci, protože častokrát holkám radila, co mají udělat a že mají být v klidu, a doufám, že kdyby o tom nic nevěděla, tak by si takové rady na triko nevzala…
)
prosím, vkládejte linky nalezených stop, urychlí se tím ostatním hledání. děkuji (myslím tím i sebe, času je málo…) ![]()
http://www.stesti.cz/…il/MARKYSEK/
(ale podle popisu to bude holka tak do dvaceti
)