Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
17.9.08 19:30
Sajsa píše:
No, holky 10 diskuzí, to skoro zaslouží obdiv. :P Vím, že je to černý humor, ale ještě že Jiřík byl celkem soběstačný, jinak hrozilo další úmrtí - hlady. 8) Ošéfovat 10 diskuzí, to bych nedělala nic jiného. :roll:

neumřel, on totize treba ani neni. a i kdyby tak je super zena ne?? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
17.9.08 19:34

a to si vemte že ještě v dubnu 2009 jestli se nepletu ošéfovala seznámek těhulek
Strašně si toho pamatovala to 1 člověk ani nemůže zvládnout, že by to byla celá skupinka :o))) a nebo je to génius teď zase trochu černého humoru ode mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
17.9.08 19:35

no to jo, tolik toho zvládnout a ještě obstrarat chod rodiny, fakt smekám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.9.08 19:38
KarolQ píše:neumřel, on totize treba ani neni. a i kdyby tak je super zena ne?? :D :D

No jasně, že asi ani není a dobře dělá, protože jinak by ani nevěděl, jak máma vypadá. Viděl by pořád její záda před PC. :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 19:39
katty píše:
a to si vemte že ještě v dubnu 2009 jestli se nepletu ošéfovala seznámek těhulek
Strašně si toho pamatovala to 1 člověk ani nemůže zvládnout, že by to byla celá skupinka :o))) a nebo je to génius teď zase trochu černého humoru ode mě

může opavdu znam lidi co maji extremne dobrou pamet.
a nebo si delala poznamky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 19:40
Sajsa píše:
KarolQ píše:neumřel, on totize treba ani neni. a i kdyby tak je super zena ne?? :D :D
No jasně, že asi ani není a dobře dělá, protože jinak by ani nevěděl, jak máma vypadá. Viděl by pořád její záda před PC. :? :lol:
:D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
17.9.08 19:57
jajinaR píše:
jesali bych k paní Zuzaně mohla mít jednu otázku??? U nás je tenhle deník taky a všechny miminka tam nejsou uvedeny.. jen by mě zajímalo jak nato někdo přišel??? co já vím k nám do porodky když přišli a chtěli fotit jasně se zeptají jesli mužou a já silně pochybuju že by dovolily fotit na jipce!!!! to je asi nesmysl ne??? možná už se to tady řešilo a někdo se nato ptal a já to nečetla jak říkám nemám čas číst vše ale tohle by mě zajímalo a jesli teda byste byla tak hodná a napsala která se na to vás ptala??? myslím její nick??? Předem moc děkuji za vaší odpověd…

JAJINO , na to jsem už taky ptala. Focení opravdu není povinné a navíc na jip v takové situaci by se málokdo fotil do novin…
Prý to ale byl jen první impuls a pak prý byla Zuzaně divná spousta dalších věcí, které vypisuje na straně 36. K tomu jsme už taky reagovaly....... V přímém přenosu tu opravdu rodilo hodně holek a tatínků je tu taky dost.....

No, mně by docela zajímalo, kdo je tak aktivní, že když nenajde někoho ve fotogalerii baby-boom, tak hned kontaktuje redakci :lol:
To zase mně přijde ujetý :lol: pardón, pokud to náhodou bylo jinak…

Já mám teda pocit, že je to celé divné na obou stranách - „žalované“ i „žalující“. Nějak mi hlava nebere celou kauzu :?

Zorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.9.08 20:01

tak pozor!
dala jsem si tu práci a prohlédla všechny její příspěvky kam psala… je toho 180 stran!
Začala v diskusi
Dvojčátka pak přešla do
prosince 2007 a jela dál
Už druhý potrat
Srpen 2008
Zamlklé těhotentsví 12tt
Věkový rozdíl - puberta a miminko na cestě
Září 2006 únor 2009 (tam dávala jen zprávu od někoho)
Termín říjen - listopad 2008
Kdy na vás bylo vidět těhotenství?
Vanesska 0808 aneb srpen 2008
Rizikové těhotenství Život po potratu
Jak postupovat po potratu
Duben 2009
Termín porodu březen - duben 2009

někam napsala jen několik příspěvků…

a pak tedy v únoru 2009 jako svoje setra Kammi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.9.08 20:04

holky já si myslím, že všechny narozené děti v té porodnici projdou alespoň jména jejich deníkem! samozřejmě fotek je u nich pár.. tedy tady u nás to tak je!!!
ale VŠECHNY DĚTI CO SE NARODILY JSOU UVEDENY ALESPOŃ JMÉNEM A PŘÍJMENÍM, fotky tam jsou jen těch co s tím souhlasí!
to byl první popud.. paní Zuzana však na tento první popud zjistila, od primáře oddělení jejich nemocnice že se tam žádná Vanessa nenarodila a tudíž ani nezemřela!!! to bylo to první!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.9.08 20:06

Tak to je síla : :lol:

Holky a já jsem včera manželovi zahlásila : tyjo ta mařka je zase těhotná co ji zemřela ta holčička a představ si, že má taky hematom … A pak jsem mu řekla, že je teda nějak super plodná, že to ani není možný rodí rodí koncem června dítě zemře za týden pak se čistí po porodu do konce sprna a pak ihned jak se vrátí z porodnice tak ihned za měsíc otěhotní??? Tak mně to prostě nebral rozum: že to takto dokážou mně by to teda zdrtilo, kdyby se malé cokoliv stalo a stalo se co jí a tak … A pak jak se říká čas to zahojí ale nikdy ne nadobro … A to už je teda její věc jaká je citlivka … A pak mně ale nešlo do hlavy, že to tak riskuje, že je po porodu krátce těho se zase navrací do pomalu do původního stavu, vše je posunutý na místo pro miminko a ona to riskuje když už 2krát o miminko přišla a tentokrát svoje miminko vlastně viděla…

No já jsem ráda, že jsem rodila v červenci 2008 já bych si psávala z šílencem kdybych otěhotněla o měsíc později :lol:

A myslím, že to muselo holky v srpnátkách hodně vzít, když někdo z nich měl problémy a měli do srpna ještě daleko …

NO přečíst 43 stran opravdu na to nemám čas ale nekdo by mne to klidne mohl napsat do jedné kostky jak to přesne bylo podle mně je to nejaká osůbka co ve skutenosti treba o ty mimca takto prisla a porad si to pripomina a mysli na to a truchly proc :(

NO bez komentáře toto je teda příběh …

• Citovat
  • Upravit
11530
17.9.08 20:07
Macík74 píše:
tak pozor!
dala jsem si tu práci a prohlédla všechny její příspěvky kam psala… je toho 180 stran!
Začala v diskusi
Dvojčátka pak přešla do
prosince 2007 a jela dál
Už druhý potrat
Srpen 2008
Zamlklé těhotentsví 12tt
Věkový rozdíl - puberta a miminko na cestě
Září 2006 únor 2009 (tam dávala jen zprávu od někoho)
Termín říjen - listopad 2008
Kdy na vás bylo vidět těhotenství?
Vanesska 0808 aneb srpen 2008
Rizikové těhotenství Život po potratu
Jak postupovat po potratu
Duben 2009
Termín porodu březen - duben 2009

někam napsala jen několik příspěvků…

a pak tedy v únoru 2009 jako svoje setra Kammi

no zvládnout tolik diskuzí to musí být člověk fakt machr, řekla bych ideální adept na admina :lol: :lol:
začínám se stydět :oops: já stíhám tak akorát přispívat do dvou diskuzí a pročítat nově založené 8O , no asi to bude tím, že mám skutečného manžela a skutečné děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.9.08 20:07

macik ty ses teda profik ty ses uplnej policajt ale ja se musim priznat zeja taky protoze mne to fakt neslo do hlavy hned jak dostala ten hematom tak jsem si vzpomena na sebe a pak koukla na malou a stejne mne porad slzely oci ze to byla horzna predstava o malou prijit a vse dobre dopadlo proste se tim fakt nekdo bavi …

Hrůzaaa

• Citovat
  • Upravit
Marry11
17.9.08 20:11

Macik a to tema jak tu bylo o té mařce co otehotnela a chtela se zbavit toho mimča v 16 tt nebo jak byla, že bude tlustá nebo jak to přesne bylo nebyl to nekdo taky z nich? to taky nedávalo smysl proč nekdo na toto forum leze… Max si to má vyřešit když už díte nechce dejme tomu nekde s někým a ne obtežovat cely forum blbostma.

• Citovat
  • Upravit
54
17.9.08 20:29

nenene, nenene, nebyla to ujetá ženská, co hledala někoho v babyboomu, byla to jedna z vás, moc prima maminka. hledala cíleně, protože jí v kause markýsek začaly smrdět mnohé věci. jenže to jsem zprvu nevěděla, jen jsem reagovala na dotaz, zda jsou v denním sumáři (bez fotek, jen seznam kř jmen) všechny narozené děti, že shání vanessu narozenou 23.6. protože stále sháníme nějaké děcko, které někomu chybí v babyboomu (obvykle se maminky vztekají, že namají fotku v galerii a pak se - vlídně - dopídím toho, že se nenechaly vyfotit, nebo že je nefotil náš profik, ale strejda z dolní lhoty, a ne pro deník, ale pro tetu…):D , přistupovala jsem k tomu obezřetně a zavolala do porodnice, jestli to nebyl náš kixs. a tam ji v porodní knize nenašli. a pak mi ta jedna z vás řekla, o co jde, a začaly jsme to dávat dohromady. až pak jsem volala na dětskou kliniku - na porodnici mi řekli, že by takové dítě s potížemi nebylo u nich, ale na jipce novorozeneckého oddělení dětské kliniky. ona ta původkyně - odhalitelka není ted on, je několik dní mimo komp, a já nevím, jestli se bude chtět pochlubit, je taková skromná…až se vrátí, nechám to na ni. není ujetá, ROZHODNĚ NENÍ UJETÁ. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
17.9.08 20:39

Přidám něco z pátrání:
podle fotky soudím, že Markýsek nebo ta osoba s tím ručníkem na hlavě levák - nebo se pletu?

Každá fotka je dělaná z jinýho foťáku, neboť každá má jiný název - to jsem objevila Ameriku, co? :lol: Takže fotky jsou postahovaný různě…teda asi nevybrakovala nějaké nebohé rodině jejich rodinné album…teda podle mě…

Jdu pátrat dál…

Fotka s Vanesskou se jmenuje normal_Vanessa004.jpg - podle vyhledávače tato fotka existuje jenom u nás na emiminu…Pokud dám do vyhledávače jenom normal_vanessa.jpg vyhodí to pár fotek, ale na žádný jsem nenašla miminko v inkubátoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová