Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
17.9.08 19:07

jesali bych k paní Zuzaně mohla mít jednu otázku??? U nás je tenhle deník taky a všechny miminka tam nejsou uvedeny.. jen by mě zajímalo jak nato někdo přišel??? co já vím k nám do porodky když přišli a chtěli fotit jasně se zeptají jesli mužou a já silně pochybuju že by dovolily fotit na jipce!!!! to je asi nesmysl ne??? možná už se to tady řešilo a někdo se nato ptal a já to nečetla jak říkám nemám čas číst vše ale tohle by mě zajímalo a jesli teda byste byla tak hodná a napsala která se na to vás ptala??? myslím její nick??? Předem moc děkuji za vaší odpověd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
17.9.08 19:14

jo a ještě chodila do únor 2009 opět jako její sestra Kammi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.9.08 19:22

Teda jak tady teď čtu, kam všude ten člověk chodil, tak si vůbec nedovedu představit, jak se to dá stíhat. A hlavně si pamatovat, co kde napsal/a. A ještě být svoje sestra. To mi hlava nebere 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
17.9.08 19:27

jo taky to nechápu, já bych v tom měla děsnej guláš, co jsem kam a komu napsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 19:28
mirinka píše:
jo taky to nechápu, já bych v tom měla děsnej guláš, co jsem kam a komu napsala…

no to ja taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.9.08 19:29

No, holky 10 diskuzí, to skoro zaslouží obdiv. :P Vím, že je to černý humor, ale ještě že Jiřík byl celkem soběstačný, jinak hrozilo další úmrtí - hlady. 8) Ošéfovat 10 diskuzí, to bych nedělala nic jiného. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 19:30
Sajsa píše:
No, holky 10 diskuzí, to skoro zaslouží obdiv. :P Vím, že je to černý humor, ale ještě že Jiřík byl celkem soběstačný, jinak hrozilo další úmrtí - hlady. 8) Ošéfovat 10 diskuzí, to bych nedělala nic jiného. :roll:

neumřel, on totize treba ani neni. a i kdyby tak je super zena ne?? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
17.9.08 19:34

a to si vemte že ještě v dubnu 2009 jestli se nepletu ošéfovala seznámek těhulek
Strašně si toho pamatovala to 1 člověk ani nemůže zvládnout, že by to byla celá skupinka :o))) a nebo je to génius teď zase trochu černého humoru ode mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
17.9.08 19:35

no to jo, tolik toho zvládnout a ještě obstrarat chod rodiny, fakt smekám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.9.08 19:38
KarolQ píše:neumřel, on totize treba ani neni. a i kdyby tak je super zena ne?? :D :D

No jasně, že asi ani není a dobře dělá, protože jinak by ani nevěděl, jak máma vypadá. Viděl by pořád její záda před PC. :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 19:39
katty píše:
a to si vemte že ještě v dubnu 2009 jestli se nepletu ošéfovala seznámek těhulek
Strašně si toho pamatovala to 1 člověk ani nemůže zvládnout, že by to byla celá skupinka :o))) a nebo je to génius teď zase trochu černého humoru ode mě

může opavdu znam lidi co maji extremne dobrou pamet.
a nebo si delala poznamky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.9.08 19:40
Sajsa píše:
KarolQ píše:neumřel, on totize treba ani neni. a i kdyby tak je super zena ne?? :D :D
No jasně, že asi ani není a dobře dělá, protože jinak by ani nevěděl, jak máma vypadá. Viděl by pořád její záda před PC. :? :lol:
:D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
17.9.08 19:57
jajinaR píše:
jesali bych k paní Zuzaně mohla mít jednu otázku??? U nás je tenhle deník taky a všechny miminka tam nejsou uvedeny.. jen by mě zajímalo jak nato někdo přišel??? co já vím k nám do porodky když přišli a chtěli fotit jasně se zeptají jesli mužou a já silně pochybuju že by dovolily fotit na jipce!!!! to je asi nesmysl ne??? možná už se to tady řešilo a někdo se nato ptal a já to nečetla jak říkám nemám čas číst vše ale tohle by mě zajímalo a jesli teda byste byla tak hodná a napsala která se na to vás ptala??? myslím její nick??? Předem moc děkuji za vaší odpověd…

JAJINO , na to jsem už taky ptala. Focení opravdu není povinné a navíc na jip v takové situaci by se málokdo fotil do novin…
Prý to ale byl jen první impuls a pak prý byla Zuzaně divná spousta dalších věcí, které vypisuje na straně 36. K tomu jsme už taky reagovaly....... V přímém přenosu tu opravdu rodilo hodně holek a tatínků je tu taky dost.....

No, mně by docela zajímalo, kdo je tak aktivní, že když nenajde někoho ve fotogalerii baby-boom, tak hned kontaktuje redakci :lol:
To zase mně přijde ujetý :lol: pardón, pokud to náhodou bylo jinak…

Já mám teda pocit, že je to celé divné na obou stranách - „žalované“ i „žalující“. Nějak mi hlava nebere celou kauzu :?

Zorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.9.08 20:01

tak pozor!
dala jsem si tu práci a prohlédla všechny její příspěvky kam psala… je toho 180 stran!
Začala v diskusi
Dvojčátka pak přešla do
prosince 2007 a jela dál
Už druhý potrat
Srpen 2008
Zamlklé těhotentsví 12tt
Věkový rozdíl - puberta a miminko na cestě
Září 2006 únor 2009 (tam dávala jen zprávu od někoho)
Termín říjen - listopad 2008
Kdy na vás bylo vidět těhotenství?
Vanesska 0808 aneb srpen 2008
Rizikové těhotenství Život po potratu
Jak postupovat po potratu
Duben 2009
Termín porodu březen - duben 2009

někam napsala jen několik příspěvků…

a pak tedy v únoru 2009 jako svoje setra Kammi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.9.08 20:04

holky já si myslím, že všechny narozené děti v té porodnici projdou alespoň jména jejich deníkem! samozřejmě fotek je u nich pár.. tedy tady u nás to tak je!!!
ale VŠECHNY DĚTI CO SE NARODILY JSOU UVEDENY ALESPOŃ JMÉNEM A PŘÍJMENÍM, fotky tam jsou jen těch co s tím souhlasí!
to byl první popud.. paní Zuzana však na tento první popud zjistila, od primáře oddělení jejich nemocnice že se tam žádná Vanessa nenarodila a tudíž ani nezemřela!!! to bylo to první!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová