Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jesali bych k paní Zuzaně mohla mít jednu otázku??? U nás je tenhle deník taky a všechny miminka tam nejsou uvedeny.. jen by mě zajímalo jak nato někdo přišel??? co já vím k nám do porodky když přišli a chtěli fotit jasně se zeptají jesli mužou a já silně pochybuju že by dovolily fotit na jipce!!!! to je asi nesmysl ne??? možná už se to tady řešilo a někdo se nato ptal a já to nečetla jak říkám nemám čas číst vše ale tohle by mě zajímalo a jesli teda byste byla tak hodná a napsala která se na to vás ptala??? myslím její nick??? Předem moc děkuji za vaší odpověd…
Teda jak tady teď čtu, kam všude ten člověk chodil, tak si vůbec nedovedu představit, jak se to dá stíhat. A hlavně si pamatovat, co kde napsal/a. A ještě být svoje sestra. To mi hlava nebere
![]()
jo taky to nechápu, já bych v tom měla děsnej guláš, co jsem kam a komu napsala…
mirinka píše:
jo taky to nechápu, já bych v tom měla děsnej guláš, co jsem kam a komu napsala…
no to ja taky ![]()
No, holky 10 diskuzí, to skoro zaslouží obdiv.
Vím, že je to černý humor, ale ještě že Jiřík byl celkem soběstačný, jinak hrozilo další úmrtí - hlady.
Ošéfovat 10 diskuzí, to bych nedělala nic jiného. ![]()
Sajsa píše:
No, holky 10 diskuzí, to skoro zaslouží obdiv.Vím, že je to černý humor, ale ještě že Jiřík byl celkem soběstačný, jinak hrozilo další úmrtí - hlady.
Ošéfovat 10 diskuzí, to bych nedělala nic jiného.
neumřel, on totize treba ani neni. a i kdyby tak je super zena ne??
![]()
a to si vemte že ještě v dubnu 2009 jestli se nepletu ošéfovala seznámek těhulek
Strašně si toho pamatovala to 1 člověk ani nemůže zvládnout, že by to byla celá skupinka
))) a nebo je to génius teď zase trochu černého humoru ode mě
no to jo, tolik toho zvládnout a ještě obstrarat chod rodiny, fakt smekám..
KarolQ píše:neumřel, on totize treba ani neni. a i kdyby tak je super zena ne??![]()
No jasně, že asi ani není a dobře dělá, protože jinak by ani nevěděl, jak máma vypadá. Viděl by pořád její záda před PC.
![]()
katty píše:
a to si vemte že ještě v dubnu 2009 jestli se nepletu ošéfovala seznámek těhulek
Strašně si toho pamatovala to 1 člověk ani nemůže zvládnout, že by to byla celá skupinka))) a nebo je to génius teď zase trochu černého humoru ode mě
může opavdu znam lidi co maji extremne dobrou pamet.
a nebo si delala poznamky. ![]()
Sajsa píše:KarolQ píše:neumřel, on totize treba ani neni. a i kdyby tak je super zena ne??No jasně, že asi ani není a dobře dělá, protože jinak by ani nevěděl, jak máma vypadá. Viděl by pořád její záda před PC.![]()
![]()
jajinaR píše:
jesali bych k paní Zuzaně mohla mít jednu otázku??? U nás je tenhle deník taky a všechny miminka tam nejsou uvedeny.. jen by mě zajímalo jak nato někdo přišel??? co já vím k nám do porodky když přišli a chtěli fotit jasně se zeptají jesli mužou a já silně pochybuju že by dovolily fotit na jipce!!!! to je asi nesmysl ne??? možná už se to tady řešilo a někdo se nato ptal a já to nečetla jak říkám nemám čas číst vše ale tohle by mě zajímalo a jesli teda byste byla tak hodná a napsala která se na to vás ptala??? myslím její nick??? Předem moc děkuji za vaší odpověd…
JAJINO , na to jsem už taky ptala. Focení opravdu není povinné a navíc na jip v takové situaci by se málokdo fotil do novin…
Prý to ale byl jen první impuls a pak prý byla Zuzaně divná spousta dalších věcí, které vypisuje na straně 36. K tomu jsme už taky reagovaly....... V přímém přenosu tu opravdu rodilo hodně holek a tatínků je tu taky dost.....
No, mně by docela zajímalo, kdo je tak aktivní, že když nenajde někoho ve fotogalerii baby-boom, tak hned kontaktuje redakci ![]()
To zase mně přijde ujetý
pardón, pokud to náhodou bylo jinak…
Já mám teda pocit, že je to celé divné na obou stranách - „žalované“ i „žalující“. Nějak mi hlava nebere celou kauzu ![]()
Zorka
tak pozor!
dala jsem si tu práci a prohlédla všechny její příspěvky kam psala… je toho 180 stran!
Začala v diskusi
Dvojčátka pak přešla do
prosince 2007 a jela dál
Už druhý potrat
Srpen 2008
Zamlklé těhotentsví 12tt
Věkový rozdíl - puberta a miminko na cestě
Září 2006 únor 2009 (tam dávala jen zprávu od někoho)
Termín říjen - listopad 2008
Kdy na vás bylo vidět těhotenství?
Vanesska 0808 aneb srpen 2008
Rizikové těhotenství Život po potratu
Jak postupovat po potratu
Duben 2009
Termín porodu březen - duben 2009
někam napsala jen několik příspěvků…
a pak tedy v únoru 2009 jako svoje setra Kammi
holky já si myslím, že všechny narozené děti v té porodnici projdou alespoň jména jejich deníkem! samozřejmě fotek je u nich pár.. tedy tady u nás to tak je!!!
ale VŠECHNY DĚTI CO SE NARODILY JSOU UVEDENY ALESPOŃ JMÉNEM A PŘÍJMENÍM, fotky tam jsou jen těch co s tím souhlasí!
to byl první popud.. paní Zuzana však na tento první popud zjistila, od primáře oddělení jejich nemocnice že se tam žádná Vanessa nenarodila a tudíž ani nezemřela!!! to bylo to první!!!