Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymni píše:
Holky a ID zdejšího Markýska je nějak veřejně známá?
Na tom MMB (našla jsme to i bez registrace) jsou obě ty ID, u jedné je bydliště Vyškov u jedné Jihlava.Jinak já to tu jen sleduju, doposud jsem se nevyjadřovala, neb mám stejný názor jako ostatní.
OT: včera jste trhly rekord v počtu současně přihlášených uživatelů, ale pochybuju, že by z toho měl admin radost, evidentně to bude skrz Markyska.
Opět nepřihlášená Veera (nějak mi to nejde)
No, kdyby to bylo bez Markýska radost z rekordu by byl - ale takhle?
Do háje s Markýskem ![]()
L.
holky ne ona fakt měla přehled.. žádné kopírování.. a přehled si asi dělala hodně tím, že se starala v jednotlivých diskusích o seznámky.. nebo nemám pravdu??
všechny oslovila jménem.. zeptala se na podrobnosti co psaly.. všechno věděla!
musela tím trávit veškerý svůj volný čas!!!!
a mít hodně načteno nebo osobních zkušeností! s tím aby vše mohla popisovat jak popisovala..
jste dobré! s těma fotkama!!!
těžko říct zda je to ona.. spíš ne! zdá se mi moc mladinká! pouhá shoda jmen… nebo to může být dcera ![]()
Macíku v Životu popotratu se rozhodně nestarala o seznámek trávila u nás hodně času od cca 2882007 takže rok a něco ale přehled měla sakra velký
katy sem se te fotky uplne lekla no jo to vlastne Markyska chce tak ja padim pryc silenec mne nezajima ![]()
Katy jak si dopadla na závodě?:)
NO já teda musím říct, že já bych nevěděla už ani co jsem psala komu natož 10 for si musela vést nějaký poznamky v excelu
A teda takto strávit život by mně teda nebavilo to musí být nějakej šílnec fakt že jo … přece chodit mezi lidi bavit se s lidma.
aha tak to jo.. ale asi teď v dubnátkách 2009 seznámek měla.. ale stopro ji jistá nejsem! no jdu an kutě.. zítra zas mrknu!
Mišuna píše:
Jenže jak jsem se dívala např. na její vstup do srpna 08 ( jinak holky stálé diskuze fakt nešmíruju) tak reagovala jmenovitě na všechny holky, takže nemohla kopírovat a navíc musela všechno dočítat, protože byla v obraze a hrozně účastná, vyptávala se na detajly a rozdávala konkrétní rady… no tím si mj. ty holky dokonale získala.
tim padem jedine vysvetleni, sedela cely den u pc, a jen psala a cetla, takze jde o osobu nepracujici, možna v ID
A ten Jiřík (13) byl její biologický syn? To by musela mít tak 30 ne?
Já bych se musela hodně dlouho retušovat do takové andělské tvářičky.
nemusi to byt vozičkař, mnoho lidu je v invalidnim dachodu pro psych. poruchu
veera píše:
A ten Jiřík (13) byl její biologický syn? To by musela mít tak 30 ne?Já bych se musela hodně dlouho retušovat do takové andělské tvářičky.
16 jirik ona 34, mela ho v 18
Holky to je šílený,jdu do postele,snad se časem pohnem z místa a někdo na něco přijde.Pořád si nedokážu připustit,že by mohla existovat taková lidská zrůda,ale asi jsem naivní,no nic dobrou.
Holky, nezlobte se na me, ale me to pripada tak trosku mimo. Jak muzete hledat fotku Markyska, kdyz vubec nevite jak vypada? Absolutne vsechny fotky, ktere sem kdy vlozila (at uz sama sebe nebo miminka) jsou podle meho nazoru ukradene a cizi a nemaji s ni absolutne nic spolecneho. Jen to, ze je NEKDE nasla a soupla je sem.
Markysek muze byt kdokoliv, mlady, stary, zenska, chlap… Proste absolutne kdokoliv. Vzdyt vy patrate po nekom, o kom vlastne vubec nic nevite. Jen to, ze je to lhar a psychicky nemocny clovek.
Muj nazor je takovy, ze to rozhodne nebude mlada holcina. Z toho, co tu psala, to proste neni mladicka holka, ktere je dvacet let.
A jestli chlap nebo zenska? Tezko rict. Podle me by bylo mozne se toho cloveka dopatrat podle cisla mobilniho telefonu. Nebo se pletu?
Jana
Mišuna píše:
Ještě mě docela zaujalo, jak psala ( jenže už nevím na začátku kterého domnělého těhu ), že má 45 kg a za týden nebo kdy měla 42kg, protože jí bylo pořád špatně.
Kdo ví kdo na těch fotkách které sem posílala vlastně byl, ale holky které jste viděly víc fotek domnělého M. vypadala na takovou hmotnost? .
Prý byla maličká.Kolem 150 cm.Tak by to i mohla být pravda,že váží tak málo.Ale nemyslím si,že sem dávala svou pravou fotku.
A v prosinci 2007 taky nedělala seznámek.A upřímně? To zase tak moc času nezabere.
Jano mam stejny nazor. Mohla vypadat jak chtela,vazit kolik chtela,rekla bych,ze to jsou bezpredmetne udaje, ze kterych se nic nezjisti.Myslim si, ze tady se z mista uz nikam dal pohnout neda, Markysek si to ctez jine IP a dobre se bavi… tady uz se spis vari z vody a hleda se coby kdyby… ale myslim, ze s tim mozna hne uz jen policie,pokud ji o to nekdo pozada, tady asi nikdo.
Anonymni píše:
Holky, nezlobte se na me, ale me to pripada tak trosku mimo. Jak muzete hledat fotku Markyska, kdyz vubec nevite jak vypada? Absolutne vsechny fotky, ktere sem kdy vlozila (at uz sama sebe nebo miminka) jsou podle meho nazoru ukradene a cizi a nemaji s ni absolutne nic spolecneho. Jen to, ze je NEKDE nasla a soupla je sem.
Markysek muze byt kdokoliv, mlady, stary, zenska, chlap… Proste absolutne kdokoliv. Vzdyt vy patrate po nekom, o kom vlastne vubec nic nevite. Jen to, ze je to lhar a psychicky nemocny clovek.
Muj nazor je takovy, ze to rozhodne nebude mlada holcina. Z toho, co tu psala, to proste neni mladicka holka, ktere je dvacet let.
A jestli chlap nebo zenska? Tezko rict. Podle me by bylo mozne se toho cloveka dopatrat podle cisla mobilniho telefonu. Nebo se pletu?Jana
Já ti objasním co jsem hledala. Já jen dala do vyhledavače Markýsek, abych zjistila jestli se někde uvedený nick nepohybuje v dalších maminkovských diskusích s podobnou báchorkou, když to zkoušela i na B-C. Myslím na rodině byla nějaká holka (nejspíš úplně jiná, ale taky žvanila) co vkládala taky nějaké fotky a podle mailu jí pak dohledali v negližé na nějakých choulostivých stránkách, tak jsem to jen zkusila.
No a kdyby se podařilo dohledat konkrétní fotku a jejího majitele, tak by pak už byl nějaký důkaz, poškozený, pro to trestní oznámení. Chápeš?