Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
17.9.08 21:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
17.9.08 21:56

…krom toho je taky levák - všimly jste si? http://libimseti.cz/_MaRkYsEk_#… - předposlední fotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.9.08 21:57

K tomu mimibazaru,tak před třemi měsíci tam také běžela kauza Markýsek,ale pochybuju že by Marky pod stejnou přezdívkou uřadovala i tam.lo o to,že nějaká Markysek si tam objednávala oblečení a hrála jsi na mladou maminku a vystupovala moc mile a objednala si zboží a maminky jí ho poslali proto že jí duvěřovali a ona peníze neposlala a nakonec jí někdo vypátral a zjistilo se že šlo o 16 holku,později už tak mile nevystupovala,dokonce všem vyhrožovala a psala sprosté meily.Pak jí byl učet zablokován,ale zda šlo o stejnou osobu netvrdím,muže to bejt náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.9.08 21:58

Ale na té fotce je pravák (fotí se v zrcadle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.9.08 21:59

úžasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
17.9.08 22:00

aha, vidíš, toho, že je to v zrcadle, jsem si nevšimla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.08 22:03

To se stoprocentní jistotou není jedna a tatáž osoba, úplně jiný nos!!! Tahle s vycpaným břichem je mnohem starší, cca 24 let…tou slečnou z libimseti se mohla jenom inspirovat v nicku, nevim

• Citovat
  • Upravit
327
17.9.08 22:04

Já jsem právě chtěla vědět jestli je ta IP stejná s MMB, tam to bydliště bude asi stejné, protože jí na tu adresu někdo něco posílal. Tak by tam asi těžko bylo Jihlava a nechala by si to posílat do Prahy. No a já jsem z Vyškova. A ta bloklá adresa je Vyškov.

Jinak já myslím, že ty fotky jsou jedna a ta sama osoba. Jenže je to fakt děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.9.08 22:04

ale nejde mi do hlavy proč by se taková mladá hezká holka přez rok zabývala nějakým emiminem :idea: ?Takle mladý holky spíš lítaj za klukama než sedí u pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
17.9.08 22:05

…taky si myslím, že ty fotky jsou jedna a ta samá osoba…holky, vy jste fakt profičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
Helama píše:
Ale na té fotce je pravák (fotí se v zrcadle)

No právě :roll: .
Nevidím dobře ušní lalůček, ale nezdá se mi, že by seděl… (ovšem nechci nikomu kazit konspirační teorie 8) ). Podle mě to není ona a potom chudák holka, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549

A ještě mi přijde divný něco ohledně fotky domnělé Vanessky. 1)nemají děti v inkubátorech většinou na hlavě čepičku? 2)myslíte,že takhle malinké dítě by bylo schopné mít zvednutý prostředníček bez toho,aby ho mělo o něco opřený?

Nevyznám se,ale dle selského rozumu mě tohle napadlo

3)ten inkubátor vypadá jakoby byl umístěný u okna,to by takhle malé mimi asi taky nemělo být ne?

Osobně mi to přijde,jako blbý vtip z youtubu i tou kvalitou.A subjektivním pohledem bych řekla,že by to mohl být vzkaz od Markýska,nemyslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.9.08 22:08

Kdyby se slečna z libimseti fotila zespodu, lépe uvidíte uplně jiný typ nosu…myslim si, že to ona není, ten nos je fakt jinej, tamta ta ma maly, jakoby vcucly, tahle mlada delsi, spicaty, pusa je taky jina, jen mate, ze maji obe plne rty, neni to ona..Inna
stejně si myslím, že nemá cenu se v tom babrat, jenom se tím ohromně baví

• Citovat
  • Upravit
85
17.9.08 22:09
Bibiana píše: …krom toho je taky levák - všimly jste si? http://libimseti.cz/_MaRkYsEk_#… - předposlední fotka.

v podstate fotak když je drzen normalně má spust na pravé straně, pokus ho otocime proti sobě je nalevo, a drzet ho pravou je mirně krkolomné, já bych si upatlala displej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
17.9.08 22:09

jsem názoru že to ta slečna není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie