Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uf, tak jsem to konečně dočetla.
Holky, co jste tady už delší dobu, pamatujete na Stefinku? Chodila do TPP, měla dvě kamarádky, jedna pracovala na dětském aru. Dala nám dokonce fotku kámošky, jak stojí vedle inkubátoru. Byla tam taková spousta tragedií, kterýma nás krmila až toho bylo nakonec trochu moc a pak se to profláklo. Šíleně rychle smazala všechny příspěvky. Nevím proč, ale řekla bych, že je to stejná osoba a až se na ní zapomene, objeví se zas. Už tenkrát jsem uvažovala, jestli jen toužila po našem soucitě a pozornosti, nebo testovala, kolik jí toho lidi uvěří.
Aali tohle myslím není Stefinka. Stefinka se vypadá to celkem zklidnila, funguje normálně na BC pod ne až tak neznámým nickem a vše v pohodě.
Také si myslím, že by bylo vůči všem teď férové zveřejnit další bližší info nebo M. konečně odhalit…
Jak píšete, kde všude přispívala (tj. i na jiných diskuzích), tak mě napadá jen „psychopat“. A rozhodně s tím něco udělat…admini? Zuzano?
Zuzano proč myslíte, že článek nebude? Možná jsem Váš poslední příspěvek docela nepochopila.
Již přihlášený Lendik
petrajdo, vyjde. málo pozorně jste četla. to byl jakože vtípek, že tu stále jen čtu, místo abych psala… v pátek. tento pátek.
Ahoj Sajso ![]()
Aha, tak to se jí omlouvám. Mě to napadlo jen díky podobnosti s tou její kamarádkou. Tenkrát to bylo ale taky dost divoké. ![]()
paní Zuzko a dáte nám sem odkaz.. nebo ofocený.. my se k článku jinak nedostanem!
a taky nás to zajímá…
taky čekám zda přijdou nějaké oficiální novinky…
Aali ahoooj.
Já aféru Stefinka nezažila, ale nedávno se na to na BC někde narazilo, tak jsem na to koukala. To jsem ovšem netušila, že se chystá skoro bych řekla ještě „výživnější“ aféra. ![]()
Zuzko jo, bylo mi to jasné. Proto nemám upozorňování na nové příspěvky.
![]()
Kamča.dalmatinka píše:Anonymni píše:ANONYMNÍ CO TAKLE VYSTOUPIT A PŘIHLÁSIT SE!!!JÁ SI Z MARKY ČASTO PSALA A URČITĚ JÍ NECHCI DÁVAT DIPLOM,JEN ŘÍKÁM ŽE JAKO KAMARÁDKA NA NETU MI BUDE SCHÁZET A NA ANONYMI UŽ ZAČÍNÁM BEJT ALERGICKÁ
Dalmatinko- no ja nevim. Nechces ji dat jeste diplom za to, co udelala? Me je z toho spatne. Je to lharka a mela se by lecit. Tecka.
Kamco.dalmatino neber to zle..ja nejsem ten anonym..ale rosku s nim souhlasim…predstav si ze to byla tak skvela kamaradka nebo kamarad,kterej kdyz si s tebou psal tak treba i masturbovk nad fotkou tvyho ditete..neber to zle,ale u takovyhle cloveka muze bejt mozny uz vsechno.
Pročetla jsem to tady, je to smutné, čeho jsou lidi schopní.
Chci se ale vyjádřit k tomu právnímu řešení. Narozdíl od dr. Antla si nemyslím, že by to mělo šanci.
I kdyby to byl trestný čin, a to si nemyslím, tak v praxi by se to velmi těžko dokazovalo. Z určitého PC může psát více lidí, více lidí může mít i stejnou IP adresu, jak tu zaznělo.
I když chápu, že spousta maminek tady byla příběhem zasažena, bylo by těžké i prokazování jejich újmy. Určitá újma se stala provozovatelům tohoto webu, to je pravda, mohlo dojít k poškození pověsti a podobně. Ale jsou to dost vágní závěry.
Zkrátka myslím, že řešit to právně, jak jste tu zvažovaly, je celkem bez šance.
Christabel, DbŽ
Zuzano - tak to jsem špatně pochopila
Dobře, že článek vyjde. Holky, já myslím, že se ke článku dostanu, tak nám neujde ![]()
Pokud ten člověk bude chtít znova na emimino,tak žádné zamezení IP nepomůže,pokud je její „touha“ silnější,tak si kvůli tomu koupí klidně nový notebook. ![]()
Davmi nový PC jí nepomůže.IP adresa by jí zůstala,pokud si u provozovatele sítě nepožádá o další.My máme dvě,na každý PC jednu
jani:já jako myslela,že by vyměnila komplet všechno,i provozovatele sítě,ale to už by vážně musela být magor ![]()
Holky jsem z toho špatná. Ano je to veřejný web a s klamáním identity tedy spíš s nepopisování úplné pravdy jsem se setkala a nikdo z nás sem nepíše úplně vše, ale aby si někdo vymýšlel fiktivní postavu a k tomu ještě takové věci… je mi do breku i na blití a je mi líto všech, které tak prožívaly údajné osudy Markyska. Co dodat, snad jen přání, ať už se takovému člověku žádná podobná blamáž nevydaří… těch zbytečných slz a utrápených proseb, ať se osud ustrne nad „jednou holkou emimina“… ani nemusím psát dál - ani nechci
![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:22
Sandul já nepsala že bych se z Marky chtěla kamarádit dál,ale že mi jako osoba přilnula k srdci a svim spusobem mi bude scházet,ale co se z ní vyklubalo je už o něčem jiném
.