Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2547
16.9.08 15:44

s nami bola v srpnatkach celu dobu „tehotenstva' a silne sme vsetky prezivali s miminkami v brusku jej "tragediu“. vsetkych sa nas dotklo a mozno prave preto tu teraz nikoho od nas nevidim, ze sa nam tomu nechce vobec uverit. Sdielali sme s nou kazdu minutu a mnohym z nas to zmenilo pristup k tehotenstvu. Mala som s Marky rovnaky termin porodu a ked sa jej vraj narodila Vanesska, mne Dr oznamil ze mi hrozi predcasny porod. Sledovala som jej kauzu a radsej som vyse mesiaca lezala v posteli aby sa mi nestalo nieco podobne..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.9.08 15:45

znáte někdo její příjméní ať už vymyšlené???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
16.9.08 15:50

Myslím si že zveřejnění by prostě pomohlo tomu že by si třeba i ostatní pisálkové pohádkáři uvědomily že internet není o tom že snese všechno ale že prostě jsou polapitelný. Nevím jestli mi rozumíte jako že prostě že i v internetovým světě by měly platit pravidla slušného chování, no je to napsaný asi divně ale …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
16.9.08 15:51

Každej má odpovědnost za své činy ale i za to co říká a zrovna tak píše neměly by si lidé zvykat na to že internet funguje jako schovka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
16.9.08 16:10

Holky, dočetla jsem vše, shlédla fotky, jsem fakt v šoku :? Zdráhám se věřit. :? Ale důkazy jsou poměrně přesvědčivé :? :evil:
A to břicho na fotce je fakt evidentně něčím vycpané :? :evil:

Když jsem se sháněla po nějakém telefonu z diskuze Život po potratu, (kam sice často nechodím, ale patřím tam a začínala jsem tam), abych mohla dát vědět někomu, až se naše Simonka rozhodne přijít na svět, tak mi první poslala číslo právě Marky. Tenkrát jsem si říkala, že je dobrá, protože to nebylo dlouho po smrti (tedy asi údajné smrti) Vanessky a docela mě překvapila, že chce narození mé dcery sdělovat právě ona. Říkala jsem si, že je prostě statečná a hodná holka. Takže číslo jsem jí poslala a i po ní dávala vědět, když jsme přišli na svět. Číslo na ni mám a ona na mě taky. Ale volat se mi jí nechce :? Asi by to ani nemělo cenu. Jsem z toho celá nějaká vedle… :?

Mimochodem i já „údajnou“ :?: :! :?: :! :? smrt Vanessky těžce nesla. Měla jsem termín týden a něco po Marky a byla jsem z toho fakt celá pryč a můj manža taky. Následky to ale na mé Simče asi nezanechalo. Je zatím docela spokojené mimi :)

Marky - neřekneš nám k tomu přece jen něco? Docela by mě to zajímalo. Předpokládala bych, že pokud by obvinění nebylo pravdivé nebo by to byla jen polopravda, že by ses ozvala a pokusila se vše uvést na pravou míru, obhájit se, či cokoliv k tomu říct (nebo se příp. omluvit :idea: :?: ). Já bych se tedy určitě bránila, pokud by mě někdo nespravedlivě obvinil, že lžu. Ovšem jak je jasně vidět, tak se neozýváš, což mluví samo za sebe :? :?
Je mi z toho smutno… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
16.9.08 16:14

Tak a teď přemýšlejte, proč se tak vehementně cpala do předávání zpráv o porodu → Na co někomu mohou být telefonní čísla?????? Jak se dají zneužít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
16.9.08 16:25

Radši už se nechci vyjadřovat, vše jsem napsala k nám do diskuze. Sleduju vás, protože chci vědět, jak to celé dopadne.

Píšu ale proto, že bych se ráda omluvila novinářce Zuzaně , že jsem jí nevěřila. A to proto, že obecně nevěřím anonymům a ignoruji je. A zpětně mě mrzí, že jsou Markýska bránila a nechala se jí ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.9.08 16:25

Holky, a k těm telefonním číslům - nemohla to být fakt osoba, která je ve skutečném životě osamělá, bez přátel, připadá si zbytečná, a tak si vytvořením nové identity tuto samotu kompenzovala? Najednou se o ni spousta lidí zajímalo, sdíleli s ní její „smutný osud“, i ta telefonní čísla - najednou jí někdo píše SMS a ona může mít pocit, že je někomu užitečná…

A k tomu náhlému „vypaření se odtud“ - když jsem si dnes ráno pročítala diskusi Jak postupovat po potratu, kam chodím a kde jsem Markýska potkala, tak ve chvíli, kdy se tam objevil tehdy ještě anonym (od Zuzky), tak Marky několikrát uraženě napsala, že to je troufalost a když se do ní někdo takhle opírá, tak že ona tady teda nebude… (což mi přijde více než výmluvné - „sebrat nohy na ramena“, když hrozí prozrazení) Jako příklad cituji:

Markýsek píše:
NEBUDU SE K TOMU VYJADROVAT ANONYME..PRO ME JSOU TO STALE JEN SPROSTE LZI!!!!!!!!!

A JESTLI JE EMIMINO K TOMU…TAK SE LOUCIM…NEBUDU SE STAVET NEKOMU KDO ANI NEVIM KDO JE!!!!!!

HOLKY MAM SKYPE.....TAK KDYZTAK TAM SE SEJDEME!!!

TOHLE VAZNE NEBUDU POSLOUCHAT!!!!!!!!!! _________________

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 16:27

LENUL TO JE TĚŽKY TEL. SE DÁ ZNEUŽÍT MNOHO SPUSOBEN,TŘEBA VOLÁNÍ A NABÍZENÍ NĚJAKÉHO ZBOŽÍ … ALE POKUD BY NĚKDO CHTĚL SCHÁNĚT TEL. ČÍSLA TAK JE JEDNODUŠŠÍ PŘÍSTUP TŘEBA NA MMB MÁ VĚTŠINA PRODÁVAJÍCÍCH I JÁ NAPSANÝ TELEFON KTERÝ SE ZOBRAZÍ KAŽDÉMU KDO KOUKNE DO ALBA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.9.08 16:28

Domi
Malá otázečka? A už byla na skypu online?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.9.08 16:29
jirabobes píše:
Domi
Malá otázečka? A už byla na skypu online?????

Já na ni myslím skype nemám… I když teď si vybavuju, že jsem si s pár holkama skype kontakt měnila, ale nevím, jestli mezi nimi byla i Markýzek (už jsem se nedostala k tomu si je do skype naházet :oops: ) - mrknu do SZ, jestli ji tam mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.9.08 16:32

DNES NA SKYPU ONLINE NEBYLA NECHALA JSEM JÍ TAM ZPRÁVU A POSLALA MEIL NA JEJÍ ÚDAJNÝ EMAIL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 16:33
A MOŽNÁ ŽE MARKY TĚCH DĚTÍ NECHALA UMŘÍT VÍC,TEPRVE TET JSEM ZJISTILA ŽE KDYŽ BYLA POPRVÉ TĚHULE,TAK PRÝ ČEKALA DVOJČÁTKA…
Markýsek píše:
Ahoooj
Chtěla bych se kvám taky ještě přidat není ještě moc pozdě?? :D .Máme termín 31.12.Tak se k vám ještě vejdeme :) .Nejdřív jsem chodila na dvojčata,ale minulý týden jsme začala krvácet a pak v nemocnici na ultrazvuku zjistily,že už tam není druhé srdíčko.Druhé mimčo je snad zatím pořádku tak to snad zvládneme ve zdraví až do konce :DMějte se Markéta
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.9.08 16:34

Kamčo
To jsou ty 3 .....dvojče,Kristýnka a Vanesska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
16.9.08 16:34

Holky, Markýsek od včerejška nebyla online…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová