Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mamino - no já vím že se sama zapojila,chtěla se obhájit,že není Markýsek, a vím že je tam třeba i nějaká souvislost,ale myslím že ted tu není na místě řešit, jestli se dává úmrtní list atd.to s tím prostě nemá nic společného a myslím že to akorát otevře staré rány
Míšenko OK - ona je mi úplně ukradená, jenom nemám ráda, když ze sebe někdo dělá oběť a přitom má máslo na hlavě.
Vypouštím obě (Markýska i Enku) z hlavy, dítě se dožaduje písničky ![]()
šandul já už to dočetla, ale chtěla jsem zareagovat hned. Mě to prostě jako přišlo, že to na ní moc chrlíte a je to tam takhle napsané, bez ohledu na to, co bylo napsáno později. takže tak.
Terka je hodně citlivá a i poznámky, které tam byly jí určitě hodně zasáhly, i když později bylo mnohými napsáno, že jí neobviňujete.
je to ale hodně velký problém, celá tato kauza a tak chápu, že to hodně vře. Snad se to brzy vyjasní a budeme vědět, na čem teda opravdu jsme.
a ještě k zamykání diskusí - já jsem teda proti, protože někdo může najít server později prostě až řeší problémy s dětmi. u nás v prosinci 07 přišlo po porodu ještě hodně maminek, některé dokonce až teď. Tento server jim hodně pomáhá a myslím, že hromadné zamykání by bylo jen na škodu
Ahojte dievčatá,
tak som si prelúskala aspoň niečo z príbehu Markýska. Je to nechutné, ten človek nemá srdce. Pri čítaní diskusií s týmto „prípadom“ spojených som natrafila aj na jednu fotku- mala by to byť Vanesska v inkubátore. Je v diskusii Vanesska. Som zvedavá, či ju ten netvor Markysek vymaže. Ako môže mať to srdce dať na fórum fotku zrejme cudzieho dieťatka a potom ho prehlásiť za mŕtve, to je fakt otrasné
Kitty a k čemu by například nám v Prosinci to zamčení bylo? Markýsek si naši důvěru získala už dávno před tím, než se začaly objevovat nesrovnalosti ...... Takže s tebou souhlasím.
Nedá mi to, abych nezareagovala…
Nejprve se musím omluvit paní PLOCKOVÉ … včera jsem se do ní - ještě jako do anonyma - dost pustila… ale jak vidím anonym a taková obvinění, tak mám rudo před očima!!!!
… takže paní Plocková omlouvám se a musím i poděkovat za vysvětlení.
Patřím mezi holky ze srpna 08, a celé těhotenství jsem prožívala s fiktivní Markétou
… musím říct , že jsme se opravdu z velké části hroutily nad nespravedlností světa, když měla malá Vanesska umřít
… teď jsem na sebe vážně strašně moc naštvaná, že jsem celému tomu stresu a vypětí vystavila svou Mišku - byla jsem v těhotenství asi týden za Markétou … tudíž jsem zbytek těhotenství prožívala v obrovském strachu a počítala jsem dny do 36tt ( kdy už jsem si říkala, že jsme snad za vodou)
…
Jsem přesvědčená, že ten člověk, který tohle celé způsobil, si to čte a musí prožívat okamžiky úplného blaha, jak je známý
…
Nechápu, jak někdo může zneužívat ztrátu tho nejcennějšího, co člověk může mít … jak se někdo může pást na tom, že pro jeho miminko pláče tolik dobrých lidí…tolik nešťěstí šířit mezi nastávající maminky …
Jediné pozitivum vidím v tom, že snad ŽÁDNÉ miminko neumřelo !!
Ahojky!
od rána dočítám tuhle diskusi a skoro to nebere konce!
Vím že se jedná o dost závažný problém, jsem z diskuse ŽPP, před nějakým časem se mi stala podobná věc jako Marky, napdl moje diskuse anonym že jsou nepravdivé, proto jsem i u nás Marky obhajovala, vím že se může stát jednomu člověku i několik tragédií najednou, jsem toho živým důkazem a proto jsem ani na chvíli nezapochybovala o tom že by Markýsek nemluvila pravdu!
Po odhalení důkazů od adminů i paní redaktorky ( tímto se jí omlouvám ) jsem uvěřila že Marky opravdu neni ta za koho se vydává!
Moc bych si přála aby dala Marky i sebehloupější vysvětlení proč to všechno dělala, ale toho se asi nedočkáme!
Je mi z toho smutno, ale nedá se nic dělat stalo se a pro příště si budu dávat majzla na drobnosti jako je vycpaná fotka pupíkua nebo délka vlasů.
misenka a misajen maji pravdu, takovou tragedii jako u Enkal si nedokazu predstavit a potom jeste dokazovat, na jakem papire to je napsane…
Asi se tady moc zveda neduvera, to uz nemusi verit nikdo nikomu.
Ahojky, jen pro nezasvědcené a nezůčasněné, které jsou v šoku, kde je prosím ta diskuze o Vanessce, nemůžu jí najít. Díky moc. Majka.
Jenže to je asi logický, že po tomhle má člověk spíš tendenci nevěřit těm, co nezná, nebo co si dost protiřečily ![]()
Pridavam se taky do diskuse, kterou od vcerejska ctu jako diva, ackoliv bych se mela balit, protoze jedu s malym zitra k nasim do Cech. Je to moc smutny pribeh, sledovanost je asi rekordni. Jen se mrknete, koilk mamin je v tuto dobu na logu. To si fakt nepamatuji.
S dotycnou pisatelkou bajek a zivotnich tragedii jsem nikdy nemala tu cest, verim maminkam, ktere s ni jeji utrapy sdilely, ze je to muselo hodne prekvapit, urazit, ranit. Chapu, ze jsme vsechny napnute jako ksandy, ale ted mi to uz trosku prijde jako senzacechtiva lavinova smrst, ktera vas ale blize pravdy asi nedovede. Spise si myslim, ze by jsme si vsechny vzit ponauceni, ze net je opravdu zaludne, ale zaroven by jsme nemely zacit hazat na sebe navzajem spinu a zacit jedna druhou obvinovat ze lzi. Jak to uz nekdo tady npsal…duveruj, ale proveruj.
Marketa od sobu
majka11 píše:
Ahojky, jen pro nezasvědcené a nezůčasněné, které jsou v šoku, kde je prosím ta diskuze o Vanessce, nemůžu jí najít. Díky moc. Majka.
Ale tady nejde jen o Vanesku (i když o tu asi nejvíc) - M. poslala na onen svět už 3 děti
Jen tady na emiminu …