Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
16.9.08 10:30

Ahojky nebudu se k tomu vyjadřovat… nemám slov.. Markéta knám chodila do srpna2008 a řeknu vám na rovinu nezdálo se mě to když Vaneska umřela.. já totiš tu fotečku už někde vyiděla jen už nevím kde:(
Jo a u nás v galerce eště fotku má..
Holky vykašlete se nato.. to nemá smysl… těšte se z těhotenství a miminek a nenervujte se člověkem kterej za to nestojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
16.9.08 10:33

Holky tohle psal údajně manžel Markýska:
Markét,tak v rámci možností je na tom dobře,snaží se..Já ji obdivuju,jelikož když jsme byli za Vanesskou tak nám tam všechno vysvětlovali a Markét samozřejmě trpěla „nemocí z povolání“ a ptala se sestřičky snad na všechno o čem normální smrtelník nemá ani páru,zdravotník se pozná..Ale sestřička byla ochotná a moc příjemná .
Ještě se odstříkávat nemůže,ale během dneška-zítřka to půjde..ale stejně je teď malá živená přes hadičku přimo do žaludku..

Páše tam že Markét trpěla nemocí z povolání. Tak jestli je to někdo s povoláním zdravotní sestry tak se nedivím že nám tady psala takové příběhy jako že se to stává jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
16.9.08 10:37

I já se řadím k mnoha těm, které tahle věc s Markýskem a Vanesskou hrozně překvapila a zasáhla. V době, kdy se měla Vanesska narodit a zemřít jsem byla na samém konci těhotenství a ten dojemný příběh a hormóny způsobily, že jsem uronila nejednu slzu. Bylo mi hrozně líto, že ji nedokázal nikdo pomoct a nedokázala jsem si představit, že bych byla na stejném místě já. Dneska mě mrzí, že jsem se zbytečně stresovala a přenášela svoje nálady i na miminko…
Je mi z takových jako je Markýsek na nic.
 Romana

""http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png:http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png

""http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png:http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
16.9.08 10:45

Markét kdysi psala, že dělala zdravotní sestru u dětiček,ale po potratu Kristýnky, že už se tam nemohla vrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
16.9.08 10:47

Je to fakt hrůza, co si dneska někdo dovolí, včera jsem psala, jak moc držím palečky miminku u Markýska v bříšku a dneska čtu toto???
Doufám, že nějakej Horazio Cain nebo Grisom to vyšetří a my tu nebudeme za voli nebo za voly? Teď nevím, jak jsem rozčílená..chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.9.08 10:49

Holky rika Vam neco nick BaraF…myslim ze ty jajinoR jsi s ni mela nejaky vystup ohledne prispevku na matersky..to je taky docela zvlastni clovek..psala snad do vsech diskuzich o vsem naprosto presne vedela a rada se hadala a urazela.

Schvalne mrknete na jeji prispevky:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Tak se omlouvam,takhle to nefunguje..ale muzete se podivat na jeji profil a dat vyhledat vsechny jeji prispevky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
16.9.08 10:50

A odkud vlastně měli být? Jako kde Markýsek bydlel? V tom Hradci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
16.9.08 10:51

ahoj holky a maminy,
sleduji to od dnešního rána a přidávám se k vám, že jsem opravdu totálně znechucená. Sama jsem před 2lety přišla o miminko a že bych dělala takové morbidnosti, no fůůůůůůůůůůůj :poblion: . Panebože, vždyť při tomto se lhát nemá. Miminko, to je něco tak nádherného v životě a někdo si tady z nás utahuje :evil: :evil:
Přidávám se k Jajine, vykašleme se na to a těšte se z miminek a vy co jste v očekávání tak na svoje malé uzlíčky.
Někdo nás prostě chtěl vystresovat a to se mu nesmí podařit, takže holky hlavně v klidu a čistou hlavinku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.9.08 10:56

Jeste jen aby nedoslo k nejakymu podezirani nebo napadani..tak to s tou BaraF to jsem davam jen jako priklad toho co se tady vyskytuje za lidi..

Coz jsem si ted aky vzpomnela na jednu slecnu,nebudu rikat nick,kera si rada vymyslela,a pak uz aniu sama nevedela kde bydli a kolik ji je let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
16.9.08 11:00

Ještě, že pořádáme pravidelné srazy nás z březňátek a víme, že fakt všechny existujeme!!!! A jsme zamčený a nebereme už nikoho a jak vidím, dobře děláme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
16.9.08 11:03

Sandul , to máš jako ta diskuze na téma : jsem těhotná a manžel má milenku, jak jsem to četla, tak tam taky většina holek moc nevěří tomu, že to tak bylo atd…a dopadlo to, jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
16.9.08 11:08

Holky, bydlela v Trutnově a na skypu mám i datum narození, tak třeba podle toho by mohli něco dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.9.08 11:08
Pavlička píše:
Sandul , to máš jako ta diskuze na téma : jsem těhotná a manžel má milenku, jak jsem to četla, tak tam taky většina holek moc nevěří tomu, že to tak bylo atd…a dopadlo to, jak to dopadlo…

Jo jo,na to si taky vzpominam..to bylo taky dobry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
16.9.08 11:10

Tak hledejme, hledejme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 11:11

Já to dočítala až dneska ráno, takže mám hlavu jak pátrací balón. Ještě včera jsem chlapovi na příkladu Markýska ukazovala, jak lidi mají těžkej život a on jí taky litoval. A to jsem jí moc nesledovala, jen to, co se o ní psalo na jinejch diskusích, že našla //. Další komplikace ani její ségru jsem vůbec netušila. Přiznám se, že prvotní nas*anost vystřídalo, no když jsme blbý a naivní :roll: Ale pořád ve mě hlodá to, že s Enkou to bylo dost podobný a styl asi neposoudím, jen je to takovej pocit… Takže pokud bude nějaký další „vyšetření“ kdo to byl a proč to dělal, asi by nám to pomohlo pochopit. I když ty holky co s ní dnes a denně řešily kdeco svýho interního, ty by si zasloužily spíš omluvu.

No nic, já to nevyřeším, jen je mi moc líto toho drobečka, kterej byl použitej jako údajně umřelý miminko. Tohle si vymyslet je pro mě nemyslitelný. Jak kdyby si to ten člověk chtěl přivolat.....

Zamykání diskusí tohle asi stejně úplně nevyřeší, stabilnější party se leckdy znají i reálně a tam, kde je dobrý téma nechat i pro nováčky, tam je to riziko hodně veliký. Ale i tak je někdy dobrý se zamyslet nad tím, co píšu a jestli to nepíšu v amoku a jestli bych se pod to podepsala i za čas.

Btw. já pikao nemusím a salko taky ne, ale stálo mě to pytlík medvídků :lol: Sorry za OT :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová