Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte, nemam slov…
ja len, že ta „markyskova druha foto“ ta fotomontaz z kina je robena cez toto
http://www.photofun.od.ua/
teraz mi to nefunguje…
aLE S BABAMI SME SA STYM PROGRAMOM ZABAVALI…
zdravim,
po hodine sem to cely docetla.
vcera sem cetla anonym,mno je jich tu mraky,tak to neresim,prectu co a jak kde noveho a jdu dal.
a dneska v lednatkach 2009 se dozvim ze,,markysek,, je to vse lez.reknu vam ze to je pekny sok.hlavne sok pro ty,co si potrat prozily,ci tem co se miminka nepodarilo zachranit.porad se divim,jak takovy lidi dokazou pachat lzi a takhle si vymyslet.
osobne sem rada ze tahle stranka funguje,tady se poresi,poradi,utesi,muze se obratit s radou na druhy,ale stahovat na sebe pozornost je sila
zapomněla jsem tady hodit odkaz na tu fotku, aby jste mohly sami posoudit její věrohodnost…
![]()
Bre ranko,
ja snad nemela ani chodit spat
Ted jsem to docetla..:)
Jinak k tem ctenim cizich diskusi, ja se verejne priznavam, ze „smiruju“ pro me je to nejcenejsi vec, pripravuju se na to co me ceka, trosku odkoukavam postupy novych maminek a tak… neni v tom nic zvraceneho. Nikam se necpu, nepisu .. jen mne zajima co me ceka. To mi neprijde tak strasne!
ahoj,
kopíruju odkaz na diskusi BC - Tatínkové , na kterou jsem o víkendu narazila, kam mám pocit, že psal jeden příspěvek ,,manžel" od Markýska (uživatel Pawlis).
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Zaujal mě název diskuse
a protože se pohybuju mezi BC a emimi, spojil se mi tenhle příspěvek s Markýskem, aniž by tam byl/a jmenován/a.
Jinak mě osobně příběh Markýska a Vanessky zasáhnul taky - čekám mimi začátkem října, a přiznávám se, že v diskusích jako je září, srpen 08 …,,šmíruju", ať vím co mě čeká…vlastně nepatřím ani mezi aktivní přispěvatele na emimi, ale tohle mi nedalo ![]()
K.
Dobre rano..
no koukam ze se stale resi a ze se porad objevujou nove a nove veci..
Ja chci vedet kdo to je ten nebo ta dotycna Markysek..
Sajsa píše:
Knoflice ten sraz asi bude ideální ještě před zamčením. Holky z ŽPP by se včera zamkly i s Markýskem.MY v prosinci už máme za sebou 2 srazy, takže víme, že jsme všechny reálné, ale když přijde někdo nový…
Je to fakt psycho.Zuzano na Baby-cafe Markýsek jasně taky byla. V diskuzi Pro maminky Andělů. Ale moc toho nenapsala. Že by se na BC už přejmenovala? Asi by stálo za to upozornit na to i Missorku. (Hlavní kavárníková na BC
) jinak www.baby-cafe.cz
S Missorkou jsem hned včera mluvila. Takže si to pohlídá.
L.
Ahojky,je to všechno tedy velký šok-jsem ze srpna 08 a myslím,že mluvím za všechny srpňačky,že jsme s „Markýskem“ vše dost prožívaly a bály se pak o svá nenarozená miminka.Zkrátka byl člověk vystaven většímu stresu a hlavně úplně zbytečně
![]()
Nehledě na to,že nás tam bylo taky pár co potratily a určitě mi dáte za pravdu,že má pak člověk prostě strach s každým dalším těhotenstvím a nemá klid dokud to dítko není zdravé na světě. A ještě k tomu takové stresy…
jak jste tady řešily tu fotku „z kina“-byla to nějaká,myslím,ruská stránka kde jste si mohly vybrat do jakého rámečku vložíte svou fotku-třeba i jak Beckhemová drží rámeček s fotkou vašeho mimi a tak.
Jediné co jsem asi nepochopila-když nám tu fotku ukazoval „Markýsek“,myslela jsem,že je na ní ona s manželem a to miminko je Jiřík.To jsem tedy asi špatně pochopila,že?Elen
sandulo:ty jsi strašně zvědavá
Škoda,že sem nenapíše Markýsek,proč to všechno????
Ahoj holky tak ted je mi vážně na
sledovala jsem také tu kauzu a nikdy by mě nenapadlo,že by v tomhle mohl lhát?????Nemám slov raděěi.
davmi ja vim..ale ja to chci vedet..a chci a chci a chci..ale jinak jsem skromna ![]()
hele co kdyz Markysek byla treba i Skrlova..nebo nekdo od nich..treba ten hledanej chlap..
Ahoj holky,
tak včera jsem celou diskuzi sledovala do 20h a dneska už je forum o 21 stránkách, četla jsem to asi hodinu.
Nicméně děkuju všem adminům a paní Zuzaně, které se zároveň omlouvám za mou nedůvěru.
Ještě jsem si vzpomněla…Chodím na diskuzi Jak postupovat po potratu a ze začátku jsme si tam dávaly fotky, jak kdo vypadáme, zkusím něco najít…Jo a z naší diskuze má na Markýska tel. Lucka, ale už tu dlouho nebyla, Marký nám cca předevčírem psala, že maji zavirovanej PC.
tak to je fakt psycho.sleduju už od včerejška,už od prvního příspěvku tenkrát ještě Anonyma.
jako tohle fakt nepochopím,to prostě musí být psychicky narušený člověk,který by se měl léčit.
každopádně si myslím že se nějakého vyjádření Markýska asi nedočkáme.
Ahoj holky,
taky jsem přemýšlela co je to asi za člověka a nemyslím, že by chtěl vědomě škodit. Já se s Markýskem hodně bavila na sourozeneckých konstelacích (měly jsme „stejně staré kluky“ a „miminko na cestě“) a musím říct, že mě i hodně utěšovala po špatných tripltestech a držela palce na amniocentéze a vlastně jsme se skoro nebavily o miminkách, ale hlavně o našich puberťácích. Takže si myslím, že je to člověk osamělý, který si zoufale chce popovídat a nic tak nerozproudí diskuzi jako silné téma, že? ![]()
Na druhou stranu jsem díky ní zažila neuvěřitelný stres, když jsem teď v srpnu porodila ve 29+4tt a věděla jsem co se stalo Vanessce, která se narodila ve 31tt. Naštěstí je u nás vše v pořádku, Filda je stále ještě v Podolí, ale pustí ho začátkem října.
Fotek jsem taky viděla dost. Marýsek na nich byla štíhlá a drobná, vypadala jako holčička a viděla jsem i syna Jirku (byla to koláž jako na bilboardu). Teď už ty fotky z diskuze zmizely.
Musím říct, že vztek zatím necítím, jen je mi líto, že není opravdová.