Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já vyrostla na Jesence
jéééé já bych si jí dala ![]()
Pikao neznám, teď když vidím tu fotku, tak jo, ale já ty čokoládový neměla ráda, ale Jesenku, joo ![]()
Markyska jsem znala jen chvili, z diskuze Duben 2009. Prislo mi divne, ze otehotnela jeste v sestinedeli po takove tragedii, no ale stat se to muze…
Nechci opakovat, co uz tu bylo mnohokrat napsano, jen bych rada podekovala pani Zuzane, ze nas uchranila pred dalsi „tragedii“, kterou bych tentokrat s Markyskem prozivala i ja. Aspon ted budu zase o neco opatrnejsi, nez uverim ruznym historkam na netu.
Majko - jmenovnice moje…nechci zde narusovat debatu… pust si ICQ ![]()
tak to je hustý
Sandul- máš pěkný „oný“ pod metříkem - myslím to měnítko fotek.Vyměním zbytek Derby sušenek za to pikao
,sežrala jsem skoro celou krabici než jsem se projedla ke konci týhle diskuze
Tady to neni hon na carodejnice ale na zradlo ![]()
No maminky,to se nam to bude vstavat..me uz se dite vzbudilo 3×,tohle odnaucovani nocniho jezeni je hrozny..
Jste nejak zmenily holky téma ne??? takhle o půlnoci… co je doma dobreho???
![]()
.Mína. píše:
tak to je hustýSandul- máš pěkný „oný“ pod metříkem - myslím to měnítko fotek.Vyměním zbytek Derby sušenek za to pikao,sežrala jsem skoro celou krabici než jsem se projedla ke konci týhle diskuze
Susenky neci..ci masoooo…joo menitko je nekde na gliterfy.com..nebo tak nejak.. ![]()
paní Zuzano..
odpoledne po vašem anonymu jsme nevěřily! ale přesvědčila jste nejen mě, ale i ostatní o tom, že to vše byla lež!
asi si musíme všechny tady dát pozor! ale nenapadne vás, že i tací lidé jsou.. kteří si libují v takových věcech! zakázání vstupu… je sice hezké.. ale může se objevit nový markýsek… spíš je to o tom, být obezřetnější!
přesto vám moc děkujeme!
i když odpoledne jsme se na vás dost sesypaly…
mě osobně rozčílila ta anonymita!
omlouvám se!
se mi zas chce brečet myslím že tuhle fotku bych mohla i bez koukání přemalovat,znám každej detail,tolikrát jsem na ní koukala a myslela
MajkaFizi píše:
Jste nejak zmenily holky téma ne??? takhle o půlnoci… co je doma dobreho???![]()
![]()
![]()
U nás nic
Ale doopravdy, jsme totálně a dokonale vyjedení a na nákup se nám nechce - tak se nedivte, že tu tiše slintám nad jesenkou a pikaem
Mimochodem, manžel si je dodneška kupuje ![]()
Ale k tématu. Terulka píše z jiné IP, ve zveřejnění fotky nevidím problém…
L.
Sati píše:jo souhlasim,jesenka je sice dobrá,ale myslím že to spoustu nás nezajímá
Prosím neodbočujte od tématu, řešte to spíše přes SZ jo?
Kamča.dalmatinka píše:
já si myslím že je dobře že jsem Marky muže,alespon vidí co spusobila a kolika lidem ublížila
Tak to si vůůůůvec nemyslím,ona se vyžívá v slzách druhých.Teď tak možná fňuká sama nad sebou.
Osobně doufám,že v tom admini podniknou mnohem víc než jen zakážou přístup zablokováním IP.
Omluvame se Sati..
Jinak k ty fotce..tohle byla ta druha fotka ze jo..ta prvni byla jina..a navic mi prislo ze i jiny miminko,nebo neco tam bylo jinyho..ale nevybavuju si co to bylo..