Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
15.9.08 23:54

já vyrostla na Jesence :) jéééé já bych si jí dala :lol:
Pikao neznám, teď když vidím tu fotku, tak jo, ale já ty čokoládový neměla ráda, ale Jesenku, joo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11792
15.9.08 23:55

Markyska jsem znala jen chvili, z diskuze Duben 2009. Prislo mi divne, ze otehotnela jeste v sestinedeli po takove tragedii, no ale stat se to muze…

Nechci opakovat, co uz tu bylo mnohokrat napsano, jen bych rada podekovala pani Zuzane, ze nas uchranila pred dalsi „tragedii“, kterou bych tentokrat s Markyskem prozivala i ja. Aspon ted budu zase o neco opatrnejsi, nez uverim ruznym historkam na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
15.9.08 23:55

Majko - jmenovnice moje…nechci zde narusovat debatu… pust si ICQ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.9.08 23:56

tak to je hustý

Sandul- máš pěkný „oný“ pod metříkem - myslím to měnítko fotek.Vyměním zbytek Derby sušenek za to pikao :lol: ,sežrala jsem skoro celou krabici než jsem se projedla ke konci týhle diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
15.9.08 23:57

Tady to neni hon na carodejnice ale na zradlo :lol:

No maminky,to se nam to bude vstavat..me uz se dite vzbudilo 3×,tohle odnaucovani nocniho jezeni je hrozny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.9.08 23:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
15.9.08 23:59

Jste nejak zmenily holky téma ne??? takhle o půlnoci… co je doma dobreho??? :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.9.08 00:01

Prosím neodbočujte od tématu, řešte to spíše přes SZ jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
.Mína. píše:
tak to je hustýSandul- máš pěkný „oný“ pod metříkem - myslím to měnítko fotek.Vyměním zbytek Derby sušenek za to pikao :lol: ,sežrala jsem skoro celou krabici než jsem se projedla ke konci týhle diskuze

Susenky neci..ci masoooo…joo menitko je nekde na gliterfy.com..nebo tak nejak.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

paní Zuzano..
odpoledne po vašem anonymu jsme nevěřily! ale přesvědčila jste nejen mě, ale i ostatní o tom, že to vše byla lež!
asi si musíme všechny tady dát pozor! ale nenapadne vás, že i tací lidé jsou.. kteří si libují v takových věcech! zakázání vstupu… je sice hezké.. ale může se objevit nový markýsek… spíš je to o tom, být obezřetnější!
přesto vám moc děkujeme!
i když odpoledne jsme se na vás dost sesypaly… :oops: mě osobně rozčílila ta anonymita!
omlouvám se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 00:02

se mi zas chce brečet myslím že tuhle fotku bych mohla i bez koukání přemalovat,znám každej detail,tolikrát jsem na ní koukala a myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.9.08 00:02
MajkaFizi píše:
Jste nejak zmenily holky téma ne??? takhle o půlnoci… co je doma dobreho??? :D :D :D :D

U nás nic :) Ale doopravdy, jsme totálně a dokonale vyjedení a na nákup se nám nechce - tak se nedivte, že tu tiše slintám nad jesenkou a pikaem :) Mimochodem, manžel si je dodneška kupuje :)

Ale k tématu. Terulka píše z jiné IP, ve zveřejnění fotky nevidím problém…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 00:03
Sati píše:
Prosím neodbočujte od tématu, řešte to spíše přes SZ jo?
jo souhlasim,jesenka je sice dobrá,ale myslím že to spoustu nás nezajímá :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
Kamča.dalmatinka píše:
já si myslím že je dobře že jsem Marky muže,alespon vidí co spusobila a kolika lidem ublížila :cry:

Tak to si vůůůůvec nemyslím,ona se vyžívá v slzách druhých.Teď tak možná fňuká sama nad sebou.
Osobně doufám,že v tom admini podniknou mnohem víc než jen zakážou přístup zablokováním IP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975

Omluvame se Sati..

Jinak k ty fotce..tohle byla ta druha fotka ze jo..ta prvni byla jina..a navic mi prislo ze i jiny miminko,nebo neco tam bylo jinyho..ale nevybavuju si co to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová