Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, holky, ona to fakt ani nemusí být holka.
Proč ty ovázané vlasy, vlastně z ní je vidět jen kousek obličeje, to by v klidu mohl být i nějak jemněji vypadající kluk. ![]()
holky a co si myslíte o té fotce její rodiny???
viděli jste ji na diskusi??? v tom případě je ukradená!!! a jsou tam cizí lidé! a ne od Markýska..
SAJSO, podle hlasu to je holka - pokud mi to zvedla pravá osoba (majitel-ka telefonu).
Jé Sandul tak to jsi přesně jako já, já tady sežrala všechno sladký, na co jsem přišla. Dokonci i Nelince piškoty, chudák ta bude koukat, až si půjde po snídani pro svůj oblíbený píííškóóótek.
Jo a taky mám vztek, protože jsem si dnešní večer vyhradila k dopsání deníčků a zatím tady tvrdnu na fóru a pročítám a pročítám.
Škrlová si taky hrála na malýho kluka! a mladá holka aby se vyznala v termínech? a všech vyšetřeních.. a v tom všem? to je divný!!!! víte?
myslím, že jestli to teď čte asi se pěkně směje.. jak jsme jí nalítly.. popř. zuží že jsme ji dohlalily..
a proto také marky vybrala fotku miminka z inkubátoru která byla tak tmavá že na ní ani nebylo nic pořádně vidět ![]()
Lenul ty jsi jí přece zesvětlovala,to už jí nemáš uloženou v pc?
Handah, to Markýsek dělala v nějakém grafickém programu, vymněňovaly jsme si zkušenosti s grafickýma programama, ale ta fotka by měla být jejich.
No, jak jsem hledala ty fotky ve Vanesčině diskuzi, překvapila mě jedna věc - ty popisy toho, co se Vanessce děje a jak to doktoři řeší jsou dost věrohodné, navíc jsou tam odborné výrazy, myslím, že paní redaktorka má pravdu, že je to někdo „z oboru“. A hlas - znám ženy, které mají hluboký a taky muže, kteří mluví jako žensky. Je to psycho. ![]()
Ellenna píše:né to byla schválně tak upravená fotka aby to vypadalo jako z kina,pak byla jedna co vypadala jako bilbord a ještě jedna jako v tv pokud se nepletu
No jasně, vždyť je to fotka z kina…
holky ta fotka s těma dvěma chlapama s miminkem je v život po potratu a pod ní je Markýsek a jej rodinka!
Sajsa píše:
No, holky, ona to fakt ani nemusí být holka.Proč ty ovázané vlasy, vlastně z ní je vidět jen kousek obličeje, to by v klidu mohl být i nějak jemněji vypadající kluk.
Tak to bylo první co mě napadlo, když jsem na tu fotku koukla ![]()
A ta s tou rodinou - vždyť je to je nějaký kino, ne
![]()