Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
15.9.08 23:05

No, holky, ona to fakt ani nemusí být holka. :lol: Proč ty ovázané vlasy, vlastně z ní je vidět jen kousek obličeje, to by v klidu mohl být i nějak jemněji vypadající kluk. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 23:06

holky a co si myslíte o té fotce její rodiny???
viděli jste ji na diskusi??? v tom případě je ukradená!!! a jsou tam cizí lidé! a ne od Markýska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.9.08 23:07

SAJSO, podle hlasu to je holka - pokud mi to zvedla pravá osoba (majitel-ka telefonu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.9.08 23:07

Jé Sandul tak to jsi přesně jako já, já tady sežrala všechno sladký, na co jsem přišla. Dokonci i Nelince piškoty, chudák ta bude koukat, až si půjde po snídani pro svůj oblíbený píííškóóótek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
15.9.08 23:08

Macík74 , vždyť je to fotka z kina? 8O

O té „vycpané“ - :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.9.08 23:08

Jo a taky mám vztek, protože jsem si dnešní večer vyhradila k dopsání deníčků a zatím tady tvrdnu na fóru a pročítám a pročítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 23:09

Škrlová si taky hrála na malýho kluka! a mladá holka aby se vyznala v termínech? a všech vyšetřeních.. a v tom všem? to je divný!!!! víte?
myslím, že jestli to teď čte asi se pěkně směje.. jak jsme jí nalítly.. popř. zuží že jsme ji dohlalily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326

No jasně, vždyť je to fotka z kina… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

a proto také marky vybrala fotku miminka z inkubátoru která byla tak tmavá že na ní ani nebylo nic pořádně vidět :evil:

Lenul ty jsi jí přece zesvětlovala,to už jí nemáš uloženou v pc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.9.08 23:10

Handah, to Markýsek dělala v nějakém grafickém programu, vymněňovaly jsme si zkušenosti s grafickýma programama, ale ta fotka by měla být jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954

No, jak jsem hledala ty fotky ve Vanesčině diskuzi, překvapila mě jedna věc - ty popisy toho, co se Vanessce děje a jak to doktoři řeší jsou dost věrohodné, navíc jsou tam odborné výrazy, myslím, že paní redaktorka má pravdu, že je to někdo „z oboru“. A hlas - znám ženy, které mají hluboký a taky muže, kteří mluví jako žensky. Je to psycho. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928

také čumím fotka z kina 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
Ellenna píše:
No jasně, vždyť je to fotka z kina… :?
né to byla schválně tak upravená fotka aby to vypadalo jako z kina,pak byla jedna co vypadala jako bilbord a ještě jedna jako v tv pokud se nepletu :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

holky ta fotka s těma dvěma chlapama s miminkem je v život po potratu a pod ní je Markýsek a jej rodinka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
15.9.08 23:11
Sajsa píše:
No, holky, ona to fakt ani nemusí být holka. :lol: Proč ty ovázané vlasy, vlastně z ní je vidět jen kousek obličeje, to by v klidu mohl být i nějak jemněji vypadající kluk. :P

Tak to bylo první co mě napadlo, když jsem na tu fotku koukla :wink:

A ta s tou rodinou - vždyť je to je nějaký kino, ne :?: :?: 8O 8O

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová