Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
15.9.08 22:08

sandulo:já taky nevím proč si myslím,že to je Enka,mají úplně stejný slov,úplně stejně ukončila pobyt tady,když jí odhalili.Ale je to jedno,ať je to kdo je to,je to ubožák!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954

No já rodila taky u Apolináře, ale tohle mi podezřelé nepřišlo, říkala jsem si, že to je třeba pro úřady nebo tak nějak. To moje potvrzení taky vypadalo jinak, ale nezkoumala jsem to. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
davmi píše:
dalmatinko:no scéstné to asi bylo,ale potom,co se u Enky stalo(nestalo) tolik věcí za ten rok co k nám do září 06 chodila,by tě to napadlo taky.
no neříkám že to byla pravd o ivušce spoustu nesrovnalostí tam bylo,ale proč by marky kdyby byla enka chodila hrát na city k nám?to by spíš šla zase do vaší diskuze něco zkoušet,alespon myslím že tyhle dva příběhy k sobě nepasujou :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
15.9.08 22:11

Davmi otevrela jsem si vsechny prispevky od Markyska a EnkaL..od Markyska jdou cist vsechny..ale od EnkaL jde precist jen asi 7 prispevku (1str)…a zbytek nejde otevrit..ale proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
15.9.08 22:11

hmmm,
no tak já nevím, ale mně když se narodila malá, tak jsem měla naprosto jiný formulář.A říkám formulář - žádné „potvrzení“.
a tam bylo zaškrtnuto něco v tom smyslu, že plod byl živý, neschopný samostatného života a byl to A4 papíry, kde se jen zaškrtávaly kolonky.
Ale mluvím jen za Hradec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
15.9.08 22:12

Sandul, pamatuju si to dost dobře. Byla jsem to já, kdo jí jako první u nás něco napsal. Spousta holek z jiných diskusí už to věděla dávno. nám to teprv muselo dojít.

Lenul, no jo, mám doma spoustu různých zpráv od Apolináře, ale všechny jsou na předtištěném papíře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255

dalmatinko:však ona chodila i k nám jako Kammi,to je právě to,co mě začalo nahlodávat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

holky nechtěla jsem vzbuzovat.. podezření že enka a markýsek jsou jedna a táž osoba.. jen jsem reagovala když některá z vás napsala, jak si někdo může takhle zahrávat se smrtí dítěte.. a tak mě hned napadlo že to tu bylo - enka! to je vše!!!
ta zpráva mi přišla jak doma vyšvihnutá! a ne jak oficiální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
15.9.08 22:13
miselline píše:
hmmm,
no tak já nevím, ale mně když se narodila malá, tak jsem měla naprosto jiný formulář.A říkám formulář - žádné „potvrzení“.
a tam bylo zaškrtnuto něco v tom smyslu, že plod byl živý, neschopný samostatného života a byl to A4 papíry, kde se jen zaškrtávaly kolonky.
Ale mluvím jen za Hradec..

tak něco takového má i Apolinář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255

sandul:tak to nevím proč to nejde,ale ona jednu dobu své příspěvky u nás v diskuzi smazávala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

A Marky určitě tohle čteš,tak ti jen chci říct že jsi mě dost ranila.Probrečela jsem kvuli Vanessce nejednu noc ,ale ty víš …
Musel ti někdo hodně ublížit když ty jsi to musela oplatit tolika lidem..
Stejnak ti přeju v životě jen to nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
Kamča.dalmatinka píše:
davmi píše:
dalmatinko:no scéstné to asi bylo,ale potom,co se u Enky stalo(nestalo) tolik věcí za ten rok co k nám do září 06 chodila,by tě to napadlo taky.
no neříkám že to byla pravd o ivušce spoustu nesrovnalostí tam bylo,ale proč by marky kdyby byla enka chodila hrát na city k nám?to by spíš šla zase do vaší diskuze něco zkoušet,alespon myslím že tyhle dva příběhy k sobě nepasujou :wink:

ale čiiirou náhodou se u nás zjevila sestra Markýska s holčičkou, které 2 roky v Anglii nic nebylo, ale po příjezdu do ČR se jí okamžitě rozvinula alergie na lepek a ihned ji hospitalizovali a je na dietě…

Tak či tak, kroutím hlavou, čeho jsou lidé schopní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.9.08 22:14
davmi píše:
dalmatinko:však ona chodila i k nám jako Kammi,to je právě to,co mě začalo nahlodávat!
no tak to nevim,to trochu divné je 8O
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
15.9.08 22:15

Dalmatinko..ale Markysek,psal skoro vsude…takze mela jistotu ze si to skoro vsichni prectou..no a diskuze Vanesska to jen rozjela…stejne kdyz si to tak vemete,kolik miminek tady zemrelo,kolika jsme jim drzeli pesticky,tco se narodili driv atd…ale proc byla zalozena diskuze jen pro Vanessku?? nikdy predtim tady nic takovyho nebylo,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.9.08 22:15
Pavca píše:
Kamča.dalmatinka píše:
davmi píše:

ale čiiirou náhodou se u nás zjevila sestra Markýska s holčičkou, které 2 roky v Anglii nic nebylo, ale po příjezdu do ČR se jí okamžitě rozvinula alergie na lepek a ihned ji hospitalizovali a je na dietě…

Tak či tak, kroutím hlavou, čeho jsou lidé schopní…
já také 8O

ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová