Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14210
15.9.08 21:57

Holky nemyslim si, ze byste se ji mely bat i kdyz ma na vas adresu nebo mobil. Fotky smazala, protoze nejsou jeji, kdyby skutecne osoby na fotkach zjistili, co s nima vyvadi, tak by mohli podat trestni oznameni pro zneuziti. Zrejme si najde jiny server, kde ji zas nekdo bude verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954

Hloupé je to, že tady, kde smutných příběhů proběhlo už tolik, nemáme moc šanci na první pohled odlišit, jestli to je, nebo není výmysl.

Jo, IP z Prahy je dost zajímavá. Tak pak by asi stálo za to je porovnat. :roll:

Kikijo tohle by mělo být trestné. Zamávalo to i s náma - netěhulema. Jsme mámy a dotýkalo se nás to moc. Ale takhle stresovat těhulky, to je fakt ubohost nejvyššího kalibru. Navíc když si vezmeme ten stres, jakým prošly teď holky na srpnu, když se bály o miminka, aby se jim nestalo to, co se „stalo Vanessce“. To je neskutečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Marky mi přirostla hodně k srdci a přijde mi že jí znám už roky,stále tomu nemužu nák uvěřit.

myslím si že dávat lenku(enku které umřela ivuška)s marky dohromady je trochu scestné… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
15.9.08 21:59

Macíku jojo-byla to EnkaL.-tu jsem taky sledovala a připadala mi podezřelá-pořád se u ní něco dělo, hlavně, aby na sebe strhávala pozornost a holky jí utěšovaly a chlácholily....................Taky jsem si říkala, že to není normální...................

A Kammi chodila k nám do Únorňátek 09..................proto mi to moje podezření vždycky nějak vyprchalo…říkala jsem si, že přece by si někdo ještě nevymyslel sestru-to, že žije někde v Anglii a normálně psala pod jejím nickem, dal si metříky s dvouletou holčičkou a normálně podával zprávy, jako, že jde třeba na odběr na tripltesty-že má strach atd. prostě mi to připadalo věrohodný...............No, že může bejt někdo takhle zvrhlej............to není možný..............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255

sati:tak aspoň že tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975

Holky naslajsem ten posledni prispevek on EnkaL s tim umrtnim listem..

EnkaL píše:
omlouvam se ze vam sem lezu, ale Zuzi specialne pro tebe (klidne i pro ostatni co mi neveri)… nechci to tu ale resit… jeste jedna nesrovnalost v terminech, mela jsem tri 15.2., 22.2. a 1.3. na papire je to brano podle tretiho terminu ja osobne brala jako schudny ten prvni…

http://img01.ecards.cz/…423057_J.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.9.08 22:02

Zdá se, že emimino má svoji Barboru Škrlovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
15.9.08 22:03

dalmatinko:no scéstné to asi bylo,ale potom,co se u Enky stalo(nestalo) tolik věcí za ten rok co k nám do září 06 chodila,by tě to napadlo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
15.9.08 22:03
Sandula píše:
Holky naslajsem ten posledni prispevek on EnkaL s tim umrtnim listem..
EnkaL píše:
omlouvam se ze vam sem lezu, ale Zuzi specialne pro tebe (klidne i pro ostatni co mi neveri)… nechci to tu ale resit… jeste jedna nesrovnalost v terminech, mela jsem tri 15.2., 22.2. a 1.3. na papire je to brano podle tretiho terminu ja osobne brala jako schudny ten prvni…

http://img01.ecards.cz/…423057_J.jpg

rodila jsem ve stejné porodnici a zpráva o porodu vypadá úplně jinak a je jedno jestli se dítě narodilo živé či mrtvé. prostě je tam na to kolonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
15.9.08 22:04

Apolinar ma svuj hlavickovy papir, tohle mi prijde jak doma napsane na PC a k tomu pridane razitko z nejake jejich zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
15.9.08 22:04

Jen doufám, že se ještě nevynoří týrané děti, to už by bylo i na mě moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.9.08 22:06

KIKI, toto je ale jen potvrzení o porodu, ne zpráva! Ve zprávě by byly pochopitelně i další údaje…

I když teď jsem si všimla, že chybí podpis dr… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975

Marky a EnkaL mozna nepsali ze stejneho pc,ale nazapomente ze,Enky Ondra mel doma pocitacu vice..

Neni sice hezke napadt tady EnkuL,ale myslim ze uz ji tehdy nekdo taky napadl s tim ze neni ani tehotna,ze ji nikdo nevidek s brichem,ze fotky a UTZ byli stary atd…

Kikijo pamatujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210

Jeste mimochodem to PSC neni presne, myslim ze doktor tam pracujici by mel znat presnou adresu vcetne PSC. Mam tu pred sebou zpravu od Apolinare, pravou, s hlavickou Apolinare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 22:08

admini děkujem enkaL a Markýsek mají každá jiné připojení.. tzn. asi to není stejná osoba!
jo to je ono! já jsem tu diskusi vůbec nesledovala.. jen jsem četla ten příspěvek v deníčkách.. a pak viděla tento úmrtní list! a přišel mi taky divný!
O markýskovi jsem se dozvěděla, až když se narodila Vanesska, takže tak moc zainteresovaná nejsem. ale bylo mi jí líto! všichni drželi palečky… a nakonec úmrtí!
vůbec mě to nenapadlo.. pak znovu těhotenství! přála jsem jí to, ale v první chvíli jsem si řekla: sakra to je brzy a to jde????? ale nějak jsem to nepočítala.. neřešila..
myslím, že holky, které byly s ní v diskusi..... to prožívaly mnohem hůře.. jak tu už někdo píše! těch je mi fakt líto!!!!
jen jsem se jí dnes taky po tom anonymu zastávala… nemám ráda odsoudit někoho jen na základě nějakého nepodepsaného článku! nerada dělám unáhlené závěry, ale jak se vše prokazuje.. asi je vše pravda!
tím se omlouvám paní Zuzaně! a děkujeme!!! i když asi to mělo hned od začátku přijít se jménem … ne jako anonym.. nebo se „sehrát“ s adminy, když je paní redaktorka zmiňovala.. nastal dost velký chaos… a nejistota!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová