Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nekde ty fotky prece bejt musi… v diskuzich,ve fotogalerii..
Katty jo, to je právě ono. Jenže jak odlišit, kdy našich slz škoda je a kdy není. Tohle nikdo netušil, protože i když tu byly aférky s výmysly, takto citlivé téma to snad ještě nebylo. Opravte mě, jestli se pletu. Vymyslet si smrt dítěte, to je největší rouhání. ![]()
sandul nenajdeš… všude jsou jen prázdná okénka a křížky…
teda nehledala jsem všechny jen pár! ale ráda bych mrkla na tu Kammi nevím kam… do jaké diskuse..
Sajsa píše:
Katty jo, to je právě ono. Jenže jak odlišit, kdy našich slz škoda je a kdy není. Tohle nikdo netušil, protože i když tu byly aférky s výmysly, takto citlivé téma to snad ještě nebylo. Opravte mě, jestli se pletu. Vymyslet si smrt dítěte, to je největší rouhání.
Sajso to souhlasím. Jinak Marky má mou adresu dom
![]()
sandulo:u nás v diskuzi její fotky zmizly,měla i fotku u metříku a ta je taky pryč!
pokud ty fotky nemela ve zdejsi galerii, ale nekde jinde a jen vkladala odkazy do diskuze, tak to mela smazane raz dva na tom nic neni, nebo mela tady ma serveru svoji soukromou galerii, kterou proste smazla naraz a pak se fotky ve vsech diskuzich vlozene uz nezobrazuji, na to vazne nemusi byt zadny expert
Ale tipla bych si, ze je to proste nekdo, kdo je doma cele dny, nechodi do prace a ma cas si tohle vse vymyslet a zorganizovat. Treba nejaky postizeny clovek, zena, ktera uz nemuze mit deti, je po nejake nehode a nema jine vyziti, nema se jak jinak stat stredem pozornosti, zajmu tolika lidi.
holky já jsem sem přišla cca v listpadu.. a byl tu hned v deníčku srdceryvný příběh maminky co porodila mrtvou holčičku.. a holky z diskuse jí obvinily že je vše lež!! a ona aby to dokázala.. dala sem ofocený úmrtní list! ale ten byl tak podezřelý! že to bilo do očí! rozlobila se, a řekla, že to nikomu dokazovat nebude.. ale je to dávno nevím ani nick nic! ale vím, že to mě zasáhlo… ale je fakt, že ten list byl divný!
nevím jak to pak dopadlo…
ale třeba sem nakoukne někdo kdo si to pamatovat bude a zná jí!
Ty fotky můžou smazat jen administrátoři, pokud se nepletu… Takže žádný machr přes PC a net. ![]()
Teda tohle mi nedá nepřispět, je to hrozné.
S manželem jsme Vanesku oplakali, dost jsme to prožívali a teď tohle.
Nechápu dotyčnou osobu, každopádně by měla vyhledat odbornou pomoc. Že se tím zabývá novinářka mi nepřijde tak špatný, aspoň si lidi uvědomí co je mezi námi za cvoky.
Katty obávám se, že možná ne jen tvou. Taky jak jsem to tak sledovala nejspíš na spoustu holek mobily… Je to mazec. ![]()
Macíku to byla asi E. Neznám ji, ale něco jsem zahlídla, původně rodila asi 3 měsíce před námi, tak mi utkvěla.
Holky nechci teď machrovat(po bitvě je každej generál)myslím teď sebe, ale víte, že mě několikrát prolítlo hlavou-jestli osoba Markýsek není prostě přelud, kterej si s náma tady hraje???Fakt nelžu, ale říkala jsem si, že mi tohle připadá-jako, že to všechno pochází od člověka, kterej má úchylku v tom, že na sebe strhává pozornost a dělá mu to náramně dobře......................
A po tom, co se začaly objevovat informace o tom krvácení a hematomu-tak moje podezření zesílilo...........................
Už se tady jednou něco podobného na Emimi objevilo-nechci tu dotyčnou osobu jmenovat, ale některé možná budete vědět...................
jo joly máš pravdu… hned jsem mrkla po tom.. do soukromé galerky. a hledala jí, ale nebyla!!! smazala!!!!