Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jedna fotka existuje… https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ale to je vse…
Vim, ale ze Kammi davala na net fotku svou a sve sestry a podle toho co si pamatuju, tak si byla podobna… i kdyz na tehle ma bryle… tak mozna ne…
Porad mi to hlava nebere!!!
A hlavne me to mrzi za ty holciny co s ni prozivaly ty hruzy v diskusi… ja to obrecela a nahnalo mi to strach a to jsem to cetla jako navstevnik..
tahle fotka není určitě stejná osoba jako nám dávala marky do diskuze žpp.Ta paní co byla na té fotce u mře vypadala jako modelka,měla jinou pusu atd to si moc dobře pamatuji,proto že jsem jí jako blbec vychvalovala jaká je krásná
a s enkou jsem si psala často a taky vyjadřování nebylo stejné,Enka byla taková mín citlivá ![]()
no tak na té s tím břichem není těhotná pouze vycpaná.. a je sakra divná! tuhle kdybych viděla, tak mám podezření jak hrom!
to je fakt nějaký puboš co si tu hraje!
a Jirka byl její vlastní syn??? ten co mu bylo 16??
tohohle mláděte v růžovém svetru to ani náhodou!!!
PeZa píše:
Ahoj, koukám jako blázen, co se tady děje..No nicméně jestli to byl opravdu žert a celý Markýsek je jen výplod nějaké hodně pokřivené fantazie, pak jsme zase o jednu zkušenost bohatší..Já jsem na Vanessku taky myslela, do dalších diskuzí jsem nechodila, ale tohle mi přijde fakt dost ujetý..
A ještě-EnkaL chodila do Února 2008, takže Sandulo, mohla bys o ní něco vědět, já pak jenom četla, jak přišla o Ivušku, ale že by byla stejná jako Markýsek, to se mi moc nezdá (no, možná, že jsem trochu naivní), ale to už by bylo fakt moc
Pezo,prave ze nechodila..ona toitz porad nevedela kam patri jestli do ledna,unora nebo brezna.,.takze litala vsude..u nas byla asi jen tyden..nejvic byla u holek vedle..myslim ze to byla diskuze Budouci snazilky..
no důsledná nebyla… smázla své album.. ale občas hodila fotku i do veřejné fotogalerky a tam zůstala…
Ta holka před zrcadlem nevypadá na 34 a já teda ještě břicho nemám,ale vypdá to nějak pokrčeně..jako kus hadru pod halenkou…chjo..
Leni chtělajsem také vysvětlení do MArky ale ze skypu se náhle odhlásila ani se nedivím
Tak ta fotka, co na ní Teruška dala link, je přece naprosto očividný podfuk… Když pominu focení sebe samotné ve slučeních brýlích a hlavou zabalenou šátkem aniž bych šla na karneval, tak to břicho je přece naprosto jasně vycpané ![]()
a před týdnem do diskuze psal anonym s přáním na marky aby jí napsala kde rodila nebo kdo jí rodil…
po tomhle anonymním příspěvku Marky chtěla aby jsme naší diskuzi uzamkli a požádala lesi o smazání Vanessky fotky s inkubátoru,asi už tušila že bude prozrazená ![]()
No, upřímně řečeno, jinou fotku těhule s tmavými brýlemi a ve svetru jsem na emimi neviděla. Ta je teda fakt podezřelá. ![]()
No, vypadá to tak, že ta jediná fotku, co tu zůstala, je pravá! Toho vycpaného břicha jsem si dřív nevšimla, ale je to patrné! A všechny jsme ji vychvalovaly, jaká je kočka a jak vypadá mladě. Mezitím se šikovně maskovala… Holka takového věku, odpovídá i hlasu - určitě přes 20, ale ne přes 30.
A tady je evidentně černovláska, na dalších fotkách už byla s blonďatým melírem, pokud se nepletu, krátké vlasy, dlouhé… Však proto i určitě tato jediná fotka zůstala - ta JEDINÁ není ukradená!
Ty holce v tom ruzovym svetru neni 34 ani omylem..a ted si ji vybavuju presne..vypadala fakt jak modelka..mela zvlastni oblicej..
také koukám jak výr proč se fotit ve slunečních brýlích a ještě s vycpaným pupíkem